Danas kvadrat Meseca i Jupitera upozorava na sukobe sa partnerom ili prijateljima, ali dnevni horoskop predviđa da je ovaj znak danas pod blagoslovom zvezda

Rođeni u znaku Blizanaca mogu da odahnu, jer će vam jače intelektualne sposobnosti danas koristiti da rešite svaki problem na poslu. Konjukcija Merkura i Saturna i Mesec u znaku Vodolije stimulišu vaš znak da nadjača svaki strah i pokaže koliko može da uradi za svoju budućnost. Nastavite vredno da radite i ništa vam se neće preprečiti na putu uspeha!

 Usamljene Blizance astrolozi savetuju da se vrate u ljubavne igre kao pravi zavodnici. Danas ćete shvatiti da zaslužujete da doživite ljubav o kojoj maštate. Prepustite se flertu i lepotama zaljubljivanja koje život nudi. Za kraj radne nedelje predviđen vam je veliki ljubavni uspeh, a tokom vikenda nećete imati razlog za stres.

Prednosti: radoznala, mladalačkog duha, kreativna, spremna na sve
Slabosti: nedosledna, kontradiktorna, nestrpljiva, voli da pametuje
Možda je stalno neizvesno, ali nikad nije dosadno sa mamom Blizancem. Ukućanoi se uvek pitaju šta vam je na pameti i sve je moguće sa vama. Tako se možete odlučiti da je na primer odlazak na brod savršena prilika da se baš tu odgaja beba prvih meseci. Mozak vam uvek radi, pa ste vi u stvari najekscentričnija mama od svih u Zodijaku.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori