Evo nekoliko znakova na koje treba da obratimo pažnju u potrazi za pojedincima sa kojima imamo jaku povezanost iz prethodnih života:

Gotovo svi smo bili u situaciji da smo upoznali nekog novog, a da smo oseti momentalnu i duboku povezanost sa tom osobom, bezmalo kao da se poznajemo čitav život!Ova vrsta karmičkih veza iz prošlog života je lako uočljiva, a šta ćemo sa onima koje nisu tako lako uočljive? Kako da ih prepoznamo?

Pre svega moramo razumeti da, najčešće, duše sa kojima imamo najdublju konekciju jesu one koje će nas i naučiti najdubljim i za nas najvažnijim lekcijama. I, naravno, ove lekcije ponekad nisu uopšte lake za savladavanje. To što poznajete jedno drugo iz prošlog života, ne znači da će sve proći sa srećnijm krajem u ovom! Mnogi su razlozi za ovo… Jedno ili oboje od Vas može „pasti“ na ispitu i ne savladati lekciju. Sve dok ne naučite narednu lekciju stalno ćete se vraćati na isto. Takođe, možete, u ovom životu, imati i više srodnih duša.

Evo nekoliko znakova na koje treba da obratimo pažnju u potrazi za pojedincima sa kojima imamo jaku povezanost iz prethodnih života:

  1. Obratite pažnju na životne lekcije!

Da li ste naučili nešto novo o sebi, bilo od druge osobe ili iz svog reagovanja na tu osobu? Ako ste bili na bilo koji način prozvani, izazvani, isprovocirani da odreagujete, ovo je jedan od znakova. Što je veći/teži izazov i što više morate da se trudite, veći je i broj života i situacija koje ste proveli sa tom osobom. Zapamtite: ovo se računa kako za pozitivna, tako i za negativna iskustva, zato što mi učimo često više iz loših nego iz dobrih iskustava.

  1. Da li Vam trenutna situacija u kojoj ste sa ovom osobom deluje kao isuviše poznata?

Možda nemate osećaj da tu osobu znate ceo život, ali situacija je ta koja se ponavlja. Ako ste propustili da naučite lekciju u prošlosti, novi „guru“ se javlja. Kada savladate lekciju/e ili će druga osoba otići iz Vašeg života ili će se taj odnos nastaviti, samo na totalno drugačijem nivou.

  1. Da li Vam neko pomaže bez nekog određenog razloga?

Neko Vam daje „ruku pomoći“ neočekujući ništa za uzvrat? To može biti mentor na poslu, učitelj/profesor ili neko ko Vam nudi uslugu u trenutku kad Vam je očajnički neophodna – i, ne očekuje nužno da mu se odužite. Ovo je siguran znak da Vam neko kome ste pomogli u prethodnom životu, sada vraća uslugu.

  1. Da li Vam je neko ostao dužan kada se veza završila?

    Svejedno da li dugujete nekom ili neko duguje Vama ili je nešto ostalo kod Vas, bilo da je u pitanju knjiga, novac, dete ili neka životinja. Šta god da je, oni ili Vi to, najverovatnije, neće(te) vratiti…bar ne u ovom životu…

    I, na kraju, zapamtite da su obećanja koja su duše dale jedne drugima u prethodnim životima veoma kompleksna, ali pratite tragove koje smo Vam ovcde naveli i saznajte o jakim konekcijama koje imate sa ljudima o kojima niste ni sanjali da Vam mogu biti važni!

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori