Možda misli da je dovoljno vispren da od vas sakrije prevaru, ali zvezde će otkriti da partner nije u potpunosti vaš.

OVAN


Ovnovi su uglavnom veoma posvećeni svojim partnerima, ali ako neprestano "drnda" telefon dok je sa vama - vreme je da posumnjate. Kome šalje poruke? Šta je to toliko važno pa ne posvećuje pažnju vama? Ako ste na večeri a on ne može da ostavi telefon po strani, vrlo je verovatno da se dopisuje sa drugom. Vreme je da se suočite sa njim i otvoreno ga pitate šta se dešava.


BIK


Kada vara Bik počne da planira svoj život bez partnera. Ako ga pitate gde ide ili sa kim je trenutno odgovoriče vam nešto nejasno kako ne biste shvatili s kim provodi vreme. Kad se Bik viđa sa drugom osobom on postane vrlo sumnjiv i, ako imate osećaj da nešto krije od vas, najbolje je da ga direktno pitate.


BLIZANCI


Pripadnici ovog znaka se, kad se viđaju sa još nekim, lagano udaljavaju od partnera. Ređe će vas pitati kako ste i kako vam je prošao dan i imaće sve manje vremena za vas. Ako vam se čini da mu više nije stalo do vas, verovatno ima nekoga.


RAK


Ako vam se čini da ste mu poslali poslednja opcija, Rak vas najverovatnije vara. Pitajte ga da li je slobodan za vikend i ako kaže da nije a onda vam malo kasnije kaže da ipak ima nešto slobodnog vremena - znajte da je to samo dokaz da mu niste visoko na listi prioriteta i da ima nekoga sa strane.


LAV


Kad vas vara sa drugom Lav nema dovoljno vremena za vas. Čak će vas otvoreno pitati da napravite pauzu. Rođeni u ovom znaku nisu tako dobri u sakrivanju simpatija pa će, ako se viđa sa nekim, Lavova pažnja biti posvećena toj drugoj osobi i tako ćete znati da vaša veza nije na dobrom putu.


DEVICA


Ako nema više toliko strasti kao u početku velika je šansa da se Devica viđa sa nekim drugim. U tom slučaju, vaš partner neće biti raspoložen za uobičajeno maženje i romantične izlaske. Često će biti mrzovoljan ili uznemiren bez razloga.


VODOLIJA


Onog trenutka kad Vodolija prestane da sa vama kroji planove za budućnost, znajte da je neko drugi tu umešao prste. Rođeni u ovom znaku su vrlo romantični i često maštaju o tome šta vas sve čeka. Međutim, ako izbegava takve razgovore znači da nije siguran u vašu vezu jer mu se dopada još neko.


ŠKORPIJA


Kad se muškarac rođen u znaku Škorpije viđa sa drugom ženom on postaje ekstremnotajnovit. Neće vam govoriti gde ide i šta radi. Čak će početi i da vas laže, ali teško će vam biti da ga uhvatite na delu.


STRELAC


Ako čujete da planira izlaske i da vas ne zove - znajte da je to to. Pitajte ga sa kim izlazi i ako vam odgovori: "Sa prijateljima", znajte da vas laže. Strelac je impulsivan i ako vidite da planira i mini-putovanje bez vas - pripremite se na najgore.


JARAC


Muškarac rođen u znaku Jarca vodiće računa da se pred vama ne nađe ni tračak sumnje a kamoli dokaz da vas vara. On je ekstremno obazriv i nikako vam neće staviti do znanja šta se dešava. Ne prilazite njegovom telefonu jer, em je uvek zaključan em će Jarac pobesneti.


VODOLIJA


Ako je "Možda, videćemo" najčešći odgovor na sva vaša pitanja, Vodolija vas verovatno vara. On nije preterano emotivan pa mu je zato lakše da prevari i da to sakrije. Međutim, ako svi vaši zajednički planovi vise u vazduhu sva je prilika da ima drugu.


RIBE


Ako izbegava da ide sa vama na neka mesta, muškarac rođen u znaku Ribe vas vara. Neće hteti da idete u delove grada u kojima živi ili se kreće osoba sa kojom vas vara

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori