Dnevni horoskop za danas predviđa naplatu dugova iz prošlosti, a evo koji znak će uspeti da izbegne lošu sudbinu!

Dnevni horoskop predviđa opasnu igru karme i suočavanje sa velikim izazovima, ali ovaj znak će izbeći kaznu sudbine...

Rođeni u znaku Raka napokon će osetiti da nisu uzalud naporno radili u prethodnom periodu. Uspešno se fokusirate i suočavate sa dugoročnim problemima i planovima na polju karijere. Budite istrajni, a vreme će vam pokazati koliko darova Univerzma zaslužujete.

Merkur u Škorpiji je spreman da pokaže put ka romansi, ali to ni ovoga puta neće biti velika šansa za ljubav iz snova. Znamo da žudite da sretnete životnu ljubav, ali ne pravite korake ispred svoje sudbine. Maštajte, viizualizujte i želite, a slatko romantično iznenađenje iznenada će se pojaviti.

Fokusirajte se na poštovanje koje imate - Svima nam je važno odobravanje okoline. Mozak vas nagrađuje i vi se osećate dobro kada vam neko iskaže poštovanje jer je to evolutivni znak da će se vaši geni preneti dalje. Vaš mozak neprestano traži načine pomoću kojih biste mogli dobiti poštovanje ili prihvatanje jer se zbog toga dobro osećate. Do ljutnje može doći kada kolega preuzme zasluge za nešto što ste vi uradili. Pokušajte da razumete ovo kao ljudsku prirodu i fokusirajte se na poštovanje koje ste već stekli.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori