Čudesan sudar planeta doneće ljubav, veliku strast i turbulentne finansije, a evo šta vaš znak Zodijaka nikako ne treba da uradi do 7. novembra!

Zbog ojačane pozicije vašeg vladaoca Merkura, posle 17. oktobra, očekuje vas potpisivanje unosnog ugovora i isplativ posao na duže staze.Ovan, Bik, Blizanci, nisu u ovoj priči,uživaju život,sve im ide i od ruke i od noge...Bezbrižno posmatraju zbivanja koja ih ne dodiruju...Bravo za njih.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Sa Venerom u polju kreativnosti, umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku mogu da očekuju priliv novca. Posle 17. oktobra, čuvajte se skandala ako ste zbog posla prisutni u javnosti. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, izbegavajte rasprave sa nadređenima i nepotrebne troškove.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Pozicija Venere u znaku partnerskih odnosa, već početkom perioda nagoveštava odlazak na zajednički put s partnerom. Oko 17. oktobra, možete da potpišete ugovor sa strancima. Vaš vladalac Sunce ulazi u Škorpiju 23. oktobra, kada možete da očekujete podršku osobe na položaju.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Venera, simbol ljubavi ali i novca u Vagi, najavljuje bolji finansijski period i mogućnost ulaska u vezu s nekim čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Ojačana pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, posle 17. oktobra, donosi vam nastavak saradnje sa strancima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola. Pozicija Merkura, simbola komunikcija, posle 17. oktobra, opominje da izbegavate rasprave s partnerom. Dobijate podršku osobe na položaju koja ceni vaše profesionalne kvalitete.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Pozicija Venere, vladaoca astrološkog polja ljubavi, povećava šanse da uđete u tajnu romansu sa Bikom ili Ribom.

Izbegavajte rasprave sa partnerom posle 22. oktobra. Ulaskom Merkura u vaš znak, posle 17. oktobra, bićete uspešni, maročito ukoliko se bavite turizmom i marketingom.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Aspekti planete ljubavi, Venere, već početkom perioda, nagoveštavaju mogućnost ulaska u romansu sa atraktivnom osobom. Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, posle 17. oktobra, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Moguć dogovor o isplativoj saradnji sa strancima.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Zahvaljujući aspektima planete ljubavi, Venere, slučajni susret s mlađom osobom može da preraste u ozbiljnu vezu. Oko 17. oktobra, veće su šanse za poznanstvo sa nekim Rakom. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, ukazuju vam se nove mogućnosti na poslovnom planu, ako se bavite IT tehnologijama, turizmom ili radite u medijima.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Pozicija Venere, planete ljubavi, donosi vam romantični susret sa osobom koja zbog posla često putuje. Pozicija Merkura, simbola biznisa, posle 17. oktobra, najavljuje sklapanje novih dogovora i potpisivanje ugovora. Ipak, do 23. oktobra, izbegavajte nepotrebne troškove.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, nagoveštava strastveni susret sa Bikom. Posle 17. oktobra, pridružiće joj se i Merkur, donoseći vam uvećanje zarade preko poslova sa strancima. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, može da vam se udvara osoba sa posla.

Ako vam je natalni Merkur u Škorpiji, posedujete jaku logiku, sposobnost dobre komunikacije, dobar "njuh" za biznis, talenat za bankarstvo, nauku i medicinu, spretne ruke, okretnost, smisao za muziku i ples. Loše aspektovan Merkur u ovom znaku naglašava posesivnost, cinizam i podozrivost, pa možete biti veoma neprijatni prema onima koji mogu da vas ugroze.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori