Veoma ste emotivni i danas će vam to biti dovoljno za sreću.

OVAN

Biće vam poverena poslovna tajna ili neki važan dokument može da dođe u vaše ruke. Nećete zloupotrebiti situaciju. Želite da dokažete partneru da ste u pravu bez obzira na sve. Pazite kako komunicirate. Mogući konflikti.

Loša cirkulacija, problemi sa venama.

BIK

Veoma ste odlučni. Neko će pomisliti da ste tvrdoglavi, ali vi ipak igrate na sigurnu varijantu koja vam donosi profit. Tokom današnjeg dana može da vas impresionira iskusni zavodnik. Ko li je to? Neko i vas da impresionira.

Nizak krvni pritisak.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana se dešava mnogo toga. Nadređeni će danas odlučiti o tome da li ste zaslužili višu poziciju i njihovo poverenje. Prilika za tajnu vezu ili flert sa zauzetom osobom. Vodeni znaci bude u vama posebne emocije danas.

Posetite lekara, nemojte da pijete lekove na svoju ruku.

RAK

Tokom današnjeg dana ćete steći sasvim pogrešan utisak o nekoj situaciju. Bolje bi bilo da ne žurite sa osudama. Veoma ste emotivni i danas će vam to biti dovoljno za sreću. U braku nežnosti. Ako ste slobodni, danas možete ući u kvalitetnu vezu.

Vodite računa o hormonima i ginekološkim problemima.

LAV

Negde ste izgubili elan koji ste imali početkom ove sedmice. Radije ćete se prepustiti, nemate volju sada da menjate stvari. Imate utisak da ste nepoželjni u nečijem društvu. Teški odnosi sa bračnim partnerom.

Pazite šta pijete i jedete, opasnost od bakterija.

DEVICA

Niste više sigurni šta je dobro, a šta ne. Imate utisak da bi najbolje bilo da odustanete od svega. Međutim, moraćete danas da se suočite sa problemima. Partner će vas impresionirati. Ako ste slobodni, nećete odoleti nečijem šarmu.

Nervozan stomak, grčevi, problemi sa varenjem.

VAGA

Puni ste energije i uradićete više od onoga što očekujete. Kolege će to umeti da cene. Pomoć od neke muške osobe. Trenutno ste malo nesigurni, balansirate između ljubavi i prijateljstva. Odlučite se šta želite, kakva veza vam je potrebna.

Povišena telesna temperatura.

ŠKORPIJA

Ne možete da budete u neizvesnosti pa ćete otići na razgovor sa nadređenima. Informacija koju budete dobili će vas umiriti za sad. Ovo je dan kada se slobodne Škorpije mogu ozbiljno “zagrejati” za nekoga.

Opasnost od trovanja lekovima, hranom, alkoholom.

STRELAC

Shvatili ste da ste negde izgubili važan papir ili ste zaboravili na neki dogovor koji ste trebali da održite. Tražite izgovor. Pomešane emocije. Ta osoba vas intrigira ali sumnjate da nešto krije.

Promene pritiska, vodite računa o holesterolu.

JARAC

Iznova i iznova pokušavate da se dogovorite oko jedne te iste stvari. Gubite strpljenje i radite po svom. Fine emocije, senzibilni ste i imate samopouzdanja. Niko ne može da vam kaže “ne”. To je lepo čuti za jednog hladnog Jarca.

Nadutost stomaka.

VODOLIJA

Moguć priliv novca ali odmah zatim i malo veći troškovi. Nije sve idealno ali vama je važno da se nešto dešava. Voljenu osobu izvedite na neko fino mesto ili u restoran. Povećani su vam svi apetiti i čula.

Iskoristite ovu noć za ljubav i strast.

RIBE

Danas možete da uradite mnogo toga korisnog. Dok su ostali zbunjeni ili pasivni vi koristite priliku. U braku niste baš sasvim iskreni. Porodični problemi. Mogu da potraju ako se ne otvorite.

Danas nije dobar dan za vas, vodite računa da se ne iscrpite.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori