Opijeni zanosom, ne primećujete partnerove mane.

OVAN

Pravo vreme za akciju i promene. Oporavljate se od prethodnih dešavanja i brzo menjate stvari. Danas sve zavisi od vas. Želite partnera pored sebe konstantno, predložićete zajednički život.

Čuvajte se udaraca u glavu i povreda, generalno.

BIK

Preko prijatelja i poznanika koji su na visokim pozicijama dobijate podstrek za vaš biznis. Dobar dan za to da rezultati vašeg rada budu očigledni. Opijeni zanosom, ne primećujete partnerove mane. Preterujete u toj sanjalačkoj energiji.

Osetljiva psiha.

BLIZANCI

Mogućnost za napredovanje ili promenu posla dolazi baš danas, bićete srećni zbog toga. Upoznaćete simpatiju sa prijateljima ili ćete se prvi put pojaviti zajedno na nekom javnom mestu. Veoma ste osetljivi.

Pad imuniteta, opasnost od raznih zaraza.

RAK

Pomoć vam dolazi iz daleka. Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom ili ljudima koji nemaju iste običaje kao i vi. Shvatili ste koje su vam slabe tačke, pa ćete se danas povući u sebe. Tipično za znak Rak.

Promene krvnog pritiska, pazite šta jedete. Nervoza.

LAV

Neko drugi je preuzeo zasluge za posao koji ste vi obavili ili ste dobili manje novca nego što ste očekivali. Nezadovoljstvo. Stekli ste pogrešan utisak o voljenoj osobi. Nemate strpljenja da rešavate problem, već ste odlučili da budete uvređeni. Podložni ste mnogim problemima.

Ne zanemarujte simptome - posetite lekara.

DEVICA

Više ni sami niste sigurni na koji način ste uspeli da rešite sve na vreme. Umorni ste ali i zadovoljni jer ste završili posao kako treba. Prilazi vam Ovan ali niste sigurni da je on vaš idealni partner.

Osećaj umora. Opustite se.

VAGA

U zadnji čas ste se setili neke važne obaveze, ipak obavljate sve na vreme. Pazite da ne kasnite, poznati ste po tome. U potrazi za partnerom koji preuzima inicijativu, nailazite na nekog ko je veoma navalentan. Ništa neobično.

Glavobolja i problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

Regenerisali ste se. Imate dovoljno snage da završite sve obaveze ali i da vratite po koju provokaciju onima kojima ste ostali dužni. Povoljan dan za ljubav, bez većih trzavica. Uvek se opredeljujete za mir.

Povećan apetit, ali i potreba za kretanjem.

STRELAC

Doneli ste neku važnu odluku. Dan je dobar za početak novog posla ili saradnju sa starijim od vas. Intenzivne strasti i privlačnost, uradićete sve samo da osvojite srce osobe u koju ste zadivljeno gledali i pokušavali da imate.

Danas se osećate dobro.

JARAC

Nameću vam se nove obaveze. Za sada vam deluje da će se to isplatiti, pa prihvatate odgovornost. Dobar dan za one koji se bave privatnim poslom. U bračnoj zajednici svađe. Ako ste slobodni, pokrenuće vas neko sasvim neobičan.

Upalna stanja, bolovi u kostima i mišićima.

VODOLIJA

Prekid nekog dogovora, problemi u komunikaciji. Ispaštate zbog neke greške, pazite dalje, tokom narednih dana koja slede. Danas ćete dokazati svoju ljubav jednoj divnoj osobi sa kojom živite već duži period.

Imate višak energije, ne budite pasivni.

RIBE

Promene na polju finansija. Možda ćete uložiti novac u neki novi poduhvat. Dugo pričate o tome. Razmislite ali ne odustajete. Malo ste uznemireni. Ako budete iskreni prema partneru rešićete sve probleme mnogo lakše nego što mislite.

Povećan apetit.

zenablic.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori