Pokazujete svoju ljubav svima i dajete se maksimalno.

OVAN

Imate malo više sreće danas. Dobićete neočekivanu pomoć koja će vam mnogo značiti. Iskoristite poklon sa neba. Voljena osoba će vam pružiti dovoljno pažnje. Osećate se sigurno i voljeno. Prijaju vam Vodolija i Lav. Manji nedostatak energije.

 BIK

Ako ste očekivali napredak ili pohvalu, danas je taj dan. Dobri odnosi u radnom okruženju. Želite da se zaljubite, svaki znak pažnje i pogled vam je signal da se dopadate baš toj osobi. Potrudite se, isplati se. Osećaj uznemirenosti, kontrolišite apetit.

BLIZANCI

Niste baš stigli da uradite sve ono što ste nameravali. Manjak koncentracije, greške sa papirologijom ili u komunikaciji. Danas imate potrebu da budete voljeni. Uporni ste, makar na jednu noć… Sviđa vam se jedan Rak. Osetljive ruke, šake, zglobovi.

RAK

Danas rasuđujete hladno i praktično. Jasno vidite šta vam se najviše isplati. Povoljan dan za važne odluke. Komunikacija sa partnerom je previše monotona. Povlačite se u sebe i opterećujete svoje prijatelje ljubavnim problemima. Bolovi u glavi.

LAV

Neočekivani preokreti dovode do toga da morate da prihvatite saradnju sa osobom u koju nemate poverenja. Želite da pokažete svoje emocije i pažnja će vam biti uzvraćena. Ne oklevajte.Vodite računa kada je u pitanju kardiovaskularni sistem.

DEVICA

Niste u svom elementu. Pomešali su vam se utisci i niste sigurni u koga da imate poverenja. Držite se podalje od Strelca. Dobra komunikacija sa partnerom. Novo poznanstva preko kruga prijatelja za slobodne pripadnike. Malo ste nervozni, gubitak apetita.

VAGA

Dobra saradnja i novac od mlađih ljudi. Imate sreće danas na mnogim poljima. Iskoristite sve što vam se otvara i pruža. Lepršate od zadovoljstva, dobili ste sve one komplimente koje ste želeli da čujete. Osetljiv urogenitalni trakt i bubrezi. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

Moguć je mali nesporazum u kontaktima sa poslovnim partnerima. Razjasnite situaciju i sasecite problem u korenu. Pokazujete svoju ljubav svima i dajete se maksimalno. Videće svi šta znači kad je Škorpija privržena. Manji problemi sa koncentracijom.

STRELAC

Imate dobre namere ali je moguće da ih okolina ne podržava. Bar nećete imati gubitak. Osećate se opušteno i nemate potrebu za tim da svoje emocije preuveličavate i vi i osoba pored vas znate dobro na čemu ste. Danas se osećate solidno.

JARAC

Verovatno ćete potrošiti više nova nego što ste planirali, možda vam se sada tako ne čini ali ipak je to dobro za vas. Tajno se gledate ili dopisujete sa nekim. To nije dobro, posebno ako ste zauzeti u braku, vezi. Pad imuniteta, poboljšajte krvnu sliku unosom gvožđa.

VODOLIJA

Neko će se umešati u vaše planove. Suzdržite se od ishitrenih reakcija i obavite svoj deo posla bez tenzije.Veoma ste emotivni danas i noć ne biste trebali da provdete sami nikako. Izađite, vi ste znak koji voli društvo. Proverite dioptriju.

RIBE

Svesni ste svih problema ali imate optimističan stav, iako je to jedino što imate, za današnji dan je sasvim dovoljno. Osvojićete osobu koja vam se već duže vreme dopada. To će biti pravi praznik, prava sreća. Konačno ljubav u vašem srcu. Naspavajte se.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori