Ljubomora u malim dozama je OK, ali stalni ljubomorni ispadi mogu da unište vezu. Ovi horoskopski znaci su najljubomorniji!

Bik

Ono što Bik poseduje, to je samo njegovo. Kada je u braku/vezi, previše se vezuje za partnera i ne dozvoljava ni najmanje odstupanje od vernosti i posvećenosti. Ljubomoru krije, ne pokazuje to kao Škorpija, ali ne voli kad ga partner zapostavlja. To odmah tumači kao znak da se nešto dešava i da više ne može da dobije potpunu ljubav i pažnju. Nije sklon flertu i traži stabilnog partnera. Voli da mu partner udovoljava, da imaju romantične trenutke, da se oseća voljeno.

Ako je partner Rak, Devica ili Jarac, to je dobro. Bikovi treba da izbegavaju Škorpiju, Vodoliju, Ovna.

Lav

Lav smatra da je najbolji ljubavnik i partner i da niko ne može da ga zameni. Ume da napravi scenu, ali ne voli kad mu neko kvari ugled. Želi da mu partner bude apsolutno posvećen, u suprotnom raskida vezu. Sklon je avanturama, ali ako nekog voli potpuno se posveti toj osobi i očekuje isto zauzvrat. Nekad može da reaguje previše burno i odmah će reći šta mu smeta. Ukoliko je uvređen, može otići bez reči.

Ako je partner Strelac, Vodolija ili Ovan, tu nema greške. Treba da izbegava Škorpiju, Lava i Jarca.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni. Nekad nemaju meru i posesivnost kod njih može da bude vrlo izražena. Potreba da se zna gde je partner u svakom trenutku je stalno prisutna. Nekad mogu da budu previše naporni, što partneru nije lako da istrpi. Ipak, posvećenost Škorpije partneru ništa ne može da zameni. Njima je ljubomora afrodizijak za strast koja sledi.

Partneri u znaku Jarca, Ribe ili Raka su dobra kombinacija. Treba da izbegava Lava i Bika.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori