Dok će Ovnovi imati problema sa bolovima u grlu, Ribe će imati problema sa povišenim krvnim pritiskom.

OVAN

POSAO: Moguće je da trenutno funkcionšete malo pasivnije, niste preterano zainteresovani za velike poslovne poduhvate i promene. Više vam prija da se malo distancirate od posla i da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Moguće je da još uvek niste sasvim spremni da napravite korak ka osobi koja vam se dopada već neko vreme. Želite da je upoznate još bolje i da postanete malo sigurniji da i ona ima interesovanje ka vama.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vas zadese tokom današnjeg dana. Podložni ste upalama i infekcijama... Takođe, čuvajte i uši ali i sinuse. Moguće je da vam danas baš nije najbolji dan za zdravlje.

BIK

POSAO: Veoma je važno da budete maksimalno posvećeni svom poslu kako biste mogli da ostvarite pozitivne rezultate. Nije vam lako da ispratite naporan tempo koji vam je zadat tokom ovog dana.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni da li želite vezu sa osobom koja vam se udvara, dajete sebi još neko vreme da o tome razmislite. Moguće je da će se pojaviti neko prema kome ćete imati veće emocije.

ZDRAVLJE: Prolazna mučnina je moguća. Pazite šta jedete jer vam ne prija baš sva hrana. Preporuka je da povećate unos voća i povrća, a da smanjite unos brze hrane, masnoća, slatkiša i prezačinjenih jela.

BLIZANAC

POSAO: Preuzimate inicijativu i uzimate stvari u svoje ruke kako biste mogli da rešite sve što vas opterećuje. Možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni u svim svojim poslovnim poduhvatima.

LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja za voljenu osobu koja deluje nekako neodlučno u vezi važnih pitanja koje ste joj postavili. Moguće je da vam je lakše da dignete ruke nego da sačekate na odgovor.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima i osetljivim desnima. Posetite stomatologa kako biste na vreme sprečili tegobe koje bi mogle da vas zadese. Osetljivi ste danas, slaba tačka vam nisu samo zubi nego i koža.

RAK

POSAO: Veoma ste uporni pri tome da poslove koje ste zamislili ostvarite do kraja. Vaša želja za uspehom, ambicije i glad koji se bude postaju prilično veliki. Moguće je da ciljate na visoke pozicije!

LJUBAV: Želite da rešite situaciju sa voljenom osobom. Problemi koji vas muče već neko vreme moraju da nestanu ako želite da veza napreduje. Vreme je da se malo više posvetite vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Muči vas stomak. Moguće je da se loše, neredovno hranite ali i da imate neke hronične tegobe vezane za varenje... Preporuka je da se javite svom lekaru radi pregleda i saveta koji vam je potreban.

LAV

POSAO: Moguće je da smatrate da vas vaše kolege i saradnici ne cene dovoljno što značajno utiče na vašu motivaciju. Gubite volju da ostanete na trenutnom poslu i okrećete se nekim novim mogućnostima.

LJUBAV: Ne dopada vam se osoba koja nekako agresivno pokušava da vam priđe. Radije ćete je odbiti. Smatrate da vam je bolje da budete sami nego sa nekim ko vam ne odgovara- i potpuno ste upravu u vezi toga.

ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura bi mogla da bude pokazatelj nekog upalnog procesa u vašem organizmu ili problema druge vrste. Ako budete imali bilo kakve tegobe, posavetujte se sa svojim lekarom.

DEVICA

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u sve saradnike kojima ste okruženi. Neke nove informacije koje ste dobili želite da sačuvate samo za sebe. Niste spremni da ih delite ni sa kim.

LJUBAV: Pokazujete svoju ljubomoru bez mnogo razmišljanja, što može da vam napravi konflikt u odnosu sa voljenom osobom. Najbolje bi bilo da otvoreno porazgovarate o svemu i da razjasnite stvari.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, povedite računa. Niste u dobroj fazi kada je u pitanju zdravlje, pa možete da budete skloni raznim tegobama i problemima. Potrudite se da danas dovoljno odmarate.

VAGA

POSAO: U svom okruženju imate dovoljno dobrih i kvalitetnih saradnika na koje se možete maksimalno osloniti. Verujete da ćete zajedno uspeti da ostvarite značajan uspeh. Očekuje vas dobar dan!

LJUBAV: Veoma lako osvajate osobu koja vam se dopada. Uspeli ste sebe da predstavite u najbljem mogućem svetlu. Ukoliko već imate partnera, možete da očekujete generalno dobru situaciju sa njim.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost! Nemojte da dozvolite sebi da budete preterano pasivni jer bi to moglo da vas odvede do neke vrste zdravstvenog problema. Važno je da zadržite dobru kondiciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas niste preopterećeni poslom. Imate dovoljno vremena da se posvetite i drugim stvarima koje su vam važne. Moguće je da ćete se baviti nekim porodičnim rešenjima i pitanjem imovine.

LJUBAV: Može se reći da niste raspoloženi za neke veće promene na ovom polju, odgovara vam stanje kakvo jeste. Volite svog partnera i smatrate da najsrećniji možete da budete samo onda kada ste sa njim.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući, a naglašena je i osetljivost mišića i nervnog sistema. Nije vam preterano povoljan dan za veću fizičku aktivnost. Najbolje bi bilo danas malo više odmarate.

STRELAC

POSAO: Razmislite o svojim greškama. Vreme je da se posvetite tome da ispravite neke od njih. Prihvatite kritike koje su vam upućene. Pokažite da umete zrelo i ponosno da izađete na kraj sa okolnostima.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da odete na zajedničko putovanje sa voljenom osobom. Pred vama je jako lep period u kom bi vaša ljubav mogla da postane još jača i lepša nego pre. Uživaćete!

ZDRAVLJE: Muči vas hroničan umor i iscrpljenost. Važno je da nađete dovoljno vremena za kvalitetan san. Pokušajte malo da se opustite, da napravite predah od obaveza i da se više posvetite sebi.

JARAC

POSAO: Povedite računa da se bolje organizujete. Imate previše obaveza pa je važno da sebi maksimalno olakšate. Ako vam je potrebna bilo koja vrsta pomoći, obratite se svojim saradnicima.

LJUBAV: Imate želju da uđete u ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom možete da gradite zajedničku budućnost, ne želite prolaznu vezu. Biće vam potrebno neko vreme da upoznate iskrenu ljubav.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Voda je važna za sve funkcije u vašem organizmu, pa se potrudite da svakodnevno pijete minimum 1,5 litru vode. Izbegavajte unos gaziranih napitaka.

VODOLIJA

POSAO: Vreme je da se pozabavite nekim finansijskim zaduženjima koje ste možda izbegavali neki period unazad. Sada ćete moći da se oslobodite dugova od pozajmica ili kredita i osetićete veliko olakšanje zbog toga.

LJUBAV: Moguće je da vam se otvara mogućnost da uđete u paralelni flert, iako već imate partnera kog volite. Na vama je odluka da li ćete se upustiti u takav vid emotivnog rizika. Iskušenje je pred vama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma. Važno je da čuvate svoje kosti i da se potrudite da ih ojačate. Preporuka je pazite na sebe generalno, jer ste osetljiviji tokom današnjeg dana i skloni problemima.

RIBE

POSAO: Nije vreme za bilo kakve poslovne rizike, pa bi bilo najbolje da se držite podalje od svake mogućnosti za to. Potrudite se da se bavite samo onim obavezama koje su vam dobro poznate od ranije.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni da terate inat sve dok voljena osoba ne popusti i ne uradi ono što od nje očekujete. Nemojte mnogo da ratujete danas sa partnerom jer biste mogli da imate veće posledice.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje srce. Redovno proveravajte krvni pritisak i pazite na sebe. Povedite računa o tome da redovno uzimate terapiju koju vam je lekar prepisao. Nemojte da se igrate sa svojim zdravljem.

lisa

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori