Od svih horoskopskih znakova, ovi džentlmeni su pravi prinčevi na belom konju!

Vodolija

Iako zbog svoje lepršavosti često odaje utisak neozbiljnog muškarca, Vodolija kada naiđe na pravu osobu spreman je da uradi sve. Zato se i smatra savršenim partnerom, jer će uvek biti svestan vaših želja i potreba, a učiniće sve da budete zadovoljni.

Kao jedina mana navodi se njegova preosetljivost, a u kombinaciji sa tvrdoglavošću može se javiti kontriranje i svađa, koja će se uz razgovor veoma brzo smiriti.

Vodolija ima dosta prijatelja, pun je ideja i želja za avanturom, te vam nikada sa njim neće biti dosadno. Dopušta izuzetnu slobodu, a traži kreativnu, inteligentnu i poštenu partnerku.

Lav

Lav će vas osvojiti svojom harizmom, a pretežno bira hrabre žene koje kroz život idu uzdignute glave. Ujedno, on će probuditi strast u vezi, pokazaće svu svoju darežljivost i svim silama će se boriti za vas.

Ujedno, muškarci rođeni znaku Lava znaju da prave zabavu u životu, a svoju partnerku izuzetno pošutuju i učiniće sve da se oseća posebno. Iako će isprva izgledati kao škrtica u davanju komplimenata, vremenom će se osloboditi, a vi ćete se osećati kao najposebnija žena na svet

Mana im je prkos, te u trenucima kada nastupi sukob u mišljenjima, njegova strast će probuditi ratnički duh. Bukvalno sve mora biti kako je on zamislio.

Lavovi kod partnerki traže razumevanje i jačinu. Žene im moraju biti jednake.

Škorpija

Muškarac Škorpija je jako snalažljiv, te na njega žena uvek može da računa i osloni se. Iako u mladosti često lutaju i menjaju svoje partnerke, kada se uozbilji, muškarac u ovom znaku će imati oči samo za jednu ženu.

Posebno cene poštenje i iskrenost, a spremni su da čuvaju tajne do poslednjeg daha. To isto očekuju od partnerke. Od nje očekuju izuzetnu posvećenost i vernost.

Muški pripadnici ovog znaka su veoma senzibilni, a poznato je da su veoma vešti u seksualnim igricama. Potrebna im je jaka i ostvarena žena, ali dovoljno nežna kako bi se oni osećali kao dominantni.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori