Taman ćete misliti da ste u divnoj i romantičnoj vezi, kada – bam! 

ŠKORPIJA

Ne želite da naljutite osobu u ovom horoskopskom znaku. Škorpije uvek idu do kraja kada je osveta u pitanju, a kada im rasplamsate strasti mogu biti izuzetno zle. Znate šta je najstrašnije od svega? To što obično nećete znati u čemu je problem. Taman ćete misliti da ste u divnoj i romantičnoj vezi, kada – bam! Učiniće nešto veoma okrutno, a vama ništa neće biti jasno. Pa, moguće da je to nešto od pre mesec dana, a ona je samo čekala trenutak da vam to i obelodani.

 BIK

Jedna od vrlina Bika jeste ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina – odlučnost. Kada Bik nešto naumi, on će to i da ostvari. Posebna meta ćete biti ako ste na bilo koji način povredili njihovo poverenje. Ne nadajte se i ne čekajte da preboli, jer NEĆE. Veoma su slični Škorpijama po ovom pitanju. Spremni su da čekaju dok potpuno ne zaboravite šta se desilo, a onda će vam osvetu servirati hladnu i bolnu. Sve posle njih će vam biti dečija igra.

OVAN

Povrediće vas tako što će vas veoma lako zaboraviti. Ako ste povredili Ovna, on će brže bolje to preboleti i naći nekog mnogo lepšeg i boljeg od vas. A, što je najgore – nabiće vam to na nos. Ne trudite se da izazovete sažaljenje Ovna, jer ga nećete dobiti. Jedino što možete da dobijete, jeste krivica što niste odmah pustili sve i krenuli dalje. Ovnovi apsolutno nemaju saosećanja za one koji su ih povredili.

dnevne.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori