Neko vam se meša u posao i u stavove.

OVAN

Vaš vladar Mars oseća pomalo nedostatak energije, ali vi se brzo oporavite kada su vaši interesi u pitanju. Zainteresovani ste emotivno za osobu koja je rođena u znaku Ribe. Ona ima neku suptilnost i toplinu koja će vas raznežiti. Nećete biti u zdravstvenom problemu.

BIK

Niste razmišljali da biste mogli da se okrenete poslovima nekretnina, investicija. Već od nedelje možete da računate na nešto konkretnije poslovanje iz te oblasti. Intrigira vas jedna Devica. Voli vaš smisao za porodicu, kuću, dom. Možete imati problem sa lekom koji uzimate kao terapiju.

BLIZANCI

Vaš Merkur daće vam briljantnu ideju. To je nešto o čemu ste razmišljali ranije. Sada je vreme da se aktivirate. Slobodni Blizanci očekuju susret sa Lavom ili pomalo teškim ali ipak zanimljivim Jarcem. Dosta se dobro osećate zdravstveno.

RAK

Ukoliko se bavite poslovima koji traže edukaciju najbolje bi bilo da radite sa decom. Odrasli vas previše opterećuju. Udvara vam se jedna Vodolija i to duži period, a vi nikako da shvatite da je to put u ljubav. Čuvajte, stomak, digestivni trakt osetljiv.

LAV

Borba sa autoritetima je karakteristična. Neko vam se meša u posao i u stavove. To nijedan Lav ne voli. Moraćete da pretrpite razne uticaje osoba koje su oko vas. Posebno obratite pažnju na jednu Škorpiju koja nije preterano naklonjena a pokazuje se kao veliki udvarač. Čuvajte zdravlje koje vam je jako oslabljeno, posebno nervni sistem.

DEVICA

Obnovićete jedan poslovni kontakt koji ste izgubili ranije. Niste preterano sigurni da će to ići dobrim putem. One Device koje još uvek traže idealnog partnera neće ga naći. Biće još prilika. Česte upale grla ili glasnih žica.

VAGA

Ovaj dan je vrlo iscrpljujući za Vage a posebno za umetnike, muzičare ili osobe koje rade neki javni posao. Novac vam nije naklonjen. Ako ste upoznali osobu iz znaka Ribe imaćete razloga da se više i vežete za tu osobu. Ona je sanjalica, maštovita baš onako kako vi volite. Bubrezi osetljivi.

ŠKORPIJA

Saradnja sa Devicom ili Blizancima je oteža ali nije nemoguća. Budite uvereni da će oni pre svega da shvate šta želite, samim tim ostvarićete svoj san, preko njih. Dan strasti, nežnosti, ljubavi. Obostrana razmena emocija sa jednim Bikom ili Lavom. Problem sa crevima, stomakom.

STRELAC

Vladar vašeg polja zajedničkog poslovanja Venera je u Devici, svom padu. Morate da se oslonite isključivo na svoju dobru intuiciju a faktor sreće vas prati gde god da ste. Strelac koji želi da uživa u ljubavi mora da se više posveti partneru. Samoživi ste. Možete zbog toga i ostati sami.

JARAC

Vi ste upravo jedan od najjačih i najambicioznijih znakova zodijaka. Kada vam se ukaže put za nešto novo vi idete pa po cenu i da pogrešite, što se naravno, teško dešava. Ljubav sa Bikom vas čini jakim, sigurnijim u sebe. Ako ste u vezi sa Bikom onda sve prepustite njemu. Kosti, kičma osetljivi.

VODOLIJA

Uradili ste veliko delo koje vas vodi dalje u velike poslovne poduhvate. Imate novca. Vodolije u braku imaju predispoziciju za bolji odnos sa partnerom ukoliko ste odnosi sa decom dovedu u normalu. Često vam strada stomak od nervoze.

RIBE

Poslovno ćete uživati u onome što radite ali će vam novac biti mnogo važniji od svega. Morate da sarađujete sa Vagom. Venera planeta lepote, šarma i ljubavi je u sazvežđu Device. Pred vama lepa ljubav na vidiku. Zdravlje odlično.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori