Jedna reč biće dovoljna da "prelije čašu" i da nastane haos.

OVAN

POSAO: Moguće je napredovanje na ovom polju. Postepeno ćete uspeti i da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Korak po korak dolazite do sve boljih i značajnijih prilika za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Preporuka je da porazgovarate sa voljenom osobom o očekivanjima koje imate kada je ona u pitanju. Najbolje je da budete otvoreni i da ne sputavate svoje emocije. Ako budete ćutali ništa nećete promeniti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Preporuka je da povećate unos vitamina, tečnosti i da više odmarate. Posvetite se sebi. Ne izlažite se bilo kakvim rizičnim situacijama ili izvorima zaraza i virusa.

BIK

POSAO: Postoji osoba kojoj bi odgovaralo da se vaš odnos sa saradnicima poremeti, ne dopustite joj to. Budite dovoljno mudri i dostojanstveni, pa postavite sebe iznad situacije u kojoj se nalazite.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam ukaže na neke greške koje pravite ali vi jednostavno ne obraćate pažnju na to. Vreme je da pokušate da uvažite njene argumente, ako želite da se stanje između vas popravi.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući. Imate utisak da ste sa više strana pritisnuti i ne osećate se dobro zbog toga. Potreban vam je neki vid izduvnog ventila od obaveza i stresa kod kuće.

BLIZANCI

POSAO: Od vas se očekuje mnogo. Pokažite da možete da ispunite očekivanja i da ste dorasli svim izazovima. Važno vam je da na polju karijere gradite svoj uspeh jer ste sebi zacrtali veoma visoke ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko budete bili istrajni u svojoj nameri da rešite neke probleme u emotivnoj vezi, na kraju ćete uspeti. Vaš partner je spreman na prilagođavanje sve dok i vi sa svoje strane ulažezte trud.

ZDRAVLJE: Radite na stvaranju zdravijih navika. Važno je da se posvetite sebi i potrebama svog organizma. Pre svega- smanjite stres i više se krećite jer je za vas umerena aktivnost jako važna.

RAK

POSAO: Preopterećeni ste poslom i današnji dan vam može biti veoma težak. Ipak, ne možete pobeći od odgovornosti. Iako nemate baš mnogo energije, potrudićete se da svoj deo posla obavite što bolje možete.

LJUBAV: Ako želite da stvorite bolju atmosferu u okviru svog doma, vreme je da se potrudite i da promenite stav prema partneru. Bračna situacija nije idealna ali može da se popravi ako ste spremni da se prilagođavate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti. Važno je da ipak u nekoj meri zadržite zdrave navike i da ostanete u kondiciji. Preterana pasivnost vas često može odvesti do viška kilograma i drugih problema.

LAV

POSAO: Dešavaju se brojne promene u vašem poslovnom okruženju ali ništa od toga ne utiče previše na vas lično. Moguće je da danas nekako posmatrački provodite dan i da vam nije ostalo mnogo obaveza.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima neke nedoumice u vezi vas ili vlada opšte nepoverenje. Potrudite se da popravite situaciju. Pokažite joj da imate iskrene namere i emocije prema njoj.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući, pa povedite računa o tome. Uslediće i neka umerena glavobolja. Ako se ne osećate dobro najbolje je da posetite lekara radi pregleda i saveta na temu zdravlja.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete malo bolje prilike na poslovnom planu, nego do sada. Vi imate velike poslovne apetite. Želite da napredujete i postignete veći uspeh od vaših prethodnika. Pred vama je povoljan dan.

LJUBAV: Dobar je period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, konačno se možete upoznati dosta bolje. Predstavićete sebe u pravom svetlu, a ona će uzvratiti sa veoma pozitivnom reakcijom na to.

ZDRAVLJE: Moguće je oticanje nogu ili problemi sa venama ali i sa viškom vode u organizmu. Preporuka je da posetite svog lekara ako se pojave takvi simptomi. Generalno je važno da vodite računa o svom zdravlju.

VAGA

POSAO: Potrebno da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Nema svrhe da negodujete u situaciji u kojoj ništa ne možete da promenite. Ako želite da se situacija poboljša, na prvom mestu imajte strpljenja.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vam se desilo lako može odvesti do emotivne veze, samo vam je potrebno još jako malo vremena. Osoba koja vam se dopada će jako brzo napraviti prvi korak ka vama.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući. Izbegavajte preterano masnu ili začinjenu hranu. Inače imate osetljiv želudac pa je važno da generalno vodite računa o ishrani. Bilo bi dobro i da povećate unos tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ponekad delujete preterano nametljivo u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, što vam oni zameraju. Potrudite se da u nekoj meri modifikujete svoj stav iako ne možete mnogo protiv svoje prirode.

LJUBAV: Na ljubavnom planu je sve u sasvim uredu, uživate pored voljene osobe. Osećate se jako dobro u njenom zagrljaju i zadovoljni ste odnosom koji ste izgradili. Verujete u jako lepu zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da povećate unos tečnosti. Vašem organizmu je redovan unos vode veoma važan. Nemojte da zaboravite na to da vam je redovna hidratacija jako važna za zdravlje.

STRELAC

POSAO: Spremni ste da preuzmete nove rizike kako biste mogli da ostvarite veći pomak na poslovnom planu. Iako su možda neki ljudi iz vašeg okruženja protiv toga, svesni ste da jedino tako možete profitirati.

LJUBAV: Niste spremni na vezivanje za jednu osobu, jer jednostavno nemate dovoljno emocija prema njoj. To je bila veza bazirana na strastima. Trebaće vam vremena da joj objasnite da niste spremni za nešto više.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije koji nekako ne trošite baš na konstruktivan način. Skloni ste crnim mislima ili autodestruktivnom ponašanju. Vreme je da se stvari preokrenu i da se usmerite na nešto bolje!

JARAC

POSAO: Možete se posvetiti planiranju kraćeg odmora koji vam je neophodan kako biste napunili svoje baterije. Na poslovnom planu i dalje sve teče mirno tako da imate šanse da se posvetite sebi i svojim potrebama.

LJUBAV: Očekuju vas veoma važna dešavanja na ljubavnom planu, pred vama je poznanstvo sa osobom u koju ćete se fatalno zaljubiti! Imate utisak da nikada niste osetili toliku dozu privlačnosti i emocija!

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro i nemate razloga za brigu. Sve vam teče glatko i zadovoljni ste svojim životom, poslom i okruženjem u kojem se nalazite. Iz vas isijava neka posebna pozitivna energija.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Vreme je da povedete računa o troškovima koje pravite. Dakle, potrudite se da se na neki način ograničite- radi bolje i stabilnije budućnosti kasnije.

LJUBAV: Možete da računate na veliki preokret na ljubavnom planu onog trenutka kada vam se novo poznanstvo desi! Imaćete utisak da je ceo svet stao kada vas bude pogledala jedna veoma posebna osoba.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate veće probleme na ovom planu. Generalno je važno da vodite računa o svojim navikama i životnom stilu. Osećate da se neke stvari u vašem životu sada vraćaju na svoje mesto.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete prilično problematičnu situaciju na polju posla. Očekuje vas mnogo novih obaveza. Potrudite se da idete korak po korak i da ne reagujete ua fektu u vezi bilo čega.

LJUBAV: Može se reći da ste u nekom odnosu odavno nezadovoljni, a da danas dolazi kap koja preliva čašu. Ukoliko se budete odlučili da prekinete tu vezu, nova ljubav vam može doći mnogo brže nego što mislite.

ZDRAVLJE: Sklonost depresiji je vaša odlika ali ne dajte se! Poradite na tome da jačate svoju snagu volje i ljubav prema sebi. Vaša osetljivost je specifična, istovremeno možete biti i najslabija i najjača osoba na svetu.

vecernjenovosti.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori