U vezi razlika među horoskopskim znacima umije da bude pogubna. Ono što je jednom znaku sasvim normalno, drugom može da bude potpuno neprihvatljivo. Ali astrologija je tu da vas spriječi da napravite nepotrebnu grešku.

Ovan

Zapamtite: Ovan mora uvijek da vam bude prioritet i mora biti u centru vaše pažnje. Ako Ovan samo pomisli da vas više ne privlači, spreman je na raskid. I nikad, ali baš nikad nemojte da poredite svog Ovna sa nekim drugim muškarcem s kojim ste bili, koliko god bili ljuti, jer je moguće da će vam vječno prebacivati zbog toga.

Bik

Nikad nemojte da lažete Bika. „Bijele laži“ su jedna stvar, ali Bik uvijek više cijeni iskrenost. Možete biti i tajnoviti ako su u pitanju male stvari, ali kod velikih stvari se očekuje potpuna otvorenost.

Blizanci

Za Blizance važi fraza „što na umu, to na drumu“. To isto se očekuje i od vas. Nemojte da ostajete nedorečeni i uvijek mu objasnite ako vas nešto nije razumio. Osim toga, morate biti spremni na promjene, na adaptaciju, na kompromise i nikako ne smijete biti posesivni. Blizanac ne smije da osjeti da mu je sloboda ograničena.

Rak

Posao: Nepovoljan dan. Pokušajte da se držite podalje od bilo kakvih riziičnih ili konfliktnih situacija.

Ljubav: Veoma je važno da radite onako kako osjećate da treba i da se ne obazirete previše na komentare drugih ljudi.

Zdravlje: Problemi sa povišenom temperaturom.

Lav

Posao: Današnji dan je povoljan za opuštanje i odmor jer nemate previše poslovnih obaveza.

Ljubav: Oni koji su slobodni mogu lako pronaći novu osobu za sebe. Prilikom zanimljivog kontakta se zaljubljujete sve više.

Zdravlje: Problemi sa osjetljivim sinusima i disajnim putevima.

Djevica

Posao: Mogući manji konflikt sa nekom starijom ženskom osobom na poslu. Bez obzira na to ostvarujete pozitivne rezultate.

Ljubav: Nema nekih većih promjena na polju ljubavi, situacija je generalno stabilna i nema naznaka za neke veće promjene.

Zdravlje: Problemi sa jakom glavoboljom.

Vaga

Posao: Moguć je neki manji gubitak na polju posla i finansija. Nemojte da se upuštate u bilo kakve sumnjive transakcije.

Ljubav: U iskušenju ste da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete već duže vrijeme. Moguće je da nećete odoljeti ponudi.

Zdravlje: Bolovi u vratu.

Škorpija

Posao: Očekuje Vas povećanje obima posla a samim tim i veća zarada. Možete da računate na napredak i sve bolju situaciju.

Ljubav: Osoba koju volite Vam uzvraća emocije i pažnju. Veoma dobro se osjećate u njenom prisustvu i želite da je uvijek imate pored sebe.

Zdravlje: Povišen holesterol.

Strijelac

Posao: Povoljan dan za sve one koji su u planu imali poslovni put. Savjet je da maksimalno iskoristite dobre aspekte koje imate!

Ljubav: Bojite se skandala koji bi mogla da izazove informacija o tome sa kim ste ušli u avanturu.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

Jarac

Posao: Možete reagovati prilično loše na nečije zapitkivanje o poslu kojim se bavite. Ne volite da Vam se bilo ko miješa u ono što radite.

Ljubav: Na samom početku nove veze sve izgleda idealno. Maksimalno ste opušteni i spontani u društvu partnera.

Zdravlje: Hormonalni disbalans.

Vodolija

Posao: Možete imati veoma povoljan dan… Ukoliko ste u potrazi za poslom, računajte na to da ćete imati sreće.

Ljubav: Spontano se upuštate u flert sa osobom rođenom u znaku Vage. Želite da joj se predstavite u najboljem svjetlu.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Ribe

Posao: Nastavljate da radite na ostvarenu svojih planova. Možete imati manji priliv finansija.

Ljubav: Savršeno se razumijete sa bračnim partnerom i praktično telepatski komunicirate, nema potrebe za suvišnom pričom i objašnjenjima.

Zdravlje: Problemi sa niskim pritiskom.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori