Dozvolite si rizik, ali ne žurite s odlukama. 

Vaga
Ljetna lista savjeta
Vage su inače poznate po tome da se vole uređivati. Ovoga ljeta posebno ćete biti u elementu. Vjerujte prijateljima i riješite neka vama važna životna pitanja.

Najbolji dani za ljubav
Ovo ljeto pred vas stavlja iskušenja kojima ćete teško uspjeti odoljeti. Dozvolite si rizik, ali ne žurite s odlukama. Moglo bi se dogoditi da partner nije zagrijan za iste stvari kao i vi gdje će doći do razlaza, ali svejedno zadovoljstva neće nedostajati.

Čime zavodi
Ljepotom, profinjenošću i predivnim stilom. Nećete proći nezapaženo. Poželjet ćete da se svi okrenu za vama.

Život i posao
Završit će pregovori koje ste do sada vodili. Manji problemi nastat će zbog nesporazuma u komunikaciji. Otvorit će se prostor za dokazivanje i mogućnost napretka u karijeri.

Škorpion
Ljetna lista savjeta
Usvojene norme koje ste do sada gradili trebat ćete prilagoditi navikama drugih ljudi. Napravit ćete različite krive poteze iz kojih ćete izvući pouku.

Najbolji dani za ljubav
Zadovoljni ste ljubavnim životom. Na ruku vam idu duža putovanja, godišnji od dva tjedna i slično Nastat će situacije poput onih kada se zaljubite u dugogodišnjeg prijatelja. Osjećat ćete se čudno u situacijama koje slijede, no mogli bi se odviti važni scenariji za vašu budućnost.

Čime zavodi
Vi imate stav. Vaša karizma privlači. Spremno savladavate prepreke koje su vam se našle na putu prema cilju.

Život i posao
Ovoga ljeta vaš trud će se isplatiti. Materijalna situacija znatno će se popraviti. Na godišnji odmor otići ćete bez straha da ćete doživjeti financijski krah.

Strijelac
Ljetna lista savjeta
Ljetni period bit će vam najdraži dio godine. Loša organizacija mogla bi vas dovesti do razočaranja i bezvoljnosti. Ako napravite dobar plan, sve će vam se posložiti kako treba.

Najbolji dani za ljubav
Ako odete u inozemstvo, ludo ćete se provesti. Tamo vas čeka osoba slična vama s kojom ćete provoditi romantične trenutke. Sasvim ćete se pronaći u priči sa strancem.

Čime zavodi
Jednostavnost, pristupačnost i elegancija glavni su aduti koje posjedujete. Raspoloženi ste za filozofske teme, a partnera pronalazite s obzirom na psihološka slaganja.

Život i posao
Na početku ljeta nećete znati kako se riješiti napetosti. U kriznim situacijama djelovat ćete brzo, suvislo i biti ćete od koristi pri važnim odlukama u tvrtki. Pazite da vam velik obujam posla ne poremeti svaki plan za ljetni odmor.        

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori