Strelac ne treba da odlaže posao.

OVAN

Kreativni ste i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja.

Osetljiva jetra.

BIK

Nestabilni ste, ne znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem vas dovodi u probleme. Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Nije vam dobra ideja.

Sklonost gojenju.

BLIZANCI

Nemojte da prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Srećom to je privremeno.

Izađite na čist vazduh.

RAK

Počnite da sarađujete sa nekim iz familije. Verovatno je to neki bliži rođak ili rođeni brat. Biće novca. Vi ste sigurni u vezu koji imate. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću.

Uglavnom dobro zdravlje.

LAV

Odlična komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima podznak Bik. Lav u braku mora da misli o porodičnim obavezama. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome.

Leđa i dalje nastavljaju da prave problem.

DEVICA

Diplomata ste u odnosu sa konkurencijom. Sagledajte realnost. Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta.

Osećate se umorno od svega.

VAGA

Aktivno pristupate poslu koji vas čeka. Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana. Zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru. Sve je na svom mestu.

Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao ide nepredviđenim tokom. Ipak, unutrašnji talenti dolaze na videlo i treblo bi da ih iskoristite za veću zaradu. Pružate ruku razumevanja vašem partneru. Potrebni ste mu.

Manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC

Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad, odlažete posao što duže. To nije preporuka. Ostajte kod kuće vi i vaš partner. Nije vam niko potreban.

Previše cigareta i alkohola utiču na loš san.

JARAC

Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave. Emocije su danas poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. Velika erotska želja.

Visok krvni pritisak.

VODOLIJA

Vraćate dugove. Zarada prilično dobro napreduje. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. Vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je.

Preporučuje se čišćenje organizma na svim nivoima, fižički i mentalni.

RIBE

Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu. Neki čak i uživaju na poslu. Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara.

Preporučuje se inhalacija.

kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori