Ljudi koji su rođeni između septembra i novembra češće žive i preko 100 godina.

Ovan

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati preterano važna dešavanja na poslovnom planu. Na vidiku nema većih promena ili novih obaveza. LJUBAV: Imate osećaj da vam je potrebno neko novo ljubavno poznanstvo, ne osećate se dobro kad ste sami. Ako budete bili malo aktivniji na društvenom planu, lako će doći do susreta. ZDRAVLJE: Trebalo da budete malo oprezniji nego inače jer ste osetljiviji nego prethodnih dana.

Bik

POSAO: Vi ste veoma promišljeni i uvek dobro sve izanalizirate pre nego što nešto kažete. Vaše reči imaju težinu i zato vas svi u poslovnom okruženju shvataju veoma ozbiljno. LJUBAV: Moguć je prekid neke emotivne veze ako tako želite. Prija vam osećaj slobode, dugo ga niste imali! Uživaćete u neobaveznom flertu i vremenu koje imate samo za sebe. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi s hormonima kod ženskih Bikova. Nema nekih većih tegoba.

Blizanci

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje će vam doneti brojne nove poslovne prilike. Možete da se nadate veoma pozitivnom danu, koji će biti ispunjen novim dešavanjima. LJUBAV: Voljena osoba je spremna da prihvati neki predlog koji ste joj dali pre određenog vremena. Vaša veza može da napreduje. Pred vama je vrlo dobar period. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Važno je da održavate zdrave životne navike.

Rak

POSAO: Možete da očekujete stabilno stanje na polju finansija. Nećete imati nikakve probleme na ovom polju. Sve ide baš onako kako ste planirali i zadovoljni ste. LJUBAV: Uspećete da raščistite neke stvari koje su vas opterećivale u prethodnoj fazi, pa je odnos s voljenom osobom sve bolji. Ako ste slobodni, dopada vam se Vodolija. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete se daleko bolje osećati onda kad budete povećali unos tečnosti.

Lav

POSAO: Moguće je da planirate veće promene na polju posla. Ukoliko sada tražite poslovnog partnera, možete da računate na zanimljiv izbor. Dobro se razumete s Vagom. LJUBAV: Očekuju vas drastične i burne promene na polju ljubavi! Pred vama je zanimljiv period! Uživaćete u svoj pažnji koju dobijate od jedne posebne osobe. ZDRAVLJE: Povedite računa o manjim problemima sa sinusima, koji mogu biti osetljivi.

Devica

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da utičete na nova dešavanja na radnom mestu i da ćete uspeti da poboljšate situaciju. Veoma dobro ste uspeli da organizujete sve svoje obaveze. LJUBAV: Uživate s voljenom osobom, pored koje vam je svaki trenutak ispunjen zanimljivim dešavanjima. Imate utisak da ste uz novu ljubav ponovo naučili da volite život. ZDRAVLJE: Moguć je blaži pad imuniteta, ali ne bi trebalo da imate veće probleme.

Vaga

POSAO: Nemojte da očekujete neke preterano važne događaje ili velike promene na ovom planu jer je pred vama miran dan. Skoro da se nimalo nećete opterećivati poslom. LJUBAV: Desiće vam se neko novo poznanstvo koje vam može veoma prijati. Pred vama su lepa dešavanja. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati da uzvraća emocije i interesovanje. ZDRAVLJE: Možete da očekujete stabilno stanje na ovom planu. Nemate razloga za brigu.

škorpija

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da se nadate nekim lepim vestima i važnim rešenjima. Pred vama je mogućnost da se stvari sasvim stabilizuju. LJUBAV: Porazgovarajte s voljenom osobom o tome kako se osećate. Nakon što čujete njeno mišljenje i viđenje stvari, osećaćete se mnogo lakše. U njoj imate i prijatelja i pravog partnera. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa organima za varenje, pa pazite šta jedete.

Strelac

POSAO: Pred vama su manje poslovne promene, koje će na kraju doprineti veoma pozitivnom ishodu na ovom polju. Uložili ste svu svoju energiju u tekuće projekte. LJUBAV: Moguće je da će voljena osoba pokazati da želi nešto više od vaše veze. Ako se osećate isto kao i ona, pokažite joj to. Pred vama su lepa emotivna dešavanja. ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući, pa izbegavajte unos hladnih i gaziranih napitaka.

Jarac

POSAO: Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove na ovom planu, ali ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Vaše finansije generalno mogu biti veoma dobre. LJUBAV: Ukoliko je između vas i voljene osobe došlo do manje distance, sada ćete uspeti da se ponovo zbližite. Pokazaćete joj koliko vam je vaša ljubav važna i koliko je volite. ZDRAVLJE: Proverite štitastu žlezdu za svaki slučaj. Važno je da idete na redovne kontrole.

Vodolija

POSAO: Možete biti veoma zadovoljni ishodom obavljenog posla. Pred vama je generalno veoma povoljan dan. Ne bi trebalo da očekujete nikakve komplikacije i probleme. LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je veoma burna i promenljiva. Moguće je da vam takvo stanje prija, jer ste u centru pažnje - a to volite. Niste spremni za ozbiljnu vezu. ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči probava, pa je važno da povedete računa o ishrani.

Ribe

POSAO: Pokazujete koliko vredite i ulažete maksimum svoje energije na polju posla. Pred vama je šansa da napredujete. Uspećete da ostvarite neke svoje želje i ciljeve. LJUBAV: Maksimalno se možete osloniti na voljenu osobu, koja je tu za vas. Vaša ljubav je iskrena i prava. Pored sebe imate partnera koji će vam biti veran ceo život. ZDRAVLJE: Osetljivi su vam zglobovi, pa povedite računa pogotovo ako ste fizički aktivni.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori