Potisnite svoju sujetu i bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo mnogo bolje.

OVAN

Ako ste prebrodili težak period, izvucite poruku iz njega. Potrebno je da više verujete sebi. Velika neraspoloženja zbog posla, oscilacije u emocijama mogu da poremete vašu već sada dobru i stabilnu vezu. Ne dozvolite to sebi. Brinete previše o svom zdravlju.

BIK

Uticaj na druge može vam doneti ono što je najbolje, a to je dobar posao i novac. Izlivi strasti mogu da vas dovedu u stanje blage i lake uznemirenosti. To vam u suštini prija. Volite taj osećaj. Sigurni ste u osobu sa kojom ste. Emotivna osetljivost.

BLIZANCI

Ponašate se čudno ponekad. Kao da prekoravate druge zbog nekih vaših loših poslovnih poteza. Stanje u kome ste danas nema neku posebnu promenu, sem da se okrenete nekim lošim pričama. Budite strpljivi da bi vas partner razumeo. Dobra komunikacija sigurno prija.

RAK

Budite otvoreniji za trošenje novca, jer će on na misteriozan način ponovo doći u vaš novčanik. Što vas posebno raduje. Kada prebrodite finansijsku krizu onda ćete rešiti i ovaj vama već dobro poznat problem – veza, brak. Zdravlje dobro za vas koji ste preosetljivi.

LAV

Manji problem koji se desio tokom nedelje sa šefom ili direktorom može da vam ugrozi rejting. Danas je dan se opustite, ne razmišljate o težini posla. Emotivno ste dobro. Imate osobu koja vas ceni i voli sve što radite i sve što činite za vašu zajednicu. Manje stanje nervoze.

DEVICA

Vaše želje i ono što se realno dešava nije isto. Želite da svi koji su oko vas razmišljaju kao i vi. Niste razmišljali o tome da bi osoba sa kojom delite život promenila nešto u vašem životnom prostoru. Dozvolite to. Relaksacija organizma potrebna.

VAGA

Pokušajte da pojačate duhovnu komponentu bića, ali ne samo formalno. Ne upoređujte se sa drugima. Kao u poslu tako i u ljubavi morate da se nekih stvari jednostavno odreknete. Na primer, preterani izlasci bez partnera. Bez stresa provedite dan ako je ikako moguće.

ŠKORPIJA

Događaji vas nagone ne samo na razmišljanja već i na praktičnu primenu sopstvenih snažnih stvaralačkih moći. Ostvarujete neobične kontakte i poznanstva. Nova simpatija trenutno je na pomolu. Vaga ili Rak. Oslobodite se loše energije kroz sport.

STRELAC

Razmislite pre nego se javite osobi koja vam nudi posao nimalo lak. Važno je da bude dobro plaćeni. Ne dozvolite da upadnete u sopstvenu mrežu naivnosti. Sve šanse su na vašoj strani. Ako vam nešto ne odgovara jednostavno – kažite. Moguća reuma.

JARAC

Morate da se okrenete poslovima koji vam donose brzu zaradu. Na primer, trgovina, turizam. Volite ljubav samo onda kada ste sto procenata sigurni u tu osobu pored vas. Sve ostalo vam nije bitno. Razmišljajte o meditaciji kako biste se opustili.

VODOLIJA

Vi biste da ne radite ili radite samo kada se vama radi. Realno to nije moguće, sem u vašoj mašti. Osećate slabost ka jednom Lavu. On je veoma uticajan na vas. Čak vas plaši tolika simpatija. Alkohol, cigarete, preterani noćni život šteti vašem organizmu.

RIBE

Dobro ste se organizovali. Volite da radite ono što vas ispunjava. Dobar dan za novac. Saradnja sa Bikom ili Devicom uspešna. Kad ćete već jednom da postanete iskreni prema sebi, krijete nezadovoljstvo vezano za partnera. Krećite se, hodajte, dobra cirkulacija vam treba.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori