Emocije u vama divljaju, spremni ste za jako lepa nova dešavanja koja vam slede. Vaša priroda je vatrena i stravstvena, ne umete da sputavate svoju sreću.

OVAN

Mesec u Škorpiji u vašem osmom polju, tera vas da budete ambiciozniji nego što jeste. Novac vam je u glavi pre svega. Smirite takav prejak stav. Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju.

BIK

Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umetnosti. Dobra zarada na lepom, estetici, umetnosti. Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi - ili promenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu. Preterana nervoza.

BLIZANCI

Mislite da biste mogli na put. Odlično vreme za poslovno kretanje u popodnevnim satima. Preosetljivi ste. Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom. ZDRAVLJE: Promenite navike.

RAK

Imate osećaj straha. Neko vas na radnom mestu ,,ugnjetava,,. Morate da menjate ili posao ili okruženje. Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da menjaju ceo svoj život jer nisu u dobrom odnosu sa pertnerom. Poboljšajte zdravlje vitaminima.

LAV

Da li ste danas upali u krizu? Sve je moguće. Mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari vaš idealni plan. Veče vam je pokazano kao veoma burno. Mnogo ljudi oko vas. Nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom. Virusi vladaju.

DEVICA

Kontaktirate sa inostranstvom, i to uspešno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali. Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi. Dobar energetski status.

VAGA

Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogrešite. Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste? Zdrava hrana neophodna.

ŠKORPIJA

Mesec je u vašem sazvežđu. Niste u stanju da primetite svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih negovati kao omiljeni cvet. Preterujete u svom sentimentu. Promenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi. Ne razmišljate danas o tome.

STRELAC

Pravi ste preduzetnik. Odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas. Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svesni toga da sve treba da krene na bolje. Jačajte psihu..

JARAC

Sa Strelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vreme da je upoznate. Šansu su pred vama. Na vama je da li ćete prepoznati ili se kolebati šta dalje u samoći. Jaki ste. Teško da vas nešto pomeri.

VODOLIJA

Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finasijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika. Vi ste ponekad skloni da se bavite ezoterijom ne bi li nekog privukli. Danas je taj dan. Verujte u svoje unutrašnje potencijale. Vlaga, kiša, sve vam smeta.

RIBE

Reči i dela nisu isto. Pređite na dela. Odlučili ste se za na konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. Nastavite tim tempom i uspećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je veran i okrenut emociji i porodici baš kao i vi. Osećaj bola u predelu želuca.

noizz.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori