Ovnovima je mračan dan za ljubav, ali zato povoljan što se tiče posla.

OVAN

POSAO: Deujete veoma dominantno, uporni ste, istrajni ali i veoma agresivni kada želite da ostvarite neki cilj. Rođeni ste da budete lider, vođa, pa je važno da sebe usmerite ka poslu u kom postoji mogućnost napredovanja.

LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za ljubav. Ako ste u braku, moguće su histerične svađe i prepirke sa voljenom osobom. Pokušajte nekako da ohladite glavu. Probajte da kontrolišete svoj vatreni temperament!

ZDRAVLJE: Glavobolja vas muči tokom celog dana. Skloni ste i manjim problemima sa povišenim pritiskom, pa povedite računa i o tome. Najbolje bi bilo da se potrudite da izbegaavte stres.

BIK

POSAO: Nervoza koju osećate je opravdana. Slede vam neke promene koje vam se neće preterano svideti. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite novim okolnostima i da se pomirite sa njima.

LJUBAV: Moguće je da će neka vaša tajna ljubavna veza biti otkrivena ili će početi da kruže tračevi o vama. Povedite računa ako ne želite javne ljubavne skandale jer ste u ovom periodu tome prilično skloni.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza i nesanica. Potrebno vam je opuštanje. Potrebna vam je i promena životnog stila koji vas preterano opterećuje u poslednje vreme. Pozabavite se sobom malo više.

BLIZANCI

POSAO: Veoma pozitivan dan je ispred vas! Možete očekivati ostvarenje nekih vaših zaista genijalnih i kreativnih ideja! Uspećete da se pokrenete i da dođete do ciljeva koje ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Sasvim iznenada dolazi do zbližavanja sa osobom od koje to niste očekivali. Dan je pun zanimljivih preokreta. Ljubavna situacija vam je interesantna, a vi uvek uživate u promenama i novim dešavanjima!

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas. Mogući su i problemi sa grčevima u mišićima ali i sa nervima generalno. Povećajte unos magnezijuma. Ako smatrate da je potrebno, posetite lekara.

RAK

POSAO: Lako može doći do prekida radnog odnosa danas. Potrebne su vam promene i spremni ste da aktivirate na tom planu. Nemojte da se plašite da iskočite iz svog svakodnevnog šablona jer će vam to sada odgovarati.

LJUBAV: Možete da očekujete drastične promene na ljubavnom planu. Tok događaja zavisi od vas i vaše volje. Ako budete želeli da dođete do prekida neke veze, okretanje novog lista će vas dovesti do novih dešavanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su mogući. Skloni ste pojavi akni, bubuljica, nečistoća, mitisera ali i ekcema... Ukoliko primetite neki veći problem, najbolje bi bilo da se obratite dermatologu.

LAV

POSAO: Nagla ponuda za posao u inostranstvu vas je iznenadila. Postoji veoma velika šansa da ćete pristati i otputovati. Ako se budete okrenuli novim mogućnostima bićete veoma zadovoljni! Sledi vam i finansijski napredak!

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je skoro izašla iz braka ili duže veze. Želite zabavu i dobar provod sa njom. Svesni ste toga da ni jedno od vas dvoje sada nije spremno za novo vezivanje i nove ljubavne drame!

ZDRAVLJE: Osetljiva pluća vam mogu stvarati manje probleme. Ako primetite pojavu jakog kašlja javite se svom lekaru. Generalno bi bilo dobro da razmislite o tome da sasvim ostavite cigarete.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati priliv novca tokom današnjeg dana. Finansije su vam u sasvim solidnom stanju. Nemate nikakve brige na polju posla i deluje vam da sve ide baš kako treba.

LJUBAV: Iako to niko od vas ne bi očekivao, upuštate se u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta. Moguće je da u sebi nosite malo krivice a malo i sreće što vam je neko poklonio više pažnje nego što ste imali u prethodnoj vezi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povišenim pritiskom. Povedite računa i izbegavajte stresne situacije. Ako uzimate neku terapiju na ovom polju, najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom da li su potrebne neke izmene.

VAGA

POSAO: Otvoreno pokazujete kreativne ideje koje imate i spremni ste da se izborite za svoje principe, uprkos svemu. Važno vam je da u poslovnom okruženju budete shvaćeni na pravi način i da pokažete svoje sposobnosti.

LJUBAV: Može doći do ozbiljnije krize u bračnim odnosima. Mnoge Vage razmišljaju čak i o razvodu. Ukoliko je to i kod vas slučaj, znajte da sve može da prođe i da svaki problem može da se prevaziđe uz dovoljno truda i ljubavi.

ZDRAVLJE: Pojava peska u mokraćnim kanalima je moguća, a kod vas generalno bubrezi uvek osetljivi. Ako primetite neke simptome, obratite se za savet stručnjaka. Verovatno će biti potrebno i da regulišete unos tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: U radnom okruženju vlada stanje haosa ali vama to ne smeta previše. Vi gledate svoja posla i ne obazirete se na druge. Rešavate svoje probleme korak po korak i tako dolazite do sve boljeg stanja.

LJUBAV: Vaše promenljivo raspoloženje često zbunjuje partnera. Mogući su nesporazumi i problemi u komunikaciji. Vreme je da pokažete šta zaista želite od vaše veze i da postanete malo otvoreniji prema njemu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina, pogotovo kroz ishranu i unos svežeg voća i povrća. Važno je da svom organizmu obezbedite sve ono što mu je potrebno. Vreme je da menjate navike u ishrani.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas iznenadan, pozitivan preokret poslovne situacije. Konačno ćete dobiti ono što ste tražili. Do kraja dana ćete biti veoma zadovoljni i sa osmehom na licu ćete se izboriti sa svim problemima.

LJUBAV: U vaš život sasvim naglo ulazi osoba koja će prevrnuti vaš svet naopačke. Prava ljubav je pomolu! Nove emocije u vama bude mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja, pa ćete biti spremni na sve.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i odlično raspoloženi! Prijaće vam pojačana fizička aktivnost. Posvetite se tome da sebi organizujete redovne treninge i da zadržite dobru kondiciju i dobro stanje organizma.

JARAC

POSAO: Možete imati sasvim solidnu saradnju sa osobom rođenom u znaku Vodolije, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je šansa da zajedno dođete do solidne zarade. Pred vama je dobar dan.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je vezana za vaše detinjstvo i sećanja na taj period. Moguće je da ćete konačno doći do nekih novih dešavanja na ljubavnu temu sa njom. Ako ste zauzeti stanje sa voljenom osobom je solidno.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Probava vam je osetljiva, pa današnji dan i neće biti baš lak za vas. Preporuka je da povedete više računa o ishrani i da izbegavate namirnice koje vam inače smetaju.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa ako ste planirali poslovno putovanje, moguće su neke nepredviđene sitne komplikacije. Uverite se da ste poneli sva dokumenta i novac koji vam je potreban. Čuvajte se manjih nesporazuma.

LJUBAV: Spremni ste da sasvim otvoreno pokažete svoje emocije prema jednoj zanimljivoj, neobičnoj i vatrenoj osobi. Ako danas budete ušli u vezu sa njom ona bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Vreme je da se malo više pozabavite sobom i generalnim stanjem svog organizma. Trenutno imate samo manje smetnje na ovom polju ali ako budete nastavili istim putem nezdravih navika- situacija neće biti dobra.

RIBE

POSAO: Neočekivani obrti na poslovnom planu dovode do poboljšanja vaše materijalne situacije. Bićete veoma zadovoljni. Ostatak dana ćete provesti u sasvim opuštenom okruženju i bez stresova.

LJUBAV: Dopadaju vam se ljubavne igrarije koje vodite sa svojim partnerom. Uživate u svakom trenutku. Zanimljivo vam je da iznova otkrivate neke stvari o osobi do koje vam je stalo. Vaša veza je u jako lepoj fazi.

ZDRAVLJE: Osetljive desni vam stvaraju probleme. Moguće je da ćete i sa zubima imati neke poteškoće, pa je preporuka da ne izbegavate redovne preglede kod svog stomatologa. Moguće je da će vam prijati i neki prirodni preparati za desni.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori