Vage imaju dobar dan za zaradu!

OVAN

Morate da pokažete svoje umeće, znanje, sposobnost. Često ste na testu. Emotivno treba da nađete saglasnost sa partnerom. Često kritikovani da niste dovoljno osećajni. Zdravstveno ste napeti.

BIK

Bikovi iz sfere ekonomije imaju problem u kolektivu. Pokušajte da smirite tenziju. Emotivno ste neko ko pokušava da se stabilizuje. Dosta konflikta u samom odnosu sa partnerom. Nervoza, preterano prejedanje.

BLIZANCI

Imate viziju nekog novog posla. Dobro ste povezani sa brojem 6 /15=1+5/ pa će vam ovaj dan biti značajan za posao. Stanje u braku često zna da bude dosadno i naporno. Morate nešto da menjate. Problem sa plućima, teško disanje.

RAK

Subota je dan kada možete imati mnoge konflikte sa saradnicima, razilaženje u stavovima. Emotivno bolje stojite. Dan pun ljubavi i strasti. Manji problem sa pritiskom.

LAV

Saradnja sa Rakom ili Blizancima daje rezultate. Možete da zaradite preko drugih osoba. Niste raspoloženi sve sami da vodite. Ukoliko nemate novac i posao, toliko manje ulažete u emocije. Dobro zdravlje danas.

DEVICA

Razmišljate trezveno. Imate sve uslove da danas napravite dobru komunikaciju sa vatrenim znakovima koji vam daju energiju i snagu za dobar posao. Sa sigurnošću očekujte dobar emotivni dan. Smanjite stres, može ispasti problem tiroide.

VAGA

Dobar dan za zaradu. Imate važne poslove sa strancima. Dobar dan za osobe koje su tinejdžeri ili omladina. Zaljubljenost raste. Obratite pažnju na čulo sluha.

ŠKORPIJA

Strelac i Lav se profesionalno dobro slažu sa vama. Pokrenite nešto novo. Škorpije u braku prezentuju hladan odnos prema voljenoj osobi. Morate popraviti raspoloženje, podići pozitivni nivo emocija. Čuvajte stopala, vene, vensku cirkulaciju.

STRELAC

Budite spremni na nove izazove. Poslovno vam je potrebna dinamika. Preporuka vam je Vaga koja bolje komunicira i opuštenija je. Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaju snage da se suprostave kritici partnera. Obratite pažnju na raspoloženje.

JARAC

Vi ste organizator, operativac. Sve sami radite kao i uvek i bićete uspešni u tome. Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite i vi otvoreniji, manje razmišljajte. Imate više entuzijazma u sebi.

VODOLIJA

Sve šanse za dobar posao su pred vama. Pozitivno razmišljate. Spremni ste na svaki rizik. Oni koji su u braku mogu očekivati od partnera neke nove predloge za bolji život, uređenje doma, stana. Moguće povrede, uganuće.

RIBE Osećate napor. Niste raspoloženi za neki preterani rad. Za rešavanje problema u vezi je potrebna dobra komunikacija i nežnost. Odmarajte više.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori