U svakom slučaju, očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja. 

  • Ovan

    POSAO: Važno je da budete spremni da prihvatite kompromis sa poslovnim partnerom. Očekuje vas manji uspeh koji možete da postignete zajedno. Pred vama je povoljan dan. LJUBAV: Potrebno je da se više potrudite u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite da vam je ona još na prvom mestu. Vreme je da se potrudite da popravite odnos. ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Nema naglašenih promena na ovom planu.

  • Bik

    POSAO: Imate veoma bogato poslovno iskustvo koje vas je naučilo važnim lekcijama. Pred vama su pozitivne okolnosti. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način. LJUBAV: Voljena osoba smatra da niste u pravu u nekim stvarima, moguće je da vas očekuje manja rasprava. Ipak, do kraja dana ćete sve uspeti da rešite. Vaša ljubav je jača od svega. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet. Potrudite se da povećate unos zdravih namirnica.

    Blizanci

    POSAO: Imate veliko samopouzdanje koje je utemeljeno na realnim osnovama. Svesni ste svojih kvaliteta. Možete da postignete poslovni uspeh kom težite. LJUBAV: Povoljan dan za ljubav je pred vama. Ako ste u vezi, očekuju vas lepi trenuci sa voljenom osobom. U svakom slučaju, očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja. ZDRAVLJE: Mogući su problemi s grčevima u mišićima. Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma.

    Rak

    POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, mogući su manji problemi koje ćete do kraja dana uspešno rešiti. Vi umete da se izborite sa komplikacijama na pravi način. LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete svoje emocije i priželjkujete da voljena osoba napravi sledeći korak. Možete da očekujete neko lepo, romantično pismo ili poruku do kraja dana. ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nemate nijedan razlog za brigu kada je u pitanju zdravlje!

    Lav

    POSAO: Moguće je da vam je potreban saradnik sa dobrom poslovnom taktikom, neko s kim ćete se nadopunjavati. Vreme je da potražite osobu u koju ćete imati poverenja. LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i veoma ste otvoreni prema osobama suprotnog pola. Očekuje vas veoma povoljan dan za flert. Pred vama su zanimljivi događaji. ZDRAVLJE: Moguće je da vam se stanje na ovom planu popravlja nakon neke manje intervencije.

    Devica

    POSAO: Ako sarađujete s osobom rođenom u znaku Jarca, možete da očekujete zajednički uspeh. Pred vama je veoma povoljan dan u kom dosta toga možete postići. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner imati predlog da napravite neki ozbiljniji korak ka ozvaničenju odnosa. Ako ste slobodni, dolazi poznanstvo s Rakom. ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Bilo bi dobro i da posetite nutricionistu radi saveta oko ishrane.

    Vaga

    POSAO: Dolazite do znatnog finansijskog poboljšanja. Današnji dan vam je veoma povoljan kojim god poslom da se bavite. Možete da očekujete i povećanje obima posla. LJUBAV: Uživate u zanimljivim trenucima s osobom koja vam deluje savršeno. Stvoreni ste jedno za drugo! Pred vama je veoma povoljan period za ljubav! ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na ovom planu nemate nikakvih problema. Uživajte u lepom danu!

    škorpija

    POSAO: Poslovni partner vam je ukazao veliko poverenje i pustio vas da sami vodite jedan važan projekat. Sada je na vama da se pokažete da ćete opravdati očekivanja. LJUBAV: Moguće je da ćete se upustiti u paralelni flert. U svakom slučaju, imate veoma bogatu ponudu na ovom polju. Emotivna situacija je veoma turbulentna, a to vas zabavlja. ZDRAVLJE: Imate dobru koncentraciju i veoma ste obazrivi. Pred vama je dobar dan.

    Strelac

    POSAO: Potreban vam je kraći predah od posla. Moguće je da planirate produženi vikend ili neki kraći odmor koji bi vas osvežio. Povoljan je period da sebi date malo oduška. LJUBAV: Potrebno je da budete malo smireniji u komunikaciji sa voljenom osobom kako biste izbegli tenziju i konflikte. Vreme je da se malo više posvetite vašoj vezi. ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrudite se da ojačate imunosistem.

    Jarac

    POSAO: Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena nego što ste planirali. Ovakva situacija vam svakako odgovara. Pred vama je dan u kom ćete biti maksimalno opušteni. LJUBAV: U potrazi ste za osobom koja je podjednako emotivna kao i vi. Potreban vam je neko ko će razumeti sve vaše faze. Pred vama je mogućnost da sretnete takvog partnera. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa pritiskom, ali nema značajnijih promena.

    Vodolija

    POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao. Imate utisak da su vam neophodne neke drugačije okolnosti. Očekuje vas povoljna faza za ostvarenje planova. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas manja tenzija u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, privlači vas Lav. Pred vama je zanimljiv dan za početak nove veze. ZDRAVLJE: Mogući su problem sa stomakom, pa povedite računa o tome da vam ishrana bude bolja.

    Ribe

    POSAO: Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa Škorpijom. Zajedno ćete uspeti da ostvarite dobar profit. Možete da se nadate veoma uspešnom danu na ovom polju. LJUBAV: Ostavljate dobar utisak na osobu koja vam se dopada. Osvojićete je, već vam je poklonila dosta svoje pažnje. Imate dosta samopouzdanja i to se na vama vidi! ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Ne bi trebalo da imate nijedan razlog za brigu!

    index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori