Leto i dalje traje, a sa njim i tropske vrućine koje se jedva spuštaju na neku prijatniju temperaturu. Da li uživate u takvim danima ili ipak jedva čekate da dođe jesen i blago zahlađenje? Horoskop će vam ovog puta otkriti koji znak najviše uživa, a koji jedva čeka da uskoči u toplu odeću i obuću. 

Ovan

 Ovnovi ne vole da stoje i sede na direktnom suncu, niti podnose dobro velike vrućine. Tokom leta im je najbolji prijatelj klima ili ventilator, a kada ih nema postaje vrlo nervozan. 

Bik

 Bikovi nikada neće dozvoliti da im nešto stoji na putu relaksacije i uživanja. Iako bi možda više voleli manju temperaturu i svežije vreme, osoba u ovom znaku to neće pokazati, već će uživati u svakom trenutku. Klima, hlad i hladan koktel ili sok imaju veću važnost nego kukanje. 

Blizanci

 Preko dana kao da ne postoje – nema ih nigde jer su zatvoreni u svom domu i uživaju u hladnoći koju pruža klima uređaj. Uveče je već drugačija priča: odmah se izlazi i ide u akciju. 

Rak

 Kako su malo osetljivi na drastično visoke ili niske temperature, Rakovi će preko dana biti pomalo odsutni i neraspoloženi. Ipak, kada su u društvu prijatelja i porodice, zaboraviće na sve što im smeta. 

Lav

 Lav će toplo vreme iskoristiti da pokaže telo na kome je radio tokom cele godine, tako da je leto sa velikim vrućinama njegovo omiljeno godišnje doba. 

Devica

 Device će se preko dana samo mazati kremama i uljima, sedeti u hladu na ležaljci uz dobru knjigu i uvek uz sebe imati šešir koji će ih zaštititi od sunca. 

Vaga

 Vage su pomalo neodlučne da li im je leto omiljeno godišnje doba ili ne. Ponekad im se čini da mrze leto jer se konstantno znoje, dok sa druge strane ipak vole laganu odeću i kupanje u bazenu, jezeru ili moru. 

Škorpija

 Škorpije ne vole letnje dane, ali su im zato noći omiljeni deo zabave. Kada sunce zađe, Škorpije su spremne za avanturu! 

Strelac

 Strelčevi, poznati i kao  vrhunski putnici, otići će na neko egzotično mesto kako bi uživali u moru, peščanim plažama i potpunom hedonizmu. 

Jarac

 Jarac je takođe onaj tip osobe koji ne može bez klime i ventilatora. 

Vodolija

 Vodolije obožavaju leto jer je puno avantura i dana ispunjenim zabavom i druženjem sa prijateljima. 

Ribe

 Ribe jedva čekaju da prođe topao talas i dođe jesen sa svim svojim čarima. 

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori