Ako se pak dogodi da stanu u kolonu ne libe se da sočno opsuju barem sebi u bradu.

Bikovima najčešće može da se dogodi da jednostavno zaborave da su se negde uputili u dva po podne. Kada zapadnu u kolaps može da im se dogodi da naprave veću pometnju jer baš u tom trenutku saobraćajni policajac može da primeti da im je istekla registracija koju su potpuno smetnuli s uma.

Blizancima saobraćajni špic ne predstavlja veliki problem. Dok čekaju u koloni oni se zabavljaju sa mobilnim telefonom, ali često imaju ružnu naviku da ga ne odlože kada vozila počnu da se kreću.

Rakovima je vožnja uglavnom noćna mora, kada su gužve obično se odluče da sednu u taksi. Lavovi imaju sposobnost da kolonu vozila koja stoji prođu i onda sa očaravajućim osmehom izmole one na početku da ih bez problema puste na čelo.

Device su taktične, uvek krenu na vreme pa lako zaobiđu gužvu. Ukoliko se pak dogodi da se zaglave, menjaju rutu i lako stižu na odredište. Vage uglavnom biraju okolne puteve kako ne bi imale posla sa nervoznim učesnicima u saboraćaju. Ako se pak dogodi da stanu u kolonu ne libe se da sočno opsuju barem sebi u bradu.

Škorpije su žustri šoferi. Mnogi tvrde da ponekad prelaze granice pristojnosti kako bi stigli na cilj. Mogu da se vide kako se okreću preko punih linija ili prelaze kolima travnate površine da bi zaobišli kolone. Strelac uživa u vožnji, ali i čekanju. Prepoznaje se po glasnoj muzici koja odzvanja iz automobila.

Smirene Ribe

Jarčevi najčešće imaju svog ličnog vozača. Gužva ili ne, njima je sasvim svejedno. Vodolije voze isključivo kada moraju u suprotnom radije biraju šetnju. Ribe su najsmireniji vozači u sabraćaju. One uživaju u svakom trenutku vožnje i ne obaziru se na okolinu.

vestionline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori