Bikovi ne znaju šta žele, Rakovi ostvaruju saradnju sa jednim članom porodice, Ribe pronalaze dugo željenu ravnotežu.

OVAN (21. 3. - 20. 4) Kreativni ste i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. Osetljiva jetra.

BIK (21. 4. - 21. 5) Nestabilni ste, ne znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem vas dovodi u probleme. Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Nije vam dobra ideja. Sklonost gojenju.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6) Nemojte da prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Srećom to je privremeno. Izađite napolje iako je toplo.

RAK (22. 6. - 22. 7) Počnite da sarađujete sa nekim iz familije. Verovatno je to neki bliži rođak ili rođeni brat. Biće novca. Vi ste sigurni u vezu koji imate. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću. Uglavnom dobro zdravlje.

LAV (23. 7. - 22. 8) Odlična komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima podznak Vaga. Lav u braku mora da misli o porodičnim obavezama. Verovatno vam partner pomaže u svemu tome. Leđa i dalje nastavljaju da prave problem.

DEVICA (23. 8. - 22. 9) Diplomata ste u odnosu sa konkurencijom. Sagledajte realnost. Nije moguće uvek biti u tolikom novcu bez posledica. Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta. Osećate se umorno od svega.

VAGA (23. 9. - 22. 10) Aktivno pristupate poslu koji vas čeka. Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana. Zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru. Sve je na svom mestu.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11) Posao ide nepredviđenim tokom. Ipak, unutrašnji talenti dolaze na videlo i treblo bi da ih iskoristite za veću zaradu. Pružate ruku razumevanja vašem partneru. Potrebni ste mu. Manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC (23. 11. - 21. 12) Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad odlažete posao što duže, to nije preporuka. Ostajte kod kuće vi i vaš partner . Nije vam niko potreban. Previše cigareta i alkohola utiču na loš san.

JARAC (22. 12. - 20. 1) Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave. Emocije su danas poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. Velika erotska želja. Visok pritisak.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2) Vraćate dugove. Zarada prilično dobro napreduje. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. Vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je. Preporučuje se detoksikacija na svim nivoima fizički i mentalni.

RIBE (20. 2. - 20. 3) Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu. Neki čak i uživaju na poslu. Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara. Preporučuje se odmor.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori