Astrologija će ti pomoći da shvatiš zašto ni slučajno ne treba da se pomiriš sa njim!

OVAN

Ako ti je bivši rođen u znaku Ovna, garantujemo da je ćudljiv i da ima kratak fitilj. Dok ste bili zajedno, nikada nije imao za tebe strpljenja i vremena. Sigurno je igrao (a možda još uvek pokušava da igra) „toplo-hladno“ sa tobom, pa bi čas da se miri, čas ne. Ne nasedaj, neće se promeniti!

BIK

Ako ti je bivši Bik, zaista nam je žao zbog svega što si prošla sa njim. Posesivan je do bola, i garantujemo da je to bio glavni razlog vašeg raskida. Uvek ti je proveravao telefon i društvene mreže, a pokušaj tvog izlaska sa društvom je vodio do njegove eksplozije besa. Sigurno ti i sad povremeno pusti neku poruku, čisto da ti pokaže da te još uvek ima u šaci.

BLIZANCI

Bivši ti je jezivo neodlučan, i ako je i uspeo da te namoli da se pomirite, sigurno je već sledećeg dana raskinuo sa tobom. Kada ostane sam i kada mu je dosadno, opet će te moliti da se pomirite, a ljubav će trajati sve dok ne iskrsne nešto zanimljivije.

RAK

Bivši ti je nesigurni manipulator. Uvek je pokušavao da te kontroliše, i to ne direktno već kroz pasivno-agresivne komentare.

LAV

Bivši ti je kralj melodrame. Raskid vam je sigurno bio teatralan, a ako si ti ostavila njega ne isključujemo mogućnost da je pao na kolena moleći za drugu šansu. Sve to radio je samo zbog dramskog efekta.

DEVICA

Ako ti je bivši rođen u znaku Device, sigurno sve shvata preozbiljno. Nisi mogla ni da se našališ sa njim a da on uvređeno ne ode od tebe. Dobra stvar je da te neće moliti da se pomirite jer će do kraja života biti smrtno uvređen što ti je palo na pamet da ga ostaviš.

VAGA

Vaga ti, kao i Devica, do  kraja života neće oprostiti što si ga ostavila. Sa njim postoji šansa za pomirenje, ali će te makar jednom nedeljno podsetiti na tvoj grešni pokušaj da raskineš. Vaga nikada neće priznati da pati bez tebe, čak i kada se svako veče kupa u sopstvenim suzama.

ŠKORPIJA

Škorpija ti nikada nije ni verovala, samo je glumio poverenje. Sigurno te je u toku veze bezbroj puta uhodio kako bi video gde „zaista“ ideš. Škorpija će dati sve od sebe da se pokaješ što si raskinula sa njim, pa će gledati da izlazi na tvoja omiljena mesta, uvek u društvu neke nove devojke. Ne nasedaj!

STRELAC

Bivši ti je strašno nestrpljiv, a na prste jedne ruke možeš da nabrojiš njegova obećanja koja je zaista i ispunio. Strašno je emotivan, i, mada teško da će to priznati, ako vam je veza bila iole ozbiljna, trebaće mu par godina da te preboli.

JARAC

Bivši je najviše na svetu voleo da ti drži predavanja na razne teme, jer – ko zna ako ne Jarac. Raskid ne podnosi dobro, i sigurno ti je par puta napisao na zidu na Fejsbuku da ćeš zažaliti, i da je on najbolje što je moglo da ti se desi u životu. Naš savet je da ga blokiraš.

VODOLIJA

Vodolija je izuzetno tvrdoglava. Ako bi da se pomiri, iskakaće ti i iz frižidera sa predlogom za pomirenje. To sve rade samo da bi dokazali sebi i tebi da uvek mogu da te vrate, a u suštini ih boli uvo za tebe, i za bilo kog oko njih. Važno im je samo da je njima dobro.

RIBE

Riba je posle raskida žrtva koja će svu krivicu za razlaz svaliti na tebe, a potom celom društvu pričati kako si bila grozna prema njemu u vezi. Kada ga ostaviš, laknuće ti!

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori