Bikovi se nalaze u zanimljivim životnim promenama, Jarčevi su danas posebno intuitivni, Device započinju novi posao...

OVAN (21. 3 - 20.4.) Možda bi trebali da uložite novac u posao koji ima vezanost za izgradnju ili nekretnine. Dobra zarada sa Lavom ili Blizancima. Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja. Uživajte u njemu. Raspoloženi ste.

BIK (21. 4 - 21.5.) Da li ćete uspeti, to samo vi znate. Dosta toga zavisi od vas. Imate promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada. Mislite o ljubavi i to novoj. Želite promenu, želite Lava ili Strelca. Nervoza vas prati.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Posvećenost radu, poslu, idejama zahvalite vašoj dobroj mentalnoj energiji. Saradnja sa Ribama odlična. Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. Osećaj sigurnosti jak.

RAK (21. 6 - 22.7.) Imate veliku spretnost, misli, tela, mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste sposobni u svom radu. Partner je neko ko vam daje sigurnost i zbog njega dosta uspeha imate u životu. Sreća je na vašoj strani. Osetljiva vam je koža.

LAV (23. 7 - 23.8) Okrenuti ste budućnosti kao nikad do sada. Razmišljate i radite unapred. Saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma spešna. Ukoliko ste usamljeni potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. Napetost nerava.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Odličan dan za početak novog posla. Imate sve uslove da uspete. Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. Poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg grada, države u kojoj živite. Dobro se osećate.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Saradnici užurbano rede na svojim projektima a vi ih pratite. Energija je dobra i svi osećaju. Mlađe kolege imaju ideje. Površnost je nešto što se ne dopada partneru. Unesite emocije. Bolovi u donjem delu kičme.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Razmišljate o novoj delatnosti. Mnogi od vas kreću na novi posao. Osećate se dobro u vezi sa tim i nemate nikakvih bojaznosti da nećete uspeti. Donostite važno ličnu odluku. Pozitivni ste. Osećate se kao da ste ponovo rođeni.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Danas je povoljan dan. Puni ste energije, rado prihvate izazove. Kupovina, prodaja sve dolazi u obzir. Vi i vaš partner danas može da osvojite ceo svet. Ništa za vas nije nemoguće. Obratiti pažnju na arterije.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Okrenuti ste budućnosti. Intuicija vam odlično radi. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. Komunikacija je bez histerije i sitnih reči. Verujete u napredak svoje veze. Loš metabolizam. Tinkture mogu biti od pomoći.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Širokog srce uz osmeh svima se obraćate. Baš je lepo je raditi u vašem prisustvu. Imate dosta ljubavi. Tražite nekog sa kim bi mogli da to podelite. Svako nađe svoju polovinu. Preopterećena leđa. Gornji deo tela.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Početak nedelje a vi puni energije. Veseli ste. Prenosite pozitivu na saradnike.Vreme provodite zajedno sa partnerom, izjavljujete ljubav. Poljupci su neizbežno, romatično je veče pred vama.Vreme je za kardiologa.

lisa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori