Bikove čeka nedelja iz snova, a Rak će upoznati novu ljubav!

Ovan

Posao

Dok je Mars, vladar znaka u Raku, imaćete osećaj da stalno grešite. Zato je potrebno da se drugačije postavite prema okolini i da budete manje sebični. Nerealni ste u planovima i željama, jer Mars polako ulazi u kvadrat sa Jupiterom, pa vodite računa da sve bude u skladu sa propisima.

Ljubav

Nedelja počinje prisustvom Meseca u vašem znaku i želite sa nekim da razmenite emocije. Ali, kako je Venera, vladar polja partnerstva u polju novca, sve će biti u senci zarade.

Zdravlje

Većinu vaših zdravstvenih tegoba izazivaju stres i prevelika napetost. Ulazite u bolji period, barem što se tiče zdravlja.

Bik

Posao

Venera,vladar znaka nalazi se u vašem prvom polju i povoljno utiče na sve poslovne poteze. Na sebe preuzimate odgovornost, a sa Suncem i Merkurom u polju novca vreme je da krenete u akciju. Radite u skladu sa svojom prirodom, žustro i odlučno i ne marite za rezultate, koji sigurno neće izostati.

Ljubav

Venera i Mars se aspektuju, a kako je Mars u polju svakodnevnog kretanja, druženja i bliske okoline, tako su vam „pod nosom“ sva rešenja vezana za emotivni život. Pitanje je samo da li ste spremni za promene ili ne.

Zdravlje

Budite pažljiviji, jer su moguće povrede glave ili jake glavobolje. Izbegavajte brzu vožnju.

Blizanci

Posao

Iako je u vašem znakuvladar, Merkur obrazuje loš aspekt sa Saturnom, pa će na poslu sve biti povuci-potegni. Potrebno je da budete dobro organizovani, da pazite na detalje i da razmišljate dugoročno.

Ljubav

Saturn u polju partnerstva ukazuje na tihi sukob sa voljenom osobom. Zato je najbolje da ovaj period provedete u rutinskim odnosima, da ništa ne menjate i ne pokušavate da dokučite zašto sve ide kako vam se ne sviđa.

Zdravlje

Preuzeli ste previše obaveza na koje ne možete da odgovorite, što će loše uticati na zdravlje. Slabe tačke su pluća, stomak i alergije.

Rak

Posao

Mesec, vladar znaka početkom nedelje proći će kroz vaše polje karijere i najaviti nove događaje i promene na poslu. Ovih dana donećete odluku koja će odrediti dalji pravac poslovnih dešavanja, ali nemojte obraćati pažnju samo na najbolji scenario nego uzmite u obzir i one manje povoljne. Izbegavajte površnost, razradite sve do detalja i dvaput proveravajte.

Ljubav

Kako je Mars u vašem znaku tako postoji jaka potreba da preuzmete inicijativu. Ideja nije loša, ali obratite pažnju i na partnerove želje i ne dozvolite da se inicijativa pretvori u nametanje volje.

Zdravlje

Ženski pripadnici znaka trebalo bi da posete ginekologa.

Lav

Posao

Prisustvo Marsa u dvanaestom polju ukazuje na spletke i jake neprijatelje koji hoće da vas sklone s mesta na kojem se trenutno nalazite. Ono što vam u narednom periodu ide naruku jeste mudrost, a ne ide vam isterivanje pravde na radnom mestu. Budite veoma oprezni u poslovnim aktivnostima, sve što radite proverite više puta i nastojte da imate pisani trag o onome što ste preduzeli.

Ljubav

Tamnokosa osoba vezana za vaš posao veoma je zainteresovana za vas. Ukoliko ste već u vezi, zaboravite je i okrenite se partneru. Ali, ukoliko niste, slobodno probajte šta može da ponudi.

Zdravlje

Na udaru su žlezde sa unutrašnjim lučenjem, kao i problemi sa viškom kilograma.

Devica

Posao

Jupiter u vašem polju novca daje rezultate, u početku sporije, a zatim sve brže. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, bez većih promena. Boravak Merkura, vašeg vladara u polju karijere, iako pod zracima Sunca, pružiće još nekoliko mogućnosti za nove kontakte tokom ove nedelje. Period je povoljan za honorarne i kratkoročne projekte.

Ljubav

U vezi je još prisutan pritisak iz prethodnog perioda, pa je najbolje prvo da razrešite stara pitanja, pa tek onda da ulazite u nova.

Zdravlje

Nalazite se u fazi oporavka, pa je potrebno da se što više odmarate. Kako ste skloni gojaznosti, smanjite slatkiše.

Vaga

Posao

Neke greške ili pogrešne poslovne procene iz prethodnog perioda ovih dana moraćete ubrzano darešavate, na šta ukazuje položaj Jupitera koji je krenuo direktnim hodom, a već duže vreme je prisutan u vašem znaku. Ovenedelje očekuje vas mnogo događaja koji zahtevaju zdrav razum i pravilan pristup.

Ljubav

Nedelja počinje prisustvom Mesecau sedmom polju, što će vam odvlačiti pažnju od realnosti i usmeravati na želje i maštanjakoja se teško mogu ostvariti. Pokušajte da budete što realniji u emotivnom životu, pogotovo u rešavanju problema.

Zdravlje

Mogući su ginekološki ili problemi sa urinarnim traktom. Bilo bi dobro da posetite lekara.

Škorpija

Posao

Vaš vladar, Mars iz trigonskog Raka daje vam podršku da započnete nove poslove, ali vas zbunjuje manjak prihoda. Tokom celog perioda bićete suočeni sa restrikcijama u svakom pogledu, a jedini recept za uspeh je rad.

Ljubav

Boravak Venere u vašem sedmom polju nagoveštava vrlo bitna dešavanja kad je reč o odnosu sa partnerom. Pažljivo odlučite u kom pravcu želite da idete i kakve odluke donosite, pogotovo one koje su vezane za zajednički život. Sekstil Venere i Marsa ukazuje da se stvari smiruju.

Zdravlje

Stresovi vas maksimalno iscrpljuju, a malaksalost je posledica vremenskih oscilacija ili virusnih infekcija.

Strelac

Posao

Jupiter, vaš vladar u polju planova i karijere ubrzava kretanje i otvara mogućnost nove saradnje sa poslodavcima iz inostranstva. Neko iz okruženja ili od nadređenih spletkari, pa obratite pažnju na dvosmislene komentare i potrudite se da okolina zadrži dobro mišljenje o vama. Sunce i Merkur u sedmom polju najavljuju teške pregovore oko posla.

Ljubav

Sedmo polje markirano Suncem i Merkurom ukazuje na zahteve partnera koji nisu mnogo realni i mogu kasnije izazvati probleme. Vodite računao tome šta prihvatate i na šta pristajete.

Zdravlje

Boravite više u prirodi i na svežem vazduhu, jer su vam pluća ugrožena. Budite oprezni sa konzumiranjem pića i cigareta.

Jarac

Posao

Mars u sedmom polju, kad je o poslu reč, donosi napetost isukobe sa saradnicima. Ispravljaćete greške svojih saradnika, pogotovo mlađih koji se ističu u pogrešnim procenama. Zato je neophodno da neke stvari sistematski bolje organizujete.

Ljubav

Burna dešavanja u ljubavnom životu donosi Mars u sedmom polju i to sa tendencijom rasta. Krajem nedelje, tenzija će odnos sa partnerom dovesti do usijanja, pa je najpametnije dase povučete i uopšte ne ne reagujete.

Zdravlje

Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sakostima, pogotovo donjih ekstremiteta. Budite veoma oprezni u kretanju i saobraćaju, jer postoji mogućnost povrede.

Vodolija

Posao

Iako je Saturn, vladajuća planeta u retrogradnom kretanju, period je povoljan za rekapitulaciju i svođenje računao poslovima tokom proteklih meseci, jer se Jupiter okrenuo i polako ulazi u sekstilan odnos sa Saturnom. Venera u četvrtom polju, koje reprezenzuje dom i porodicu njavljuje neka ulaganja.

Ljubav

Mars i Venera koja markira polje porodice najavljuju napetost i tenzije kod predstavnika znaka koji su u braku. Slobodne Vodolije biće u prilici da uđu u ozbiljnu vezu koja će se vrlo intenzivno razvijati.

Zdravlje

Poželjno je bavljenje sportom i što više kretanja. Prekontrolišite šećer i krvni pritisak.

Ribe

Posao

Ove nedelje najbolje je da radite bez velikog isticanja, jer su u najavi veliki finansijski problemi u ustanovi u kojoj ste zaposleni. Srećom, aspekt je kratkotrajan i nema razloga za nervozu. Kako Jupiter, vladar znaka u direktnom hodu i ubrzava tako će naredni period biti povoljniji za posao.

Ljubav

Merkur, vladar vašeg sedmog polja je pod zracima Sunca, što znači da nešto u vezi nije najbolje postavljeno. Ukoliko ove nedelje planirate da se pozabavite emotivnim pitanjima, budite vrlo oprezni jer lako može doći do nesuglasica sa partnerom.

Zdravlje

Stomačne tegobe posledica su nekontrolisane ishrane. Kod nekih pripadnika znaka biće pojačana depresija.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori