Vaša mladalačka priroda voli nežne tonove nakita.

Ovan

Ljubav Planovi i želje prema osobi koja vam se dopada ne realizuju se onom brzinom kojom ste se nadali. Druga strana vam je povremeno nejasna, niste sigurni da li joj se dopadate u istoj meri u kojoj ona vama. Takođe, povremeno distanciranje sa njene strane doživljavate kao udarac i na svoje srce, ali i na svoj ego. Definitivno je da će se ova situacija tokom nedelje koja je pred vama raščistiti i konačno ćete biti načisto - da li ste se zaneli, poleteli, ali bez osnova, ili je vreme da se uđe u novu, lepu emotivnu priču. Mi navijamo za vas i za ovu drugu opciju! Ovnovi u emotivnim vezama i brakovima sada imaju najbolju poziciju kroz jačanje strasti sa partnerom. Komunikacija vam povremeno neće biti jača strana, zato je bolje da ćutite i da se volite!

Bik

Ljubav U ljubavi će vam biti onako kako vi poželite. Istinski, najbolji mogući savet za vas jeste da se ne okrećete i ne gledate više ni na koji način u prošlost. Što je bilo, bilo je. Pred vama su dobri dani, vaše je samo da se opustite, da pružite priliku sebi da izađete, upoznajete nove ljude, da konačno, bez ikakve zadrške - uživate! Imate odlične kontakte sa suprotnim polom i sigurno je da od mnoštva udvarača i te kako možete probrati osobu koja je po vašoj meri. Bikovi koji su u emotivnim ili bračnim vezama su u periodu ljubavne stabilnosti, i porasta seksualne energije i kompatibilnosti sa partnerom. Zaista nema potrebe da u ovim danima tražite bilo šta više od toga. Sve se između vas dvoje dešava spontano, sa dosta emocija, i neuobičajenom količinom nežnosti.

Blizanci

Ljubav Neko vam se tu mota ispred nosa - mami vas ova osoba jer je u vašim očima maltene pa savršena. No, vaša je inicijativa ove sedmice u fazonu - kreni, stani. Možete slati potpuno pogrešnu sliku i o sebi i o svojim namerama ukoliko nastavite na ovaj način. Lepo sedite, smislite se, razradite plan u svojoj glavi - i bacite se u akciju! Nema više nikakvih potreba za odlaganjima, došao je trenutak da se nešto konačno i uradi. Pozovite ovu osobu na piće, izlazak, šetnju, šta god... onda je na dalje sve na vama. Želimo vam sreću! U vašim emotivnim i bračnim relacijama tlo se, nakon zemljotresa u maju, smiruje već duže vreme. Nikako da vi i partner baš onako, u potpunosti sredite situaciju između vas dvoje. Ali na odličnom ste putu. Samo polako.

Rak

Ljubav Tako biste se vi slatko upustili u neku priču sa jednom osobom koja je nekako vrlo često u vašoj blizini, ali se kočite, kočite, kočite! Okej, jasno mi je da ste se malo istraumirali svim onim što se dešavalo u prethodnom periodu, da ste bojažljivi, nesigurni, da se bojite da opet ne naletite na emotivnu blokadu, ali dragi moji Rakovi - pa ne možete tako večno! Kad ćete ako ne sada? Savet - ne odugovlačite više! Ove je nedelje Mars iz vašeg znaka u tačnom aspektu sa Venerom iz polja planova - napravite dobar plan prema osobi koja vam se dopada i - sprovedite ga! Biće dobro, videćete! U vašim emotivnim i bračnim relacijama i dalje postoje vaše sumnje, vaša preispitivanja odnosa, ali i pored toga - primećujete da stvari idu nabolje...

Lav

Ljubav Mesto vas ove nedelje ne drži uopšte. Vi biste da lutate, da upoznajete nove osobe, da se provedete i uživate u životu. Možda i niste spremni za neku ozbiljniju priču, ali realno gledano - kad pa ljubav pita da li je neko spreman ili nije? Eto vama iza ćoška, potpuno neočekivano jedne emotivne dogodovštine. Možda ćete u prvom trenutku misliti da je ovo samo zanimljivo, da ćete uživati u nekim kratkotrajnim dešavanjima i zabavi sa ovom osobom, ali tek ćete shvatiti da je ovo nešto mnogo ozbiljnije. Za sada, uživajte u dešavanjima, a zvezde kažu - vreme vam je da se uozbiljite! U vašim emotivnim i bračnim relacijama biće povremeno tokom ove sedmice nekih manjih padova, ali na svu sreću - ništa strašno i ništa dugotrajno. Dobri ste!

Devica

Ljubav Jeste li vi i partner sada u dobrom fazonu? Jeste. Je li se dosta toga smirilo, sredilo, odnos se ustalio i normalnije funkcionišete? Pa svakako. A izvinite, kada je već takva situacija - što vam onda padaju na pamet neka petljanja sa strane? Mislim, u redu, jasno je meni - živ ste čovek, i tako dalje... no, nemojte posle da kažete da niste upozoreni na vreme. Neku vašu muljažu, komunikaciju, flertovanje - partner može otkriti već tokom ove nedelje. A šta ćemo onda? Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka - vi se brzo zanesete, ali još brže rashladite. Vi biste da sada muvate šest osoba odjednom, ako je to ikako moguće. E, pa moguće je. Biće vam super, a evidentno je da možete i uskočiti u neku priču. Kakvu, to je već pitanje. Moguće je da bude samo kombinacija.

Vaga

Ljubav Ukoliko ste usamljeni - mogućnost neke forme odnosa stoji svakako. Sad, pitanje je kakva bi to forma bila. Na prvom mestu - strasti vas mogu uvući u nešto, a gde su strasti prisutne ne razmišlja se mnogo o tome da li je druga osoba zauzeta ili da li je baš za vas. A možda ćete uspeti da stignete nekoga koga već duže vreme jurite? I to stoji, ali u tom slučaju - znajte - možda ćete samo u nekim početnim momentima biti fascinirani onim što se dešava.... već kasnije ćete se zapitati da li ste napravili pravi izbor. No, bitno je da nećete biti statični, jer toga vam je već preko glave. U vašim emotivnim i bračnim relacijama došlo je vreme za neke mirne trenutke i za uživanje u ljubavi. Koliko će vas ovaj mir držati, to ćemo već videti....

škorpija

Ljubav Na prvi pogled - u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve je u najboljem redu. Sve puca od ljubavi, od strasti. Međutim, Mars, planeta koja vlada vašim znakom, trenutno je u padu u Raku, a Venera, vladarka partnerskih odnosa, pravi opoziciju na vaš znak. To može dovesti do preteranog izliva emocija čak i za najmanju sitnicu, što ne mora biti uvek dobro. Posesivnost se može probuditi, ljubomora takođe... sve to negde duboko može potkopavati koren vašeg odnosa. Držite se dobro! Ukoliko ste usamljeni, sve vam je otvoreno za pokret, za dešavanja, za nova poznanstva, za osobe koje vam ulaze u život obećavajući stabilnost, mir, ljubavnu idilu. Vrlo je diskutabilno šta je od ovoga dobro, a šta ne. No, vreme će vam tek pokazati.

Strelac

Ljubav Vaš vladar Jupiter krenuo je direktnim hodom, i Strelčevi će definitivno početi da se oslobađaju tereta prošlosti koji je bio na njihovim leđima dosta dugo. Sada vam je najviše otvoren segment posla, jer preko njega možete upoznavati osobe koje su vam zanimljive i prema kojima možete odmah osetiti intenzivnost, strast, potrebu. Možete ući u seksualnu vezu, ali ovaj tip odnosa sada ima šanse da se pretvori i u nešto mnogo ozbiljnije. U vašim emotivnim i bračnim relacijama ni na dalje nema onoga što želite - mir vam izmiče iz ruku i to je jednostavno tako. Partner se u jednom trenutku ponaša fenomenalno, u drugom već ne možete da pronađete zajednički jezik, raspravljate se i svađate oko svega, bile to sitnice ili ne.

Jarac

Ljubav Što je odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom bolji, vi ste nemirniji. U suštini, vrlo često će vas u narednom periodu „čačkati“ neke stvari, neke situacije koje se vezuju za partnera. Videćete neprijatelje čak i tamo gde ih nema ni na vidiku. Javljaće se ubodi ljubomore, želja za kontrolisanjem svakog partnerovog postupka, tvrdićete da niste posesivni, a u sebi ćete želeti da izgorite od potrebe da se obezbedite da voljenu osobu imate samo za sebe. Hej, bre, Jarčevi - sve je u redu, iskulirajte malo. Umesto da se jedete iznutra, uživajte sa dragim bićem. Nema potrebe za dizanjem tenzije samom sebi. Ukoliko ste solo, očekujte ljubavni udar ove nedelje. Neko vas hoće i vi hoćete tu osobu. Sve je otvoreno, zakoračite u emotivnu priču!

Vodolija

Ljubav Ako ste usamljeni, sve vam je za provod, zabavu, pa i ljubav otvoreno! Samo od vas zavisi da li ćete se pustiti i prepustiti. A verujte, sada samo vi možete kočiti situaciju, kočiti sebe, praviti od komarca magarca, videti probleme čak i tamo gde ih nema. Što vi opušteniji i rasterećeniji, to vam bolje! Ne propuštajte ovaj period, ne zatvarajte se u sebe, nemojte sedeti kod kuće, biće vam žao! Izađite među ljude, jer vas isti ti ljudi čekaju raširenih ruku! U vašim emotivnim i bračnim relacijama može biti par padova u komunikaciji sa partnerom tokom ove sedmice. Nije ovo ništa strašno, da se razumemo, i trajaće samo dan ili dva. Potrudite se da preko nekih sitnica pređete, jer su zaista baš samo to - sitnice, koje ne utiču na kvalitet vaše veze.

Ribe

Ljubav Vladar vašeg znaka Jupiter krenuo je direktnim hodom. Ribe u emotivnim vezama i brakovima ostavljaju iza sebe najnaporniji emotivni period i spremne su da sagledaju stvari na drugačiji način, ali i da funkcionišu harmoničnije sa voljenom osobom. To ne znači da će se odjednom pred vama dvoma otvoriti put posut ružama i vilinskim prahom, već da polako ulazite u stabilniju fazu. No, kako je bilo - sada je izvrsno! Ukoliko ste usamljeni, jedino što je potrebno jeste da se promrdate. Da izađete iz kuće, da „šmeknete“ šta se dešava oko vas, u vašem komšiluku čak možda! Da se jedna emotivna priča može pokrenuti koliko odmah, to je apsolutno tačno. Zato, ne sputavajte sebe, prepustite se i posle dugo, dugo vremena - zaista uživajte!

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori