Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga.

Ovan

POSAO: Postoje stvari koje želite da rešite u najkraćem mogućem roku. Pred vama je važan dan za posao. Ako budete dali sve od sebe, nećete imati nikakav razlog za brigu. LJUBAV: Voljena osoba traži sigurnost pored vas, a na vama je da joj to i pružite. Ako je iskreno volite, nemojte da odugovlačite sa odlukama. Vreme je da dokažete svoju ljubav. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete naći rešenje za neki problem koji vas je mučio.

Bik

POSAO: Pred vama je veoma uspešan dan tokom kog ćete ostvariti mnogo važnih stvari. Očekuju vas pohvale, ali i neki novi predlozi od vaših pretpostavljenih. LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada i ona vam uzvraća istom merom. Pred vama je početak veze. Uživajte u lepim dešavanjima. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Obezbedite sebi malo više vremena za odmor.

Blizanci

POSAO: Povoljan je dan za obnovu nekih kontakata iz prošlosti koji bi sada mogli da vam budu od koristi. Vi ste veoma društveni i otvoreni, pa svuda nalazite poslovne prilike. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu. Pred vama je zanimljiv dan za polje ljubavi. ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije i da bi vam prijalo bavljenje nekim sportskim aktivnostima.

Rak

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, ne očekuju vas nikakvi problemi. Lako završavate sve svoje obaveze i odlazite ranije kući. LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja i nove ljubavi. Ne želite više da budete u istom raspoloženju kao do sada. Ukoliko vam se dopada Vodolija, očekuje vas lep dan. ZDRAVLJE: Dobro se osećate i uživate u svakom trenutku koji donosi današnji dan.

Lav

POSAO: Vaši nadređeni će biti zadovoljni umećem i znanjem koje ste pokazali, pa možete da očekujete i bonuse i nagrade. Očekuje vas znatno povećanje zarade. LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Možete da izgradite veoma lep odnos. Ukoliko ste slobodni, moguće je da vas privlači jedna Riba. ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neka umerena aktivnost. Važno je samo da ne budete pasivni.

Devica

POSAO: Veoma ste snalažljivi, lako nalazite nove načine da se izborite s velikim brojem poslovnih obaveza. Dobra organizacija vam je oduvek bila jača strana. LJUBAV: Možete da se nadate opuštenoj komunikaciji sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan ako imate partnera. Ukoliko ste slobodni, dan provodite sa prijateljima. ZDRAVLJE: Prijaće vam razgovor sa nekom bliskom osobom. Potrebno vam je opuštanje.

Vaga

POSAO: Želite da ostavite dobar utisak pri sklapanju novih poslovnih kontakata. Važno vam je da na ovom polju dođete do uspeha. U narednim danima i hoćete. LJUBAV: Imate brojne nove ponude za ljubavne veze i jednostavno niste sigurni koga da odaberete... Ukoliko vam se udvara Bik, sa njim vam se uskoro bliži početak romanse. ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da računate na stabilno stanje na ovom polju.

škorpija

POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete neke probleme koje ste imali na profesionalno-finansijskom polju. Osećate se dobro jer se vaše sposobnosti uvek potvrde. LJUBAV: Moguće je da ste bili skloni manjim svađama sa voljenom osobom, ali i da se stanje znatno popravilo. Možete da očekujete razgovor na temu zajedničke budućnosti. ZDRAVLJE: Podložni ste alergijskim reakcijama, pa povedite računa o tome.

Strelac

POSAO: Nećete imati neke veće promene na poslovnom planu danas. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu atmosferu. Nema razloga za brigu i stres. LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, današnji dan je vrlo povoljan za to. Pokažite joj da ste se zaljubili i da su vaše emocije i namere sasvim čiste i iskrene. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom kožom. Potrebna vam je bolja nega i zaštita od UV zraka.

Jarac

POSAO: Do vas dolaze neke nove informacije koje mogu biti od velikog značaja za dalji razvoj poslovne situacije. Potrudite se da donesete pravu odluku. LJUBAV: Otvoreno pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi. Ako se budete suzdržavali, ostavićete utisak da vam nije stalo do nje. Nemojte ništa da držite u sebi. ZDRAVLJE: Pluća su vam osetljiva, pa je preporuka da izbegavate cigarete i duvanski dim u širokom luku.

Vodolija

POSAO: Možete da očekujete sasvim miran dan u poslovnom okruženju tokom kog neće biti velikih obaveza ili važnih promena. Završavate samo rutinske poslove. LJUBAV: Moguće je da razmišljate o malo većim promenama zajedno sa voljenom osobom. Planirate da budete srećni zajedno u budućnosti i imate veliku želju za brakom. ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da povećate unos vode, da ne dehidrirate.

Ribe

POSAO: Ukoliko ste planirali neko putovanje, možete da očekujete da će sve ići po planu. Pred vama je veoma povoljan dan kada je u pitanju poslovno polje. LJUBAV: Delujete pomalo konfuzno u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Vreme je da postanete malo konkretniji i da joj stavite do znanja kakve su vaše namere i nade. ZDRAVLJE: Osećate se dobro i nemate zdravstvene probleme. Opušteni ste i uživate u ovom lepom danu.

kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori