Bik je osetljiv, Lavovi ljubomorni, a slobodni Blizanci se zaljubljuju...

OVAN (21. 3 - 20.4.) Pazite na sebe i koliko se trošite. Skloni ste kao svi vatreni znaci da rasipate pozitivnu energiju. Dobro vam je u braku ili vezi koja vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. Psihička stabilizacija.

BIK (21. 4 - 21.5.) Nije vam jasno da neko ko radi kod vas ima neke svoje planove i ideje. Zapravo, možda previše puštate da se svi oko vas ponašaju bahato. Imate aspekte za zaljubljivanje. Trenutno na nebu su aktuelni Riba ili Ovan. Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Ponekad idealistički shvatate svoje saradnike. Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. Za ljubav ovaj aspekat može da donese lepotu i nežnost u vezi ili braku. Slobodni se zaljubljuju. Zadovoljni ste sobom, nemate problem trenutno.

RAK (21. 6 - 22.7.) Vi možete da savladate teškoće u kojoj se nalazite. Nije problem novac ili težina posla. Više je naglašen odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno ste spremni da prevaziđete teškoće. Zapravo, možete da iznesete tu težinu sudbine. Morate da pazite na hormone, nervozu ili mišiće.

LAV (23. 7 - 23.8) Privatno, ako imate svoj biznis morate da vodite računa o budžetu, naročito gde se novac koji zaradite sliva. Preterani troškovi kasnije će vam zadati muke. Ljubomora vam često stvara problem. To je više vaša potreba za blizinom i nedostatak doma i porodice. Promenu rada srčanog mišića, obratite pažnu.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Osećate se izolovani, odvojeni od sveta. To je ponekad vaš narcisoidni stav prema poslu posebno saradnicima. Slično stanje je i u ljubavi. Ako ste u braku popravite komunikaciju. Slobodni ostaju i dalje sami. Tromost mišića, tela.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Ne želite da vas saradnici obmanjuju. Mogu pasti teške reči, napeta atmosfera. Nešto se mora preseći, odraditi na jednom dostojanstvenom nivou. Partner vam predlaže avanturistički put. Razmislite o tome. Napeti nervi ali i ekstremiteti.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Odbacujete prošlost i otvarate prostor za nove stvari. Dobro se osećate donošenjem ove odluke. Saradnici vas podržavaju. Ukoliko vaša veza ima smisla vi ćete je nastaviti. Ukoliko bilo šta je poljulja odlazite. Bolovi u glavi.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Osećanja i svesna volja nisu u dobroj saradnji. Radi toga kasnite sa rokovima. Produktivnost je kao plima i oseka. U ljubavi vi želite daleke destinacije. Samo plaža, ispijanje koktela i partner. Ništa vas ne boli, to je dobar znak.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Za dugoročne ciljeve morate preuzeti više odgovornost.Vi želite nagradu za nešto što nije ni blizu kraja. Emotivno želite da vaša veza uspe. Potrebno vam je da bude čvrsta. Sigurnost na prvom mestu. Proverite vid.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Malo teža situacija danas. Svoje saradnike zamolite da vam se ne obraćaju često. Vi želite ljubav ali ništa ne dajete. Morate dati neku emociju da bi vam bilo uzvraćeno. Dosta je hladno na ovom polju danas.Glavobolja vas muči.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Na poslu vlada depresivna atmosfera. Svi su lenji, niko ne želi da izvršava zadatke a ponajviše vi. To je prolazno. Gledajte da uhvatite koji minut odmora.  Vi i partner ste kao prijatelji, puno reči bez mnogo značenja. To nije dobro za jednu zajednicu. Pospanost vas sve više obuzima.

vecernje.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori