Za početak, zbog svoje srodne duše osećate se kao najsrećnija osoba na svetu...

Srodne duše se razumeju bez reči

Čak i ako nešto pokušavate da sakrijete, vaša srodna duša će vas pročitati u sekundi. Jedan pogled u njega dovoljan je da znate da je ljut, uzrujan, iscrpljen, posramljen ili nešto deseto. I ne samo da vidite te emocije, već ih i osećate zajedno s njim.

Srodne duše mogu da uživaju zajedno u tišini.

Vama je blizina onog drugog i u potpunoj tišini uživate i ne insistirate na razgovoru.

Srodne duše mogu da komuniciraju bez reči.

Dovoljan je jedan specifičan pogled da znate da od vas traži da podržite njegovu priču. Baš kao što je dovoljna jedan jedini gesta da prasnete u smeh. Zašto? Te interne šale razumete samo vas dvoje i nisu potrebne reči da biste se shvatili.

Srodne duše poznaju međusobne mane.

Vreme koje ste proveli s njim bilo je dovoljno da upoznate sve svoje mane, vrline i slabosti. Divite se njegovoj snazi, kao i on vašoj, a što se slabosti tiče, ne koristite ih jedno protiv drugog već se svakodnevno međusobno ohrabrujete da budete još bolji.

Srodne duše ne poznaju nelagodu.

Možete mu postaviti najgluplje pitanje na setu. Pred njim vas nije sramota da podrignute, ili bilo šta da uradite. Pred njim vam nije neprijatno zbog užasne frizure, kilograma viška ili razmazane šminke. Uostalom, uz njega je sve slatko i zabavno.

Srodne duše pričaju o svemu i o ničemu.

Vas dvoje međusobno možete razgovarati o najdubljim i najpronicljivijim temama, baš kao što možete blebetati o totalnim glupostima. Šta god da je tema vašeg razgovora  shvatate jedno drugo i nikad vam nije dosadno.

Srodne duše umeju da se nasmeju

Uvek i u svakoj prilici umete da ga nasmijati, baš kao što i on zna vas. Ponekad ni ne znate kako se to dogodi ali svaki je put uspe da izazove osmeh na vašem licu i zbog toga ga obožavate.

Srodna duša vas čini najsrećnijom osobom na svetu. 

Ako imate sreću da ste upoznali svoju srodnu dušu, onda vam je sigurno poznat osećaj da ste zbog nečega nagrađeni što vam je život doneo njega. Ukratko, ne možete da zamislite život bez njega i najsrećniji ste na svetu zahvaljujući prostoj činjenici da je on uz vas. A onda vam on kaže da niste srećnica vi, nego on. I vi rastopite kao kockica leda od sreće! A kako i ne biste?!

cosmopoliten.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori