Blizanci u transu od ljubavi, Vodolije su okupirane poslovnim obavezama, a Jarac misli na osobu iz inostranstva.

OVAN (21. 3 - 20.4.)

Dogovarajte se sa partnerom, ništa sami ne radite. Partner je neko ko može da vam pomogne, da vam ukaže na greške ali i na prave stvari. Osećaj sigurnosti je nešto što vas čini jakim i sposobnim za dalji život. Brinete o zdravlju drugih.

BIK (21. 4 - 21.5.) Ako se bavite umetnošću dobar poslovni dan, uživate u radu, posebno ako imate prijatelje koji ukazuju na to da imate mnogo stila i talenta. Niste raspoloženi za neke emotivne spletke, igre. Budite umereni. Dobro se osećate zdravstveno.

BLIZANCI (21. 6 - 22.7.) Počnite da radite zanimljive stvari koje vas i samo vas zanimaju. Tako se opuštate i možete da napravite veliki posao. Poneće vas ljubav i strast. Susret sa Lavom biće veoma zanimljiv, a vi ćete verovatno biti u transu od ljubavi. Manje slatkiša konzumirajte, problem sa šećerom u krvi.

RAK (23. 7 - 23.8) Sarađujte sa osobom koja radi u velikoj kompaniji, posebno kad dobri saveti nikad ne manjkaju. Više se družite nego što se bavite svojim ljubavnim životom. Živite sa više optimizma. Vreme je da se vežete za osobu koja je ozbiljna, želi brak.

LAV (23. 7 - 23.8) Dobar poslovni odnos sa Bikom. Mislite kako da plan sprovedete u delo. Ponašate se uvek vedro i mladalački. Na vama se godine ne vide, zbog toga važite za najvećeg zavodnika i ljubavnika zodijaka. Proverite pritisak.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Ne dozvolite sebi luksuz da budete pasivni, krenite u akciju. Putujte što više jer ćete tako moći da se oslobodite stresa a steknete potrebne saradnike. Partner voli i ceni vašu nadahnutost, maštoviti ste kada je to najvažnije. Pomalo morate da menjate nešto u načinu ishrane.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Poslovne zadatke obavljate najbolje što možete jer ste veoma odgovorni i srećni. Brži ste kada radite sa nekim. Emocije su trenutno u drugom planu, pa delujete kao neko ko ne voli ljubav, dok to nije istina. Stomak ugrožen, višak vode u organizmu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Ako ste na nekom odgovornom mestu, što se obično dešava ovom znaku, onda problem treba saseći u korenu. Previše ste konzervativni, to loše utiče na vaš brak. Morate da popravite takvo stanje jer će biti kasnije problema. Stres utiče na kožu.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Realnost u poslu vam je potrebna kako biste bolje završili ono što ste započeli. Često lutate ali kada je novac u pitanju jako ste svesni i dobro angažovani. Analizirate previše vašu vezi i dešavanja u njoj. Smanjite tu energiju jer je partneru preko glave loših dešavanja. Previše ste napeti.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Pojačajte svoj sistem vrednosti pozitivnim afirmacijama. Daroviti ste za poslove koji traže podučavanje drugih. Otvoreni ste i nećete da trpite pritisak, po cenu da ostanete sami. Želite da stupite u ljubavni odnos sa osobom iz inostranstva. Odlično se osećate zdravstveno.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Prezaposleni ste, volite tu gužvu koja vas pokreće, pojačava vam adrenalin. Imaćete dobru zaradu. U ljubavi tražite jaku osobu pored sebe. Dobar odnos sa Bikom ili Jarcem. Umor je vaš zdravstveni neprijatelj.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Dobra dela činite i dobro će vam se vratiti. Imate dar koji niko u zodijaku nema a to je da praštate. Dajte svoj maksimum i tako ćete dobiti svakog koga naumite u ljubavi. Poseta specijalisti je neophodna.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori