Kome se smeši sreća u ljubavi, a ko mora da bude oprezan u poslu?

OVAN

POSAO: Vreme zaista radi za vas, mada je u ovom trenutku teško savetovati vam bilo šta konkretno, osim da se primirite. Ne nadajte se ničemu! Pustite stvari da idu svojim tokom!

LJUBAV: Bićete iznenađeni pažnjom koju možete dobiti od drage osobe. Ukoliko ste slobodni, pokušaćete da privučete nečiju pažnju. Imate razloga da se osećate superiorno. Opušteni ste , prirodni i spontani.

ZDRAVLJE: Nedostatak ili višak hormona je ozbiljan problem, koji jedino može da reši endokrinolog, te vam je stoga neophodna detaljna analiza. Možete imati i problem sa pritiskom, oticanjem nogu, teškim hodom.

BIK

POSAO: Previše ste stvari poželeli u bliskoj budućnosti, mnogo toga ste hteli, a premalo učinili ili konkretizovali. Vreme je da se saberete.

LJUBAV: Ljubav vam je vrlo važna. Ukoliko ste u tome neispunjeni ili uskraćeni, ne umete da funkcionišete. Okruženi ste zavidnim i ljubomornim ljudima. Oni jedva čekaju da vide vaš pad. Vi ste te činjenice svesvi.

ZDRAVLJE: Osećate se vitlaniji i spremniji za duže šetnje, a i društve život vam je znantno bolji. Vaše zdravlje provocira partner. Vodite bitku sa prehladom, jer vam je pad imuniteta veoma izražen.

BLIZANCI

POSAO: Dosta dugo se nalazite između dve vatre. Imate dve jednako zanimljive ponude. Pred vama je dan odluke. Za koji god put se opredelite, ne možete pogrešiti.

LJUBAV: Na vama je da verujete u sebe i da se opustite. Spremni ste na nužne kompromise sa sobom, što je vrlo važno, sa svojim kriterijumima. Svakako, jedan od najvažnijih stvari prilikom donošenja odluke je i osećanje sigurnosti koje vam potencijalni partner uliva. Držite se toga!

ZDRAVLJE: Neophodan je dodatak ishrani u vidu suplemenata, što vam može poboljšati i opšte stanje, ako reagujete na vreme, naravno kada osetite blage simptome prehlade i povedete računa o ishrani.

RAK

POSAO: Umete da pokažete koliko pojedine osobe cenite, ali to nećete pokazati direktno i otvoreno. Investicioni planovi i rešavanje finansijskih pitanja većim delom zaokuplja vašu pažnju, a u vezi sa tim možete pokazati zavidnu veštinu i snalažljivost.

LJUBAV: Osoba koja ulazi ili je već sad u vašem životu biće posebno inspirisana da se potrudi oko vas i da zadobije vašu pažnju. Vrlo ste zahtevni, vaše srce je teško osvojiti. Ali, kad nekome to pođe za rukom, tada ste velikodušni i za nekog do koga vam je stalo, možete da učinite više od zamislivog i realnog.

ZDRAVLJE: Zdrav život, čajevi i laka hrana su neohodni. Neophodno je da više vremena provodite napolju i u društvu kako bi ste pojačali svoj imunosistem. Konsultujte se sa gastroenterologom.

LAV

POSAO: Majstor ste da se istaknete u poslu i pokrenete stvari u svoju korist. Zato iskoristite sve svoje prednosti i kvalitete da bi ste postigli ono što želite i zaslužujete. Budite pažljivi u vezi administrativnih stvari, jer vas mogu usporiti u realizaciji poslovnih projekata.

LJUBAV: Prošli ste loš period u ljubavi. Bili ste žrtva čak i sopstvenih iluzija i prevelikih očekivanja, ali isto tako ste bili, žrtva obmane. Bili u vezi ili ne, ispunjeni ste ljubavlju, pažnjom i jednom potpuno novom energijom koju ste samo mogli do sada samo priželjkivati. Sve to vam izuzetno prija. Sada ste konačno svoj na svome.

ZDRAVLJE: Ukoliko dugo niste proveravali krvnu sliku, učinite to sada, jer bi rezultati mogli da vas iznenade i navedu na opreznost kada je reč o načinu života. Zavisnicima od pušenja je potrebno naglasiti da je ovo trenutak da napokon prekinu sa tom lošom navikom.

DEVICA

POSAO: Dok ne završite ono što je prioritetno, ne bi valjalo da započnete novi poslovni projekat. Naići ćete na poteškoće prilikom naplate vaših ranijih potraživanja. Izbegnite nove investicije, naročito one većeg obima.

LJUBAV: Šta je za vas uopšte ljubav?! Vaše shvatanje i doživljaj ljubavi, kao i odnos između dvoje ljudi je maksimalno ogoljen i lišen bilo kakvih čarobnih primesa. Kod vas sve počinje i završava se na čisto racionalnim osnovama.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak ili urogenitalni sistem. Osetljivi su vam bubrezi, donji deo tela, kičma, ali isto tako i materica i janici. Povedite računa o ishrani, jer vam loše navike mogu doneti veće probleme.

VAGA

POSAO: Mnogo bolje i lakše ćete se dogovarati sa ljudima koji dolaze sa strane, nego za osobama iz svoje neposredne okoline. Bilo bi idelano da ste na neki način povezani sa inostranstvom, a ukoliko vam se pruži prilika za put, obavezno je prihvatite. Imaćete poslovni sastanak od kojeg ćete mnogo očekivati.

LJUBAV: Onoliko koliko nudite, toliko i očekujete za uzvrat. Vi ste u ljubavi zaista usavršili devizu „ Čist račun duga ljubav!“ A dosta pripadnika ovog znaka imaće priliku za flert, bez ikakvih kasnijih očekivanja!

ZDRAVLJE: Moguća je zubobolja, pa je neophodan odlazak kod stomatologa, kako se ne bi raširili upalni procesi koji tinjaju duže vreme. Često ste odustajali od posete stomatologu, pa ste već sebi napravili problem.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste dobili ono što ste očekivali, pod nekim izgovorima koji nemaju veze sa istinom. Pravi razlog je da se neko plaši vas i vaših sposobnosti, odnosno da u vama vidi konkurenciju.

LJUBAV: Najbolje su one relacije u kojima se od starta znaju prava i obaveze svih strana! Takve relacije i pod tim pravilima gradite odnos i vrlo ste uspešni u tome. Danas možete krenuti u ljubavnu priču, koja će imati sudbinski karakter.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu, očima, kičmi. Ako imate dioptriju, obavezno idite na kontrolu, jer postoji šansa da se nešto promenilo i da je to razlog konstantnih glavobolja.

STRELAC

POSAO: Sreća će i ovog puta biti uz vas, pa će neka treća osoba, koja ima uticaj na dešavanja, shvatiti da ste nepravedno gurnuti u stranu i zauzeće se za vaš slučaj.

LJUBAV: Nemate nekih posebnih problema u emotivnim relacijama, pogotovo kad se samo malo potrudite, a sada vam dolazi sve spontano i samo od sebe. Ne tražite i ne očekujete ništa, a sve se dešava spontano, samo od sebe.

ZDRAVLJE: Aktiviraće se vaši problemi sa kožom. Obratite se odgovarajućem lekaru i ublažite simptome koje imate. Svrab, peckanje i ostale pojave su znak ozbiljnijeg problema, pa bi bilo neophodno na vreme da reagujete.

JARAC

POSAO: Ne idite direktno na nekog ko vam je potreban, već koristite posrednike u vidu proverenih prijatelja, pa ćete tako i mnogo lakše doći do cilja. Zbog borbe koju vodite, imate povremeno pad volje i blagu dozu pesimizma koju vešto skrivate, vrtite negativne scenarije u glavi, a to vas usporava u ostvarenju planova.

LJUBAV: Osećanja primljene i uzvraćene ljubavi, koja je primarna za vas, danas poprimaju vrlo konkretne oblike. Sada vam sve u ljubavi polazi za rukom. Važna vam je emotivna dubina.

ZDRAVLJE: Osim što ćete iskusiti psihološku nestabilnost i unutrašnje strahove, možete biti pritisnuti i lošom venskom cirkulacijom. Zdrav način ishrane i boravak na čistom vazduhu rešavaju probleme.

VODOLIJA

POSAO: Ako radite u velikoj državnoj instituciji, počnite da honorarišete i popravite kućni budžet. Danas dolazi do promene, koja bi mogla da utiče na povećanje stresa i poslovnu tenziju. Biće vam potrebna umešnost u prilagođavanju, a ne kritika.

LJUBAV: Za vas nema ljubavi bez patnje. A sama patnja dolazi zajedno sa osećanjem krivice. Pokušajte da zaustavite svoje autodestruktivne porive.

ZDRAVLJE: Ponekad ste veoma disciplinovani kada se radi o zdravlju, ponekad ne. Morate biti spremni na razna iskustva i promene koje vam se dešavaju unutar tela. Poradite na jačanju svog imuniteta.

RIBE

POSAO: Ne upadajte u melanholiju i ne sudite sebi što niste uspeli da ostvarite cilj. Da li su vaši planovi bili dobri ili loši, mnogo više od vaših želja, govore okolnosti u kojima se nalazite. Sve vreme vodite bitku protiv sebe i sklonosti da stvari vidite u gorem izdanju nego što realno jesu. Ovo bi moglo da umanji vašu volju da se dokažete i da budete u vrhu.

LJUBAV: Neko ko vas nije vredan i koje to do sada bezbroj puta dokazao, nikako ne zaslužuje da se nađe u vašem životu! Potrebna je vrlo brza i konkretna, a nikako ishitrena reakcija. Potrebno je da dođete k sebi, da priznate sebi da taj neko ko je pored vas definitivno nije osoba koja zaslužuje bilo šta od vas!

ZDRAVLJE: Morate da budete spremni na razna iskustva i promene koje vam se dešavaju unutar tela. Svakodnevni umor vas je toliko iscrpeo da ne znate šta vam je dalje činiti.

malihoroskop.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori