Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 16. maja ulazi u Bika, znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i tu će se zadržati do 6. juna. Njegovi aspekti, konjunkcija sa Uranom iz Ovna i trigon sa Saturnom iz Strelca, ove nedelje odgovaraju onima koji posluju sa strancima, ali istovremeno upozoravaju na oprez, naročito ukoliko zbog posla često putujete.

Osim na finansije, gde su mogući neplanirani izdaci, obratite posebnu pažnju na dokumenta i ugovore, na šta upozorava kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama, planeta sukoba i prevara. "Spoj" Merkura i Urana upozorava da čuvate vredne predmete i klonite se rasprave sa kolegama i saradnicima, a vozače da budu oprezniji za volanom.

OVAN 

Pozicija planete biznisa u astrološkoj kući posla, blizu Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Klonite se rasprava sa kolegama.

BIK 

Vladalac polja karijere, Uran, planeta iznenađenja u konjunkciji sa Merkurom u vašem znaku upozorava da povedete računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI 

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, u astrološkoj kući tajnih neprijatelja i prepreka, upozorava da da se čuvate intriga na poslu. Budite oprezni za volanom.

RAK 

Konjunkcija vašeg vladaoca Meseca i Neptuna u polju kontakata sa strancima, odgovara umetnicima i lekarima, dok "spoj" Merkura i Urana, opominje da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

LAV 

Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Početkom perioda, na kraćem putu u inostranstvu ili nekom predavanju možete da upoznate zanimljivu osobu.

DEVICA 

Vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti ne utiče povoljno na vaše rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Klonite se rasprava sa partnerom.

VAGA 

Pozicija Saturna i Merkura, planete komunikacija, koja upravlja vašim poljima inostranstva i podsvesti, donosi vam mogućnost novih šansi za poslovanje sa strancima o kojima odavno maštate.

ŠKORPIJA 

Aspekti Merkura, vladaoca vaših astroloških kuća rizika i novca, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora.

STRELAC 

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja ljubavi u trigonu sa Saturnom u vašem znaku i konjunkciji sa Uranom, najavljuje mogućnost saradnje sa strancima. Čuvajte vredne predmete.

JARAC 

Aspekti između vaših vladaoca Saturna i Urana i Merkura, donose vam neočekivanu ponudu za saradnju sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo, naročito ako ste mladi.

VODOLIJA 

Merkur, simbol biznisa, pod uticajima vaših vladalaca, Urana i Saturna, planeta kontakata sa strancima i prošlosti, nagoveštava mogućnost dobijanja ponude za neki nov isplativ posao.

RIBE 

Zahvaljujući aspektu između Merkura, vladaoca kuće partnerskih odnosa i Saturna u kući karijere, možete da se nađete pred donošenjem odluke o saradnji sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori