Merkur u Biku donosi kvalitetnije odnose i nove početke.

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Imate osećaj da neko nije iskren prema vama, a sve da bi ostvario neku materijalnu korist, ne grešite u proceni. LJUBAV Dobro se osećate pored voljene osobe. Slobodni Ovnovi flertuju sa osobom iz radnog okruženja. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO Ne osećate neophodnu stabilnost na poslovnom planu, mir i sreću nalazite samo u kreativnom radu. LJUBAV Budite obazrivi u narednom periodu, sada vam ne trebaju loše procene kada je izbor partenra u pitanju. ZDRAVLJE Neispavanost.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO Danas je poželjno da izbegavate rasprave i prepirke. Pokušajte na staložen način da dođete do rešenja. LJUBAV Nalazite se na čudnom terenu sa bliskom osobom. Ne znate kako da razgovarate jer se vaši pokušaji završe emotivnim zatvaranjem. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO Ostvarićete saradnju sa osobom koja će vam mnogo pomoći u bliskoj budućnosti. LJUBAV Osoba koja privlači vašu pažnju preduzeće korake da vam se približi. Moguć je i romantični izlazak. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

LAV (23. 7 - 23.8.) POSAO Povoljan dan po pitanju svih novčanih transakcija i ulaganja. Nemojte previše rizikovati, ali mali izazovi nisu na odmet. LJUBAV Imate utisak da vaša veza lagano stagnira i da vam nedostaje uzbuđenja. Otvoreno razgovarajte sa partnerom i vidite kako možete da "začinite" ljubavni život. ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. LJUBAV Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način koji sigurno neće iritirati nečija osećanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Danas nije dan za vaganje i odlaganje odluka. Dilemu koju imate u vezi jednog posla rešite što pre. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom budite određeni i izrazite svoje potrebe. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Danas osećate pojačanu nervozu jer se stvari na poslovnom planu ne razvijaju kako ste zamislili. LJUBAV Prijaće vam susret sa jednom bliskom osobom, jer je pozitivna energija jedino što vam nedostaje. ZDRAVLJE Umor.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Imate utisak da nadređeni nikada ne staje na vašu stranu. Morate shvatiti da u poslovnoj komunikaciji sa tom osobom ne postoji lični momenat. LJUBAV Bez obzira na ljubavni status imate dve osobe u svom životu koje vas trenutno podjednako privlače, te ne znate šta da preduzmete. ZDRAVLJE Više spavajte.

JARAC (22. 12 - 29. 1) POSAO Niste se dobro organizovali i to vas opterećuje jer znate da posao sada "trpi" zbog toga. LJUBAV Planete vam nisu naklonjene kada je u pitanju ljubav i pitanja srca. Uživajte u društvu porodice i prijatelja. ZDRAVLJE Preosetljivi ste.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Poslodavac ima veliko poverenje u vas i samim tim velika očekivanja. Spremite se za napornu nedelju! LJUBAV Prihvatite udvaranje jedne osobe, možda će vas osloboditi tenzije koju imate na poslu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO Atmosfera na poslu nije najpozitivnija, ali pokušajte da se sklonite od "otrovnih strelica" određenih kolega. LJUBAV Na ljubavnom polju je sve u najboljem redu, zadovoljni ste. Slobodne Ribe započinju novu vezu veoma brzo. ZDRAVLJE Kontrolišite krvni pritisak.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori