Ako ste se ikada zapitali zašto vam jednostavno ne cveta ljubav sa nekim horoskopskim znakom, imamo sve odgovore koji vas zanimaju.

Pre nego što odlučite da se upustite u vezu s nekim, trebalo bi da poslušate savet astrologa jer zvezde možda imaju nešto protiv vas i vašeg partnera.

Horoskopski znak je dobar pokazatelj kako će se neko ponašati u vezi. Ovnovi ne bi trebalo da se zabavljaju sa jarčevima, blizancima se savetuju da izbegavaju škorpije, a ribe lavove...

 Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovima se savetuju da ne izlaze sa jarčevima. Ovnovi su tip osobe, koji ne poštuje pravila, za razliku od jarčeva. Vaš glavna crta je spontanost i često vas kritikuju zbog buntovnog ponašanja, dok jarčevi ni na večeru ne mogu da odu bez rezervacije.

Bik (20. april – 20. maj)

Ne želite da imate posla sa vodolijom. Iako volite pravila i tradiciju, zabavljanje sa vodolijim biće vam kao sa robotom.
Vi ste u vezi nećni, topli, posvećeni, znate da ponudte šampanjac i francuske čokolade, dok vodolija insistira na logici. Stvari bi možda mogle da funkconišu kao eksperiment, ali u stvarnom životu, ne, nikako.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Možda vam se čini da je ovo jedan od cool flertova i želite da vidite šta će se desiti, ali naš savet vam je da izbegavate škorpije.

Škorpija traži vernost i posvećenost i to sve pre prvog poljupca. Osobe rođene u ovom znaku brzo će vas staviti pod svoje zahvaljujući volji i šarmu, koje poseduju.

 Rak (21. jun – 22. jul)

Izbegavajte strelce. Slobodni i divlji strelci će veoma lako ući u vaš život, ponekad kao tornado, Ponekad vam je to i potrebno, da isprobate nešto novo, izađete iz školjke, ali to ne može večno trajati, jer ne odgovara vašem senzibilitetu.

Može se reći da su strelci manje osetljivi, oni neće imati razumevanja kada i zašto vam je potrebno da vreme provodite sa porodicom. Rastanak će biti veoma bolan za obe strane.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Ribe nisu dobar horoskopski znak za vas. Ribe su divne, odmah će vas oduševiti, oni su kao najbolji prijatelj, kojeg bi pronašli u Zemlji čuda.
Ipak, kada zagrebete malo ispod te maske, videćete tmurno raspoloženje i depresiju. Bićete iznenađeni kada usledi ta faza i nećete imati snage da se iščupate.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Klonite se vaga, kako umete i znate. Pomislili ste to je to, konačno neko ceni vaš prefinjen ukus. Prvih nekoliko izlazaka bili su poput magije. Pre nego što se opusti i postane intimnia s nekim, devica mora da zna kuda veza ide, dok je kod vage sve neodređeno i jedva da mogu da se drže plana za ručak. Kako bude prolazilo vreme izdaće vas strpljenje  i na kraju ćete se rastati.

 Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Kao i prethodni par. Vagam se savetuje da se na zabavljaju sa devicama. Imate slične ukuse i uživate u prefinjenim ukusima u životu.

Ako ste u vezi sa devicom, imaćete utisak da se od vas traži da stalno napredujete i ispunjavate zahteve “trenera” device. Vi ste neko ko se daje, dok devica štedi prema svima, osima kada je ona u pitanju.
Da je došlo vreme za razlaz shvatićete kada vas bude streljala pogledom.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije se nikako ne slažu sa blizancima. Blizanci su veoma atraktivni, ali ne dozvoljavaju da se nekome podrede. Njihova moć komuniciranja i flertovanja, napraviće od vas ljubomornog ludaka, koji stalno proverava njegov mobilni ili profile na društvenim mrežama.

 Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Izbegavajte rakove. Kulturni i načitani rakovi mogu biti sjajno društvo, slatki i nametljivi, ali savetujemo vas da sa njima budete na drugarskom odnosu. Već posle trećeg sastanka možete osetiti razliku u ponašanju, što će vas udaljiti od rakova.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Klonite se ovnova. Ovnovi su u duši večito deca, nikada ne odrastaju. Ovde je reč o potpuno suprotnim snagama i ljubav je bukvalno nemoguća, jedino ako želite da pored sebe imate štene u ljudskom obliku.

Iako oboje zarađujete, ovnovi će bez problema trošiti vašu teško stečenu ušteđevinu, dok će svoju čuvati.

Vodolije (20. januar – 18. februar)

Ovde imamo sudar dva potpuno različita sveta. Vodolije su razumne osobe, dok su sa druge strane bikovi  strastveni i romantični.

Prosto ne znate zbog čega ima potrebu da vam govori “Volim te” u svakoj poruci ili kad izađete sami sa prijateljima.

Bikovi će naručiti ostrige i kavijar, dok vodolije organizovale humanitarne akcije i sakupljale odeću za decu u Peru. Ove suprotnosti će kad-tad srušiti vezu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će u početku biti zaslepljene lavom, koji je otvoren, pun manira i galantnih poteza. Kako ćete reagovati kada se izlazak i rečenica “samo još ovo piće” pretvori u dvodnevni maraton? Vaša želja da ostvarite nešto dublje i prisnije biće odbačena.
Lavovi imaju stalni strah da ih neko ne povredi, što može da vas obmane, ali tada će već biti kasno. Zato vam je bolje da bežite i to glavom bez obzira.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori