Njena duga suknja leprša na povetarcu, a ona udiše vazduh i sprema se za let. Oseća kako je svet širom otvoren, sočan i pun mogućnosti, baš na način koji ona voli.

To je prednost VODOLIJE!!!

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO Susret koji obećava dobru poslovnu saradnju pretvoriće se u nešto mnogo značajnije. LJUBAV Zdrava i otvorena komunikacija preduslov je za kvalitetnu vezu, idete ka tome. Bićete zadovoljni današnjim razgovorom. ZDRAVLJE Bolovi u zglobovima.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO Očekuju vas dan ispunjen poslovnim obavezama koje ni danas nećete uspeti da privedete kraju. LJUBAV Ne možete da odgovorite na snažne emocije jedne osobe i to vas frustrirani. Ako ne želite da povredite tuđa osećanja, budite iskreni i otvoreni prvo prema sebi. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) POSAO Imate dobar radni plan, ali često kada smo tako sistematični dešavaju se nepredviđene okolnosti. LJUBAV Priželjkujete susret sa osobom koju ste nedavno upoznali i koja vam se veoma dopala. Zauzeti Blizanci planiraju odmor sa voljenom osobom. ZDRAVLJE Sklonost infekcijama.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO

Ostvarićete zacrtane ciljeve uz pomoć jednog kolege, budite spokojni. Podrška koju ste očekivali stiže u poslednji čas. LJUBAV U poslednje vreme niste radili na partnerskoj vezi i komunikaciji sa bliskom osobom, a posledice toga osećate danas. ZDRAVLJE Malaksali ste i umorni.

LAV (23. 7 - 23.8.) POSAO Nešto je pošlo "naopako" u poslovnoj sferi i odnosu sa kolegama. Danas je najbolje da iskoristite slobodno vreme na sebe i porodicu. LJUBAV Trenutno možda suviše očekujete od nečijih obećanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO Nezadovoljni ste atmosferom na poslu ali ste odlučili da zauzmete jasan stav i zaštitite svoje interese. LJUBAV Zauzete Device planiraju zanimljive aktivnosti sa partnerom kako bi se ponovi emocionalno povezali. Slobodni pripadnici znaka prihvataju prijateljski poziv za druženje. ZDRAVLJE Bolovi u grlu.

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO Loši aspekti na polju posla sugerišu da je danas poželjno da se odmorite i opustite sa porodicom i prijateljima. LJUBAV Shvatili ste da se niste lepo ophodili prema voljenoj osobi i ovaj dan koristite da ispravite  svoje ponašanje.

ZDRAVLJE Dobro se osećajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO Na poslovnom planu sve je u znaku novina i promena na bolje. Moguć je i veći novčani dobitak. LJUBAV Vaše okruženje je potpuno svesno da ste veoma zauzeti i posvećeni karijeri, ali ipak, nađite vremena za voljene osobe. ZDRAVLJE Više odmarajte.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO Obratite pažnju na poruke koje vam šalju saradnici, posebno ako se veće značenje krije između redova. LJUBAV Prihvatate veoma otvoreno udvaranje jedne osobe iz bliskog okruženja. Shvatate to kao dobar podsticaj za dizanje samopouzdanja i ništa više. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

JARAC (22. 12 - 29.1.) POSAO Delujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne verujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. LJUBAV Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO Povoljni aspekti na poslovnom planu ukazuju na neočekivani novčani dobitak i nalet kreativne energije. LJUBAV Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja i spremni ste da promenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RIBE (120. 2 - 20.3.) POSAO Ovaj dan ste odredili za odmor, potrebna vam je distanca od poslovnih obaveza i kolega. LJUBAV Neko mašta o susretu sa vama, ali ništa ne preduzima da to ostvari. Uživate u društvu bliskih prijatelja. ZDRAVLJE Nervoza.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori