Mnogi od vas će preuzeti previše poslova...

OVAN

POSAO: Pred vama će se naći više mogućnosti da se ostvarite na poslovnom planu, a može se čak dogoditi da budete u nedoumici koju da izaberete. Vodite se dugoročnim efektima, ne brzajte u odlukama. Za one koji traže posao, ovo je idelano vreme da konkurišu, jer mogu očekivati pozitivne rezultate.

LJUBAV: Sve dok se ne rešite prošlosti ne možete da krenete u budućnost. Imate idealan partnerski odnos, stoga bi bilo neophodno da što pre raskrstite sa ovom situacijom. Jednog momenta ćete morati da se suočite sa ovim problemom, a što pre krenete, pre ćete završiti ovu, bezmalo tešku situaciju.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je rigorozna dijeta, jer ste daleko od idealne težine. Poslednji je čas da uradite nešto za sebe, pre no što neminovno posetite lekarsku ordinaciju.

BIK

POSAO: Rasipaćete energiju pokušavajući da budete na više mesta odjednom, ali ne želite da propustite ni jednu priliku koja vam se nudi u poslovnom okruženju. Naročito će biti burna druga polovina dana, kada možete mnogo postići, ali ćete morati napraviti i neki red, da se osrganizujete da bi ste sve ostvarili.

LJUBAV: Podložni ste zaljubljivanju, čak i u osobe koje nisu slobodne. Naići ćete na osobu koja živi u inostranstvu i ljubav će se desiti neočekivano. Ovo bi mogla da prekine treća osoba, iz prošlosti partnera. Povedite računa da se vaši odnosi ne poremete, jer posle te situacije više ništa neće biti isto.

ZDRAVLJE: Očekujte kratkotrajnu nervozu i napetost u mišićima, kojima ne smete dopustiti da bitnije utiču na vaše mentalno stanje. Imate potrebu za većom fizičkom aktivnošću.

BLIZANCI

POSAO: Što više različitih poslova, vi ste srećniji. Ne volite da držite sve svoje interese u jednoj oblasti. Ovako možete da pokažete različita lica na nekoliko mesta. Pokušajte da ostanete fokusirani bez obzira na broj zadataka. Bićete uspešni I efikasni, posebno kada se borite za nešto u šta verujete.

LJUBAV: Nećete imati kontrolu nad svojim porodičnim i ljubavnim životom.To znači da bi trebalo maksimalno da se posvetite porodici. Sada je trenutak da donesete važne odluke o kojima ste razgovarali sa partnerom.

ZDRAVLJE: Uvedite novi režim spavanja! Psihičko stanje je povoljno. U saobraćaju budite maksimalno oprezni, bilo da se nalazite na mestu vozača ili ste pasivni učesnik.

RAK

POSAO: Izbegavate poslove koji se protive vašim principima. Akumuliraćete novac I razmišljaćete o investiranju u nekretnine. Novac vredi onoliko koliko vi želite da vredi. Ako se odlučite da krenete u smeru konkretnih ulaganja u opipljive stvari, planete će vas podržati.

LJUBAV: Neki Rakovi će putem interneta upoznati osobu koja živi u inostranstvu. Imate mogućnost da ovo pretvorite u lepu romansu, ali ćete naići na prepreke. U tome će vas kočiti najbliži, jer ne veruju u ljubav preko interneta. Na vama je da dokažete da greše, jer i to mogu biti prave ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobrog ste psihofizičkog zdravlja, što će rezultirati viškom energije. Pružiće vam se prilika za kvalitetan odmor od posla. Možete imati zdravstvene tegobe povezane sa neadvekatnim uzimanjem pojedinih lekova i preparata.

LAV

POSAO: Kako da vas čovek nagovori da prepustite drugom bar neke poslovne zadatke, kada ste vi tako dobri u obavljanju istih? Ova nedelja vam donosi timski rad, na koji jednostavno morate da se naviknete.Vaš ego će biti dovoljno mažen time što ste uvek u nekoj vrsti vodeće pozicije.

LJUBAV: Ako ste u kontaktu sa inostranstvom, postoji mogućnost, da preko poslovnog partnera upoznate osobu koja će vas ostaviti bez daha. Ukoliko ne prihvatite izazov koji vam život nosi, postoji mogućnost da se vratite starom partneru, ali bi ste napravili grešku.

ZDRAVLJE: Poznati ste kao tabletoman koji razmišlja da je osnov zdravlja uzimanje medikamenata. Nemojte ništa uzimati na svoju ruku. Poslušajte savete farmaceuta!

DEVICA

POSAO: Sada morate da naučite kako je to biti deo velikog mehanizma. Mnogi od vas će preuzeti previše poslova I vrlo brzo će pregoreti u pokušaju da sve postignu. Mada vi to doživljavate kao lični poraz, možda ćete morati da se povučete na mirnije mesto na kome radite više, a manje se nervirate.

LJUBAV: Oboje želite da dominirate. Dolazi do manjih razmirica, ali napokon ćete shvatiti da partner želi da vas nagovori na nešto, a vi uporno pružate otpor i na to ne pristajete. Najbolje da budete što iskreniji jedno prema drugom i izložite ono što vam leži na srcu.

ZDRAVLJE: Evo vas na području koje bi trebalo da vas zanima više nego ostalo. Vreme je za veliko čišćenje. Nakupili ste se raznog smeća I mentalno I duhovno, a to truje I usporava vaš protok energije I misli. Pronađite tehniku I sprovedite jednu detaljnu detoksikaciju.

VAGA

POSAO: Najbolji trenutak počinje jednom originalnom idejom ili nečijom rečenicom.Vrlo je važno da zapisujete vaše misli I osećanja. Svojim iskustvom ćete nekog inspirisati ili mu pomoći.

LJUBAV: Poznati ste po tome da u ljubavi često menjate mišljenje, stav, partnere. Možete se zbližiti sa kolegom , koleginicom sa posla. Današnji dan donosi puno dešavanja slobodnim Vagama, dok onima koje su u vezi predstoji stagnacija, prijatno zadovoljstvo, jer nema dodatnih stresova i trzavica. Potrebno je da osvežite vezu.

ZDRAVLJE: Detoksikacija je korišćenje svežih sokova ili voća prepunog vitamina C – kivija, pomorandži ili limuna, koji ćete najbolje iskoristiti tako što ćete ga unositi čajevima ili limunadama.

ŠKORPIJA

POSAO: Optimizam ćete preneti I u poslovne sfere, ovaj put s razlogom. Nakon dugog I predanog zalaganja u karijeri, čeka vas pomak I bolji status. Naravno, to je potpuno zasluženo nakon svih prekovremenih sati koji su vas privremeno udaljili od porodice. Na novoj poziciji ćete se snaći, pod uslovom da ne morate da učestvujete u timskom radu.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, tokom dana možete upoznati osobu, koja će vas brzo zainteresovati, poželećete da ostvarite bliži kontakt. Ta osoba zadovoljava vašu predstavu o idealnom partneru. Jedini problem bi mogao biti u velikoj razlici u godinama.

ZDRAVLJE: Potražite društvo za aktivnost, za angažovanje svih mišića, bez obzira na eventulne upale, koje su neminovne. Ipak, nemojte preterivati! Mogući su problemi sa zubima.

STRELAC

POSAO: Inače, vrlo tolerantni, imaćete kratak fitilj za nesposobnjakoviće. Jednostavno, nećete imati strpljenja za saradnike koji ne mogu da prate vaš tempo. Umesto da besnite, pokušajte da samostalnim radom, koji brže daje rezultate.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi ovaj dan može doneti dosta nerazumevanja, međusobnih optužbi i na kraju trenutnu razdvojenost. Pokrenite se, sada je pravi trenutak da spasete ono što može da se spasi, a to je vaša ljubav, koja je temelj vaših odnosa. Nećete pogrešiti ako se izvinite i prvi popustite.

ZDRAVLJE: I psihičko i fizičko stanje biće besprekorno, mada krajem dana možete osetiti prekomeran umor. Nemojte preterivati sa prekomernim radom, već nastojte da pametno iskoristite slobodno vreme.

JARAC

POSAO: Kao I obično, gotovo sve zavisi od vas, ali budimo iskreni – to najviše I volite. Ovaj dan može doneti veliki uspeh I sate iscrpljujućeg strpljenja. Pre donošenja važnih odluka, izbegavajte tuđa mišljenja, posebno dobronamerne kancelarijske “ proroke”, koji baš nikako ne žele da uspete.

LJUBAV: Osećate se divno i zbog toga nemojte propustiti priliku da se malo opustite i uživate pored interesantne osobe. Nemojte očekivati da će ova površna veza potrajati, jer je zasnovana na strasti i fizičkoj privlačnosti. Za vas još nije došlo vreme smirivanja.

ZDRAVLJE: Odavno niste išli kod stomatologa, pa vam je savet da ne čekate da bol u desnima počne da vas budi noću. Odlaganjem samo pravite sebi veći problem. Dobro znate da od loših zuba počinju i druge bolesti.

VODOLIJA

POSAO: U kojem god području da radite, bićete inovator, ostvarićete svoje ideje I pokazati zavidno samopouzdanje. Kada treba probiti novu stazu koja vodi u istraživanje nepoznatog, pozovite Vodoliju. Privlačiće vas humanitarni rad I prikupljanje sredstava za one kojima je potrebna pomoć.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, sada je trenutak da povratite ljubav i sreću u vaš odnos. Uspeh vas očekuje, jer pred sobom već imate plan. Priredite iznenađenje partneru, jer znate šta voli i time ćete napraviti veliki korak ka osveženju odnosa.

ZDRAVLJE: Prenaglašena je sklonost ka prehladama i jakim virusnim infekcijama praćenim visokom temperaturom. Insistirajte na utopljavanju, ne radite stvari za koje znate da bi mogle da vam naškode.

RIBE

POSAO: Na poslu postaje prilično opasno. Kako da znate ko vam je neprijatelj, a ko saveznik? Još je teže oceniti šta se krije iza nečijih medenih reči.Izbegavajte bilo kakve odluke koje se ne temelje na čvrstim činjenicama. Čekaju vas nepredviđeni finansijski zadaci, zato štedite I investirajte samo u sigurne izvore.

LJUBAV: Emotivna veza može biti u krizi stoga ne donosite brze zaključke. Mora da prođe kroz temeljne promene ili je više neće biti. Jedan razgovor o osećanjima otkriće vam odgovore na dugo postavljana pitanja.

ZDRAVLJE: Prolazili ste kroz niz stresnih situacija, a one su imale negativan uticaj na vaše psiho – fizičko stanje i zbog toga treba posebno da obratite pažnju na životne navike. Napravite pauzu, izolujte se od uobičajenog načina života i posvetite se – sebi!

vecernje.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori