Od bledo roze, tople roze, puderasto roze, pa sve do prljavo roze koja je postala pravi trend za venčanja u 2017. godini.

Internet i društvene mreže preplavljene su idejama za venčanja na kojima je sve u znaku prljavo roze i boje mesa. Kako je venčanje bajkovit i nežan događaj, to nas uopšte nije iznenadilo. Za vas je važno da je to boja koju i inače preferirate, i u kojoj se osećate dobro. Sve ostalo će ova boja sigurno učiniti sjajnim.

1. Cveće

Prljavo roze je naročito dobar izbor ako se udajete tokom proleća ili leta, jer se idealno uklapa u okruženje, prirodu i romantiku. Pronađite cveće u roze boji i spojite ga sa cvećem bordo i bele boje. Zelenilo, drveće, reka ili jezero samo će pojačati idiličan prizor.

2. Venčanica

Prljavo roze venčanica od tila je pravi izbor za urbane žene koje se ne opterećuju tradicijom i klasikom. Srebrna dijadema nezaobilazan je detalj za dugu, talasastu kosu. Ne kombinujte prljavo roze za jakim i kontrastnim bojama poput crne, kako ne biste pokvarili celokupan utisak.

3. Deveruše i kume

Najbolje drugarice moraju da se solidarišu sa mladom i da odaberu lepršave haljine, pastelnih boja! Ne zaboravite da je osmeh na licu najlepši aksesoar koji možete da ponesete.

4. Dekoracija enterijera

 Latice posute po putu ka oltaru, dekoracija u vidu roze zavesa, salveta i sveća, prigušeno svetlo i... magija može da počne!

5. Odelo za mladoženju

A ako imate hrabrosti - zamenite uloge. Ko kaže da mladoženja ne sme da nosi roze odelo i da, pritom, izgleda fenomenalno?! Poigrajte se sa bojama i ličnim stilom - ovo je samo vaš dan!

Srećno! 

elle.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori