Rođeni ponedeljkom su maštoviti, dok se utorkom rađaju energične osobe. Ne zante kog dana ste vi došli na ovaj svet? Evo kako da to saznate, kao i šta to znači...

PONEDELJAK

"Dete ponedeljka imaće lepo lice"

Ponedeljkom vlada Mesec. Osobe rođene ovog dana mogu biti nestabilne, nervozne, preosetljive. Imaju dosta ideja, maštovite su. Dobri su u improvizaciji, i lako se snađu se u svakoj situaciji. Takođe, nije im problem da brzo uspostave komunikaciju sa bilo kim. Vole da putuju. Porodica im je veoma važna. Među njima je dosta umetnika, ali i onih kojih se bave uređenjem enterijera.

UTORAK


"Dete utorka će biti ljubazno"

Planeta Mars vlada utorkom. Rođeni ovog dana imaju dosta energije, ali su to i velike svađalice. Ambiciozni su i lako napreduju. Mogu biti dobri naučnici, kuvari, a ima ih dosta i u vojsci. Nisu romantični, ali su strastveni.

SREDA

"Dete srede će mnogo pričati"

Sredom vlada Merkur. Rođeni u sredu se lako snalaze u životu. Mnogo pričaju. Dobri su advokati, prodavci, novinari i političari. Sve što ima veze sa pričanjem i pisanjem za njih je sjajno. Vole nove tehnologije, radoznali su. Avanturisti su, ali nisu uvek verni jer vole sve da probaju.

ČETVRTAK



"Dete četvrtka doguraće daleko"

Četvrtkom vlada Jupiter. Oni koji su rođeni u četvrtak su otvoreni i željni znanja. Vole da putuju. Uvek imaju više sreće nego drugi. Najbolje bi bilo da se bave turizmom, finansijama i bankarstvom, ali i da putuju zbog posla, da sarađuju sa ljudima iz inostranstva. Oni imaju potrebu za autoritetom. Lojalni su. Odlilni su prijatelji. Vole slobodu mnogo, i zato se teško vezuju za jednu osobu. Neko može pomisliti das u neozbiljni, ali to nikako nije slučaj.

PETAK

"Dete petka će biti darežljivo"

Petak je dan kojim vlada Venera. Ovo je svakako najbolji dan za ljubav, a osobe rođene ovog dana imaju veliku želju da budu voljene, u vezi, braku, ali i da imaju puno prijatelja. Nekad mogu biti nerealni u svojim planovima. To su boemi. Poslovi koji im odgovaraju su u vezi sa umetnošću, modom, dekoracijom, dizajnom. Sve što traži kreativnost njima "leži".

SUBOTA

"Dete subote će biti vredno"

Saturn je planeta koja vlada subotom. Zbog toga su oni koji su rođeni u subotu pomalo usporeni, ali stabilni. Oni mogu biti dobri naučnici, lekari, profesori, arhitekte. Vredni su i druga polovina života će im biti lakša, ali uvek moraju raditi dosta da bi bili zadovoljni.

NEDELJA



"Dete nedelje će biti veselo i dobro"

Rođeni u nedelju vole da privlače pažnju na svaki način. Oni imaju dosta sreće u životu. Oni su zabavljači, oni koji se bave marketingom, bankarstvom, ali i nakitom. Imaju sreće u nagradnim igrama. Oni se lako vezuju u ljubavi, ali su narcisoidne prirode. Ponekad mogu imati paralelne veze. Kod njih ne može ništa na silu i niko ne može da ih natera da promene mišljenje o nečemu. Tvrdoglavi su.

mondo

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori