Voljena osoba ima iste želje i potrebe kao i vi.

OVAN

POSAO: Potrebno je da promenite neke navike ako želite da postignete uspeh u poslovnom okruženju u kom ste trenutno. Važno je da u kontinuitetu radite na sebi. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi na neki način mogla da bude povezana sa vašim poslom ili se bavi sličnom profesijom kao i vi. Pred vama je veoma zanimljiv dan za flert. ZDRAVLJE: Danas bi vam prijao nešto opušteniji tempo, bez mnogo naprezanja, i više sna.

BIK

POSAO: Vi ste poznati po tome da ne brzate, da ste veoma promišljeni i mudri. Više puta merite pre nego što presečete. Takav stav vam je mnogo puta do sada obezbedio uspeh. LJUBAV: Ako budete pokazali da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu, ona će vam reći sve ono što ste duže vreme želeli da čujete. Očekuje vas povoljan dan ako ste u emotivnoj vezi. ZDRAVLJE: Posetite zubara radi redovne kontrole. Desni bi vam mogle biti osetljivije.

BLIZANCI

POSAO: Tvrdoglavost vam se sada nikako neće isplatiti. Pokušajte da budete malo fleksibilniji u poslovnoj komunikaciji. Važno je da pokažete da ste dovoljno otvoreni za nove ideje. LJUBAV: Želite da ostvarite stabilnost na emotivnom planu, ali to vam iz nekog razloga još uvek ne polazi za rukom. Potrebno vam je još neko vreme dok ne upoznate pravu osobu. ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove bez saveta lekara. Bilo bi dobro da odete na pregled.

RAK

POSAO: Neke stvari ne zavise od vas, a smatrate da je i bolje tako. Niste spremni da preuzmete neku veliku odgovornost na sebe trenutno, pa radije radite ono što vam se kaže. LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan. Možete da se nadate lepim, nežnim i romantičnim dešavanjima sa osobom koju volite. Cenite svaki trenutak koji provedete zajedno. ZDRAVLJE: Povoljan je period za dijetu. Uskoro biste mogli da budete u savršenoj formi.

LAV

POSAO: Vaša sposobnost na poslovnom planu dolazi do izražaja. Dobro ste organizovani i lako obavljate sva zaduženja koja imate. Možete da očekujete veoma dobar dan. LJUBAV: Niste sasvim spremni za ozbiljnije korake. Odgovara vam neobavezna situacija na ovom planu. Uživate u flertu i strastvenim avanturama. ZDRAVLJE: Dolazi vam rešenje za neki problem koji vas je mučio duže vreme. Bolje se osećate i imate više energije.

DEVICA

POSAO: Nudi vam se nova prilika za zaposlenje. Očekuju vas zanimljiva dešavanja iz kojih ćete dosta toga novog moći da naučite. Pokazaćete da vašim sposobnostima nema premca. LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije bila sasvim otvorena prema vama i želite da razgovarate sa njom. Pokazaćete joj da nema razloga da između vas dvoje bude bilo kakvih tajni. ZDRAVLJE: Preporuka je da povedete računa o unosu masnoća jer su mogući manji problemi.

VAGA

POSAO: Ukoliko su postojali bilo kakvi problemi u komunikaciji sa saradnicima, rešili ste ih. Dobri ste u diplomatiji i balansiranju, koje vam nikada nije bilo strano. LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete u svom komšiluku. Možete da se nadate lepim dešavanjima i flertu sa njom. Uskoro bi čak moglo da bude i nekih značajnijih pomaka. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom, pa povedite računa. Potrudite se da ojačate imunitet.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se budete dovoljno odgovorno poneli, rešićete se mnogih poteškoća. Pred vama je dan u kom ćete naporno raditi, ali ne za džabe. LJUBAV: Današnji dan vam je veoma povoljan za ljubav. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Sve ono o čemu ste maštali i sanjali vam dolazi. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izdvojite više vremena za odmor. Potreban vam je san da biste regenerisali svoju snagu.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na polju finansija. Ne planirate da pravite neke veće promene na poslu. Za sada stanje ostaje kakvo jeste jer vi tako želite. LJUBAV: Vaše srce vas vodi na ispravan put. Nećete pogrešiti i nećete se pokajati ako budete sledili svoja osećanja. Jedino vi možete znati koga volite i ko vas čini srećnim i ispunjenim. ZDRAVLJE: Ukoliko ste imali glavobolje, polako se smanjuju.

JARAC

POSAO: Želite da napravite predah od posla i da se malo odmorite. Došlo je da zasićenja obavezama i želite da prekinete začarani krug. Potreban vam je godišnji odmor. LJUBAV: Sigurni ste u osećanja koja imate prema voljenoj osobi. Imate jako dobar i iskren odnos. Pokazaćete joj da želite da izgradite zajedničku budućnost i osnujete porodicu. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na organe vida. Mogući su manji problemi sa osetljivim očima.

VODOLIJA

POSAO: Imate mogućnost da poboljšate zaradu. Lako ćete naći neki dodatni posao ili drugi izvor prihoda. U svakom slučaju, veoma ste aktivni na poslovnom planu. LJUBAV: Vreme je da sa voljenom osobom ozbiljno porazgovarate o stvarima koje vas muče. Pokažite joj svoje nedoumice, a ona će vam dati važan savet i uputiti vas na pravi put. ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Priuštite sebi neki vid relaksacije.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Pred vama je dan u kom nećete imati neke stresove ili trzavice. Sve teče onako kako ste planirali i ponosni ste zbog toga. LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena posvetite voljenoj osobi. Potrudite se da joj pokažete da vam je i dalje jednako stalo da vaša veza uspe i da ćete se truditi. ZDRAVLJE: Menjajte režim ishrane. Važno je da unosite više svežih namirnica, a manje brze hrane.

mojastrolog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori