Pročitaj šta horoskopski znaci misle jedni o drugima.

ŠTA VAGA MISLI O:
Ovnu: Nekad mi je naporan, i zato ne volim dugo da budem u njegovom društvu. On je moja sušta suprotnost. Ja volim da je sve izbalansirano, opušteno, sklad i harmoniju, a Ovan je nekada previše napet za mene.
Biku: Mogu da provedem dosta vremena sa Bikom, ali ono što mi smeta je što ne voli promene. Uglavnom se dobro slažemo i možemo da gradimo stabilan odnos.
Blizancima: Zabavne osobe sa kojima mogu lepo da se slažem. Nekada naš odnos deluje drugima površno, ali nije tako. Mi se dobro razumemo.
Raku: Ne slažemo se baš najbolje, stalno nailazimo na neke probleme u odnosu jer je Rak preosetljiv. Ja ne volim rasprave.
Lavu: Lepo se slažemo, imamo dosta zajedničkih tema. Odlično sarađujemo poslovno, ali možemo da budemo i prijatelji i ljubavnici i supružnici.
Devici: Dobro se slažemo, ne raspravljamo se, ali samo ako nismo predugo zajedno. Bolji smo kao poslovni partneri nego kao ljubavni.
Škorpiji: Nekad je ne razumem ali se i ne trudim, priznajem. Previše je zatvorena, a ja ne volim da se drugima uplićem u život.
Strelcu: Imamo sjajnu komunikaciju i možemo i da sarađujemo poslovno i da budemo dobri prijatelji, pa i ljubavni partneri. Nekad mi smeta što je Strelac tako slobodnog duha i što previše voli svoju slobodu.
Jarcu: Ne slažemo se baš najbolje, ali možemo povremeno da se družimo. Svako gleda sebe, zato nismo jedno za drugo.
Vodoliji: Dobro se slažemo. Imamo dosta zajedničkih tema. Volim Vodolije jer imamo sjajnu komunikaciju.
Ribama: Nekad ih ne razumem baš najbolje. Možemo da se družimo, ali nekako imam osećaj da ih nikad neću upoznati potpuno i to može da mi smeta.

ŠTA ŠKORPIJA MISLI O:
Ovnu: Previše mi je naporan, ali mogu da izađem na kraj sa njim. Dobro se slažemo u poslu. U partnerskim odnosima isto, jer smo oboje strastveni.
Biku: On je previše usporen za mene. Možemo da uživamo neko vreme zajedno ako smo u vezi, ali sve ostalo teško da je ostvarivo, mislim na prijateljstvo, jer smo totalno suprotni.
Blizancima: Oni su dobri drugari, ali mislim da nekad ne možemo da nađemo zajedniči jezik. Smeta mi njihova neozbiljnost.
Raku: Sjajno se slažem sa Rakom jer smo sličnog senzibiliteta. Ne moramo o svemu ni da pričamo ali možemo dosta vremena da provodimo zajedno i da nam bude sjajno.
Lavu: Stalno ulazimo u sukobe, zato je najbolje da se samo družimo povremeno. Bolji smo kao poslovni partneri nego kao ljubavnici, mada seks može biti odličan.
Devici: Prija mi, dobro se razumemo. Nekad imam osećaj da ne moram sve da objašnjavam, jer je naša komunikacija sjajna, razumemo se sa malo reči.
Vagi: To je super prijatelj, ali za moj ukus su suviše proračunati. Od mene bi trebalo da nauče kako da donose odluke brže.
Strelcu: On je dobra osoba, ali nekad ne razumem kako može sve da pretvori u zabavu. Ja ne znam toliko da se opustim, pa mi zato to i smeta.
Jarcu: Lepo se slažemo. On je stabilan i naš odnos je takav. Zna se na čemu smo, uvek.
Vodoliji: Ne slažemo se baš najbolje. Ona ima svoje ideje, ja svoje, a teško se nađemo na istim. Zato je najbolje da svako radi svoje i da se jedno drugome ne mešamo u život.
Ribama: Sa ovim znakom se slažem sjajno. Imam osećaj da me razume bez reči. To je tako teško dostižno sa drugim osobama.

ŠTA STRELAC MISLI O:
Ovnu: Volim da provodim vreme sa njim, jako mi je zabavno. Bilo bi super kada bi svi bili kao on, energični i zabavni.
Biku: Sa njim uvek mogu da popričam o poslu i novcu, ali nemamo neke druge zajedničke teme. Drugačiji je od mene, ali znam da mogu da se oslonim na njega.
Blizancima: Dosta smo različiti ali volim da provodim vreme sa njima. Zabavni su i uvek imamo o čemu da pričamo.
Raku: Volim Rakove ali znaju da budu preosetljivi i zamarame to što stalno moram da pazim šta ću reći da ih, slučajno, ne uvredim.
Lavu: On je dobar prijatelj i savetodavac. S njim mogu o svemu otvoreno da pričam, bez ikakvih neugodnosti.
Devici: Veoma komplikovana osoba, ali imaju neke dobre osobine koje ja nemam, pre svega , preciznost i organizaciju. Odlično sarađujemo na poslu.
Vagi: Najbolje se od svih znakova slažem sa Vagama, imam osećaj da me najbolje razumeju. Nekad su neodlučne, ali to mi ne smeta mnogo.
Škorpiji: Škorpije su previše tvrdoglave, pa nekad dolazi do rasprava. Mada, zanimljivi su i nije mi dosadno sa njima.
Jarcu: Preozbiljan je on za moja shvatanja. Ali je jako dobra osoba i od njega uvek tražim savet. Dobar je prijatelj.
Vodoliji: Volim da provodim vreme sa ovom osobom, bilo da je ljubavi partner, prijatelj ili saradnik. Uvek mi je dobro sa njim.
Ribama: Imamo čudan odnos, nekad se sjajno razumemo, nekad ne. Ono što mi najviše smeta kod ovih osobaje što neće direktno da kažu šta imaju.

ŠTA JARAC MISLI O:
Ovnu: On je prebrz za mene, ne možemo da se složimo ni oko čega, pa je najbolje da ne provodimo mnogo vremena zajedno, ako ne moramo.
Biku: Dobro se slažemo. Uvek mogu da se oslonim na njega i znam šta da očekujem.
Blizancima: Možemo da pričamo o svemu, ali nismo kompatibilni za bilo kakav bliži odnos.
Raku: On je preosetljiv za mene. Ne mogu da se prilagođavam svakog dana da bih video kako je neko raspoložen, pa na osnovu toga da pazim šta ću reći.
Lavu: Možemo imati dobar poslovni odnos. Lav je ambiciozan isto kao i ja, pa možemo dobro sarađivati.
Devici: Znam da sve što joj kažem zadržava za sebe, mogu da računam na nju i pouzdana je. To poštujem i mnogo mi znači.
Vagi: Nemamo ništa zajedničko, sem što volimo da započinjemo nove poslove. Možemo odlično da sarađujemo, samo ako Vaga ne kasni sa obavezama.
Škorpiji: Dobro se slažemo u svakom pogledu. Volim je jer ima jak karakter.
Strelcu: Volim da provodim vreme sa njim jer mi ulepša dan, ali mi nikad neće biti jasno odakle crpi optimizam. I kad ima najviše problema, osmeh je na licu, a to me oduševljava.
Vodoliji: Možemo dobro da sarađujemo na poslu, ali to je sve. Oboje smo tvrdoglavi, nemamo sjajnu komunikaciju, zato je bolje da se držimo na distanci.
Ribama: Dobro se slažemo. Ribe me uvek podržavaju i na tome sam im zahvalan.

ŠTA VODOLIJA MISLI O:
Ovnu: On je jako zabavan i volim da provodim vreme sa njim. Može mi biti partner, prijatelj ili poslovni saradnik. Divim se njegovoj energiji.
Biku: Nismo baš neki idealan spoj i ne slažemo se dobro. Ne sviđa mi se jer je Bik previše uštogljen i ozbiljan.
Blizancima: Imamo dobru komunikaciju. Sviđa mi se što su uvek opušteni i spremni za dogovor.
Raku: Nemamo zajedničke teme. Rak je previše spor za mene, pa se ne usuđujem da ostvarujem dublje odnose jer bi me tromost nervirala.
Lavu: Možemo da budemo dobri partneri u svakom smislu. Nekad moram da hranim njegov ego i to me nervira, ali to nije toliko strašno.
Devici: Možemo da sarađujemo, ali nemamo mnogo dodirnih tačaka. Znam da mogu da se oslonim na tu osobu i to mi mnogo znači.
Vagi: Dobro se slažemo. Vage samo treba da nauče da ne moraju svima da ugađaju, to me nekad nervira kod njih.
Škorpiji: Ne slažemo se dobro, ali i ne pokušavamo. Najbolje je da se viđamo kada baš moramo, da sarađujemo kada je to neizbežno.
Strelcu: Dobro se slažemo. On je zabavan, nasmejan i spreman za rad i zabavu, uvek. To obožavam.
Jarcu: On je tvrdoglav, ali i ja sam. Zato nekad ne možemo da se dogovorimo ni oko čega. Mora da počne da prati trendove i da unosi novine u poslovni i privatni život.
Ribama: Sa njima mogu da se družim, ali ne previše intenzivno. Nikad mi nisu bile jasne, pa i ne trudim da razumem zatvorene osobe.

ŠTA RIBE MISLE O:
Ovnu: Mislim da je nekad previše naporan. Voli sebe najviše na svetu, a to mi se uopšte ne sviđa.
Biku: Volim da se posavetujem s njim. On je osoba koja je uvek tu za mene. Dobro je imati nekog takvog pored sebe.
Blizancima: Previše pričaju i to me zamara. Zato nekada izbegavam njihovo društvo. Prijaju mi samo kada sam super raspoložen.
Raku: Mi se lepo slažemo, iako je on osetljivi od mene. Možemo čak i da živimo zajedno koliko nam je dobar odnos.
Lavu: Prija mi, volim da ga slušam dokpriča svoje zanimlive doživljaje. Dobar je drug, iako je drugačiji od mene.
Devici: Totalno smo suprotne osobe. Ona hoće da sve bude savršeno, tačno, sjajno, a ja volim da improvizujem. Nismo dobri partneri.
Vagi: Vaga mora da nauči da ne treba toliko da se trudi oko drugih. Mi smo totalno različite osobe i teško sarađujemo jer se ne slažemo najbolje.
Škorpiji: Dobro se slažemo, da ne moramo čak ni da objašnjavamo jedno drugome šta mislimo. Volim što ove osobe ne menjaju lako svoje stavove.
Strelcu: Vrlo teško nam ide, čini mi se. Strelac želi sve da zna i svima sve da kaže, a ja uopšte nisam takva osoba.
Jarcu: Dobro se slažemo. Uvek sam tu da podržim ideje i planove Jarca, da ga podstaknem da radi na sebi.
Vodoliji: Jako je zanimljiva osoba, ali nemamo dodirnih tačaka. Nekad mi deluje tako hladno.

mojastrolog

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori