Svako od nas ima neke mane. Pročitajte čije i kakve vama nikako ne bi odgovarale.

Ovan

Ako ne možete da podnesete energiju Ovna sklonite se od njega. On mora da tera po svom, ne pristaje na kompromise. Ukoliko Vam ovo smeta nećete moći da budete dugo u društvu Ovna koji sebe uvek stavlja na prvo mesto.

Bik

Bik voli da uživa i voli novac i hranu. Ne požurujte ga, ne tražite mu novac. Najteže mu pada kada mora nekom da ugađa. Ne voli nestabilne odnose, pa ako Vama to smeta, klonite se Bika.

Blizanci

Ako niste otvorena osoba, pričljiva, onda ne gubite vreme sa Blizancima. Pripadnik ovog znaka je zabavan i ne zanimaju ga svakodnevni problemi. Nije osoba koja je tu za neke teške priče. On će Vas najbrže oraspoložiti, ali Vam i okrenuti leđa ako "smarate" svojim problemima.

Rak

Morate razumeti Rakovu potrebu za stabilnošću, porodicom. On ne da na svoje. Nekad će biti preosetljiv, što baš i nije uvek lako shvatiti. Ako ne možete da podnesete redovne promene raspoloženja kod Raka, bežite dalje.

Lav

Lavu je bitan ugled, šta ko misli o njemu. Nekada će to biti bitnije od svega, pa i od osećanja bliskih ljudi. Bitno je da kruna na spadne sa glave, ugled u društvu. Ako ne možete da razumete njegovu potrebu za luksuzom, novcem, zabavom, onda se klonite njegovog društva, a isto važi i za šefovanje, jer njemu ne možete ništa narediti.

Devica

Njima je posao na prvom mestu. Ne očekujte da ća zbog Vas promeniti neke svoje navike, ne menjajte dogovore koje imate sa ovim znakom. Mrze nered i sve što ne ide po planu. Oni mogu da provedu vreme samo sa ljudima sa kojima se uklapaju bez velikih promena, kao slagalica.

Vaga

Vaga voli da se druži i očekujte da će Vas nekada zapostaviti zbog "orataka", "drugarica". Pravi kompromise, pa znajte da nećete dobiti neki direktan stav od njih jer svakako mogu da promene mišljenje više puta u toku dana. Ukoliko to ne podnosite, nećete moći da izađete na kraj sa njima.

Škorpija

Škorpiju vode strasti u životu. Strast prema životu, novcu, poslu. Bitno je samo da ne zadirete u njihovu privatnost ako Vam oni sami ne daju previše informacija. Vole svoju intimu, pa ako ste prevše radoznali, onda možete lako da iznervirate osobu rođenu u ovom znaku. Ne pokazujte da ste bolji od njih, jer mogu da se osećaju ugroženo. Jako su tvrdoglave Škorpije, njihovi stavovi su fiksni.

Strelac

Strelcu je bitna sloboda. Ne ugrožavajte to. On mora da radi šta hoće, kad hoće, kako hoće, ali ako ne možete da podnesete njegove potrebe, onda ne ulazite uopšte u odnos sa njim. Dobri su prijatelji, partneri, samo ih ne sputavajte i ne gušite. Mada, treba biti otvorenog uma ako želite osobu rođenu u ovom znaku u svom životu.

Jarac

Jarcu je bitan posao. Treba da razumete da je njima najbitniji ugled, stav i da mogu nečim da se pohvale, da budu uspešni. Ovo je dobro ako je umereno, mada ambicija može da ugrozi ceo njegov život. Osoba rođena u ovom znaku zna kad šta treba da radi, pa ako ne možete da se uklopite u njegov raspored, onda se skonite od ovog znaa, jer on uvek sebe stavlja na prvo mesto. Obaveze i rokovi u poslu su bitniji od svega.

Vodolija

Vodolijama su bitni prijatelji i druženje, više nego posao i partner, porodica. Imajte to na umu. Osoba u ovom znaku voli da pomaže drugima i to morate da prihvatite, čaki da će vas nekada staviti na drugo mesto zbog prijatelja, na primer. Ako ne možete da ispratite ideje Vodolije, vizije i planove, onda se jednostavno sklonite.

Ribe

Ne mogu da podnesu da im neko remeti mir. Oni imaju svo svet. Ribe će se pretvarati da im sve odgovara i onda će samo otići bez reči. Na njih možete rapčunati samo u poslu. Ne otvaraju se lako, a kažu šta misle da treba, iako to možda nije tačno, pa ako ste računali na surovu iskrenost, nećete to dobiti. Njih morate prihvatiti takve, jer se nikad neće promeniti.

mondo

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori