Ako ima dosta slobode, onda se trudi i bori za vezu.

Ovan i Ovan

 

Dva Ovna mogu lepo da se slažu dok god niko ne preuzima "kontrolu" i jedno drugom daju potrebnu slobodu. Svako treba da ima vreme za sebe, za svoje obaveze. Treba da naprave balans, jer ako samo jedno vodi, onda nema šanse da veza opstane.

Bik i Bik

Dva Bika mogu zajedno, ali moraju da uživaju stalno. Bitno je da se usredsrede na svoje poslove i karijere, da ne zapostave realan život. Oni vole kad je sve stabilno i jasno, a to isto očekuju od partnera.

Blizanci i Blizanci

Oni razgovorom sve rešavaju. Ali ponekad bi trebalo nešto da se prećuti, da se ne raspravljaju za svaku sitnicu. Ne treba previše da se otvaraju drugima, odnos treba da sačuvaju za sebe, da ne pričaju drugima o svojim problemima.

Rak i Rak

Ovaj par lako opstaje kada se odluči na ozbiljnu vezu. Ne razmišljaju previše o stabilnosti, lako se vezuju i njima su u životu najvažniji porodica, deca. Nekad mogu da se dure, preosetljivi su i ne prihvataju tuđe mišljenje, ali u svakom slučaju imaju dobre šanse da opstanu.

Lav i Lav

Dva Lava gotovo nikad nisu dobra kombinacija. Svako vuče na svoju stranu, svako misli da je u pravu. Jedino ako uživaju u luksuzu, imaju puno novca, mogu da uspeju. Problem može da bude u tome što su previše ponosni da priznaju svoju grešku, ali svakako ego ovde igra veliku ulogu.

Devica i Devica

Dve Device mogu zajedno, ali to je jako komplikovan odnos. Sve mora da bude savršeno, idealno, stalno da se dogovoraju oko svega, da dele jedno drugom savete. Nekad jedno drugom mogu da naprave pritisak. Ne smeju da dozvole da posao utiče na njihovu vezu.

Vaga i Vaga

Dve Vage uvek mogu zajedno, a naročito u braku. One lepo funkcionišu. Vole kompromis, ugađanja, retko se raspravljaju. Drugi ljudi mogu da im naprave problem, ali one to lako reše.

Škorpija i Škorpija

Dve Škorpije mogu zajedno. Jako su posesivne i ljubomorne, ali zajedno imaju osećaj sigurnosti. Treba manje da prave ljubomorne scene i da veruju svom partneru. Seks i strast kod njih mogu da reše svaki problem.

Strelac i Strelac

Dva Strelca uvek mogu zajedno, ali ne zna se koliko dugo. Problem je ako jedna osoba ne želi da se veže, a druga osoba želi. Strelac, ako mu nije zanimljivo, brzo odustaje. Ako ima dosta slobode, onda se trudi i bori za vezu.

Jarac i Jarac

Ovaj par je jako stabilan. Mogu da traju godinama, samo kada bi im sve bilo stabilno u životu. Njih promene jako uznemiravaju i ako sve ne ide po planu. Sa godinama odnos postaje jači i stabilniji. Vreme kod njih proveri sve.

Vodolija i Vodolija 

Jako zanimljiva kombinacija, nije nemoguća, ali je jako teško održiva. Mogu da se slože ako svako ima svoj svet, ako nema ljubomore, ako imaju svoje društvo i druže se dosta sa drugim ljudima. Samo tako njihog odnos može da uspe.

Ribe i Ribe

Dve Ribe mogu lepo da funkcionišu. Mogu da budu miran i skladan par, ukoliko kažu jedno drugom šta misle i ne zadržavaju sve za sebe. Bitno je da rade nešto drugačije stalno, da im odnos ne bi zapao u kolotečinu.

atma

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori