Glavu gore, drage Vage i Bikovi, vaš vladalac Venera kreće retrogradno ovog meseca.

U mesecu kreativnih Riba, svi ćemo učiti novu lekciju iz ljubavi, ljubaznosti i opraštanja.

I dalje pod dejstvom tek minulog pomračenja Sunca, energiju meseca marta mnogi će doživeti kaosnažnu grmljavinu nekog astro zemljotresa. Među brojnim događajima na kosmičkom platnu, jedan seposebno kritičan!

Pun Mesec očekujemo u nedelju, 12. marta 2017. godine, a on će pojačati sve skorašnje tenzije. Silno će nam biti potrebni odgovori, valja se spremiti na divlje emocionalne sudare i dubinske psihološke analize. Ipak, sve može da vodi i u pravcu pozitivne transformacije, na put mira i harmonije.

Naime, u isto vreme imamo i opoziciju Sunca i Meseca pa će svi polariteti u našem životu doći do izražaja. Ego u sudaru s emocijama, naš posao u sudaru s potrebom da budemo kod kuće, sve ono što nam je potrebno i sve ono što priželjkujemo.

 

Sve lunarne vibracije naših instinkata i emocija dostići će vrhunac s punim Mesecom. Upotrebite sve svoje emotivne resurse i najjače sile intuicije da prevaziđete ove izazove. Iz podsvesti izvucite sve ono što krijete od sebe - o svojoj najintimnijoj vezi, o ravnoteži koja vam nedostaje.

Jasnije nego ikad, videćete i centralni mehanizam koji u njoj vlada ili je vladao, i negativne, teške emocije koje su stalno dovodile do nesklada.

Sve one ciljeve koje ste sebi zacrtali tokom pomračenja Sunca 26. februara sada polako ostvarujete, a ne zaboravite da će se oni nastaviti i u narednih šest meseci.

Još jedna opozicija utiče na pun Mesec - opozicija Jupitera i Urana, koja će u nama pojačati želju za slobodom, potrebu za uzbuđenjem! Iznenadan događaj može pojačati tenziju, a što se budete više osećali sputano, to će vam teže pasti bilo kakva promena.

Put olakšanja neće biti lako pronaći, računajte na to da ne možete potpuno da izbegnete iritaciju i tenziju. Međutim, uzburkane emocije mogu dovesti i do jedne potpuno nove veze u vašem životu.

Ostvarićete i novu kontrolu nad svojim svetom, posle neočekivane drame, razrešenje problema će biti lakše nego ikad, a uključiće i pozitivnu unutrašnju transformaciju.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori