Ako se pitate šta vam se sprema ovog proleća, možda će vam zvezde dati pravi odgovor.

OVAN
21. 3 – 20. 4.
Posao: April je mesec kada ćete moći da sve svoje poslovne planove i snove ispunite. Imaćete sreće, pogotovo na polju finansija. Oni koji su u privatnom sektoru mogu da očekuju veći priliv novca.
Ljubav: Zaljubljeni ovog meseca mogu da računaju na uživanje, međusobno razumevanje i iskrenost sa partnerom. Moguće su manje promene, ali će one samo produbiti vaš odnos. Ako ste sami, ovo i nije baš najbolji period za pronalaženje srodnih duša.
Zdravlje: Mart vas ostavlja u dobrom zdravlju a ni tokom aprila nećete imati neke ozbiljnije zdravstvene probleme. Sitnije tegobe ćete brzo i efikasno uspeti da rešite.

 BIK
21. 4 – 21. 5.
Posao: Napredovanje i usavršavanje vam stoji u astrološkim predviđanjima. Priliv novca očekujte već u prvoj nedelji aprila. Istovremeno, stabilnost koju ste priželjkivali napokon je tu.
Ljubav: Bikovi u vezi znaju i za bolje dane. Osećaćete se nezadovoljno i uskraćeno, tražeći više strasti od veze. Budite realni i ne donosite nagle doluke. Krajem meseca ćete biti više raspoloženi pa će i u ljubavi da vam krene. Bikovi koji su sami imaće puno udvarača, ali nisu spremni da se obavežu.
Zdravlje: Zaštitite se od stresa. Mogući manji problemi sa srcem. Pripazite na ishranu, a oni koji su držali dijetu napokon će uživati u plodovima svog truda i odricanja.

 BLIZANCI
22. 5 – 21. 6.
Posao: Imate više entuzijazma na poslu nego ranije. Delom zato što ćete dobiti veću finansijsku inekciju i imaćete stalni priliv novca gotovo tokom celog aprila.
Ljubav: Vaša planeta Merkur biće retrogradna od 28. aprila do 22. maja. To će biti period kada morate da se primirite, zato sada napravite sve potrebne promene ukoliko ste u vezi. Sami Blzanci neka pripaze da njihove veze ne postanu samo pokušaj, više konkretno radite, manje pričajte.
Zdravlje: Uz proleće vam se vratila energija. Iskoristite to i počnite intenzivnije da vežbate. Preskočite alkohol i budite što više napolju.

RAK
22. 6 – 22. 7.
Posao: Tokom ovog meseca posao će vam biti prioritet. Imaćete gomilu ideja, elana za posao a očekujte i finansijsku podršku ukoliko se bavite privatnim poslom. Oni koji su nezaposleni upravo bi u aprilu mogli da nađu odgovarajuću poziciju.
Ljubav: Oni Rakovi koji su u braku ili u vezi neće uživati u aprilu jer je njihova planeta Saturn retrogradna još od 25. marta. Zato, gledajte da sa partnerom organizujete aktivnosti u koje se uljučeni i drugi, tako ima manje šanse da dođe do nesporazuma.
Zdravlje: Nedostaje vam disciplina kada je zdravlje u pitanju. Pazite na ishranu, više spavajte, a moguće je da ćete morati da posetite stomatologa.

 LAV
23. 7 – 23. 8.
Posao: April je povoljan mesec na psolovnom planu. Ne plašite se da unesete novine u vašu poslovnu rutinu jer bi vam mogla doneti veliku korist.
Ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku april će provesti stalno osećajući da su saterani u ćošak, da ih ne cene dovoljno a najgore je što se i partner slično oseća. Oni koji su sami će biti aktivni i vrlo radi da svoj status promene. Druga nedelja aprila donosi sreću u ljubavi.
Zdravlje: Odlično se osećate i tokom celog meseca nećete imati nikakve zdravstvene probleme.


DEVICA
23. 8 – 22. 9.
Posao: Početak meseca donosi uspehe, možete da se nadate nekom većem prilivu novca. Od 18. aprila se situacija menja, pa malo pažljivije rukovodite finansijama.
Ljubav: Polako se poboljšava situacija kod Devica koje su već u vezi. Oni koji su u braku mogu da računaju na svađe, ali sa starijim članovima porodice. Slobodne Device čeka romantičan i strastven mesec.
Zdravlje: Bićete prilično osetljivi. Moguće su pojave alergija, stomačni problemi, kao i iznenadne virusne infekcije. Uzmite bolovanje čim dođe do problema.


VAGA
24.9 – 23.10.
Posao: Finansijska situacija je odlična sve do 18. aprila dok god Pluton, planeta vašeg novca, ide direktnim hodom. Nakon tog perioda očekujte nepredviđene izdatke, koje odmah regulišite da ne biste imali problema sa zakonom.
Ljubav: Očekujte dinamične porodične odnose, ali i vrhunac ljubavne sreće u ovoj godini. U aprilu će vam posebno biti lepi 11. i 12. april. Ovaj energetski naboj malo jenjava posle 17. aprila. I slobodne predstavnike Vaga čeka lep i uzbudljiv april. Istina, još se nisu stekli planetarni uslovi da se čvršće vežete.
Zdravlje: Još morate da brižno negujete svoje zdravlje, sve do poslednje dekade u mesecu, kada će vam se zdravstveno stanje popraviti.

ŠKORPIJA
24.10 – 22. 11.
Posao: Sve do 17. aprila očekuje vas dinamičan period na polju posla koji iziskuje mnogo energije. Nezaposlene Škorpije imaju priliku da se za stalno zaposle, a oni koje čekaju na produženje ugovora mogu da odahnu, jer će biti primljeni za stalno.
Ljubav: Vaša dugogodišnja veza i bračni odnosi se harmonizuju u trećoj dekadi aprila. Do tog perioda događaji će teći rutinski. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da dožive avanturu, pa čak i više od toga, sa Ovnom, Strelcem, Bikom ili Ribom.
Zdravlje: Suviše radite i premalo se odmarate, a to može biti uzrok glavoboljama. Proverite krvnu sliku i urin.

 STRELAC
23.11 – 21. 12.
Posao: April je poslovno uspešan mesec za Strelčeve. Vrlo ste aktivni i inspirativni u poslu i to će se pozitivno odraziti na vašu zaradu i generalno na finansije. Od 17. aprila Pluton je retrogradan, od tada zaobiđite riskantna ulaganja.
Ljubav: Oni koji su u vezi sada će imati priliku da definišu svoje i partnerove potrebe, kao i zajedničke ciljeve. Mogući su dogovori oko venčanja. Zbiližićete se ponovo. Slobodni neka više izlaze, čeka ih zanimljivo poznanstvo.
Zdravlje: Kičma vam je i dalje slaba tačka. Malo će vas iz ravnoteže izbaciti prolećni umor i nedostatak vitamina.

 JARAC
22.12 – 20. 1.
Posao: Finansijska situacija je zadovoljavajuća, a veći priliv novca možete da očekujete 22. i 23. aprila. Studenti, posvetite se učenju jer u aprilu ćete imati više sreće da uspešno položite teže ispite.
Ljubav: Oni koji su u dugim vezama orijentisaće se više na domaću atmosferu nego na izlaske. Oni koji su sami najvjerovatnije će se povremeno viđati s nekim, ne tražeći ništa ozbiljnije.
Zdravlje: Starije generacije Jarčeva neka pripaze da se ne povrede pri obavljanju svakodnevnih poslova. Na meti su karlične kosti i kukovi.

 VODOLIJA
21.1 – 19. 2.
Posao: Početak meseca će vam u poslovnom smislu proći ustaljeno, jedino što ćete biti primorani da intenzivirate komunikaciju svake vrste. Povoljne su prilike za otvaranje biznisa, naročito oko 7. aprila.
Ljubav: Sa partnerom se vrlo dobro slažete tokom aprila, jer pronalazite zajednički jezik i interesovanja. Slobodne Vodolije će se zainteresovati za nekog lepog komšiju ili komšinicu. Privućiće vas jedan Lav, Jarac, Devica ili Ovan. Bićete vrlo rečiti i vešti u udvaranju i zavođenju.
Zdravlje: Zdravlje vam je vrlo stabilno. Nema razloga za ozbiljnu brigu. Razmislite o medijaciji.

 RIBE
20. 2 – 20. 3.
Posao: April će biti jedan od najboljih meseci za zaradu i finansijske bilanse. Vaša intuicija u vezi novca je pojačana i donosi prosperitet vašem preduzeću sve do 19. aprila.

Ljubav: Imaćete vremena za ljubav i noći će vam postati aktivne, kada ćete se partneru posvetiti i puno vremena provoditi sa njim. Poneće vas osećaj nežnosti i ljubavi, jer vrlo brzo ućićete u odnos pun strasti.

Zdravlje: Mnoge Ribe će realno osećati umor, jer ne spavaju dovoljno. Obogatite vašu ishranu unosom što više povrća i voća.

bliczena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori