Dok će Lavice iskoristiti kraj januara za flert, zabavu i zavođenje...

Ovan

Iako imate velika očekivanja, partner nije u stanju da ispuni sve vaše zahteve. Ali ne brinite, ne možete očekivati da neko u potpunosti prihvati sve vaše vizije. U ovom periodu bićete skloni čestim promenama raspoloženja, ali vodite računa da to ne utiče i na vašu voljenu osobu.  Budite smireni i sve promene prihvatite sa osmehom na licu, ukoliko želite da zadržite mir u vezi. Slobodne pripadnike čeka iznenađenje u zadnjoj nedelji januara. 

Bik

Ne dopada vam se saznanje da partner već duže vreme donosi odluke koje se tiču i vas. Smirite svoje strasti i pokušajte na fin da rešite nesuglasice. Osoba u znaku Device već duže vreme želi nešto da vam kaže i da vam se približi, možda je sada pravi trenutak da joj to i dozvolite. Idelai dani za ljubav biće od 20. do 31. januara pa iskoristite povoljne dane da uvedete nekog novog u svoj život.

Blizanci

Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Prepustite se osećanjima i ne dozvolite da zbog ponosa izgubite priliku da upoznate možda i svoju srodnu dušu. Zauzete pripadnike očekuje miran period uživanja sa voljenom osobom. Poslednja nedelja januara nosi brojna iznenađenja, posebno za osobe koje se već duže vreme nadaju veridbi.

Rak

Jedna Vodolija ima ozbiljne namere sa vama. Ukoliko gajite bilo kakva osećanja prema njoj ne propustite priliku da to i pokažete, u suprotnom možete izgubiti priliku za početak zanimljive avanture. Ako ste već duže vreme u vezi, budite iskreni u iskazivanju svojih osećanja. Neki poklon ili predmet pažnje nisu na odmet.

Lav

Pokažite dobru volju i razumevanje prema partneru.  Ukoliko ste slobodni, smirite strasti, jer nisu vam dozvoljeni svi alati za zavošenje. Možete nekog povrediti svojim flertom, jer razmišljajte o tome da neko ima ozbiljne namere prema vama. Sačuvajte osmeh na svom licu, jer kraj januara donosi povoljne prilike i leptiriće u stomaku.

Devica

Pokušavate da shvatite šta se dešava sa voljenom osobom, ali njegovo ponašanje samo vas dodatno odbija. Sačekajte i ne opterećujte se stvarima na koje ne možete da utičete. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja vam već duže vreme okupira pažnju. Možda je pravo vreme da napravite prvi korak i preuzemte sudbinu u svoje ruke.

Vaga

Zbog povremenih emotivnih varnica, delujete napeto ili uznemireno prema partneru. Nadate se da će biti bolja situacija u vašem odnosu, ali polako gubite strpljenje. Pre nego što donesete konačnu odluku dajte još priliku svom partneru. Recite mu šta vam smeta i pokušajte da šreite situaciju. Slobodne Vage će uživtai u flertu, zabavi, ljubavi i to upravo poslednjeg vikenda u januaru.

Škorpija

Vreme je da napravite paralelu između realnosti i maštanja. Postavite stvari na svoje mesto i razmislite objektivno šta je najbolje za vas! Možda vas prava osoba čeka na drugom mestu, ne zatvarajte sebi prilike. Od 20. januara ćete imati bliski susret sa bivšim partnerom koji će na kratko uzburkati vaša osećanja.

Strelac

Delujete tajanstveno i stalo vam je da uđete u nečiji život.  Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osećanja. Prihvatite izbor svog srca. i Dobro promislite ko se uklapa u vaš ljubavni profil. Moguće je baš prijatno iznenađenje.

Jarac

Predstoji vam ljubavno zbližavanje i novi zanos i to poslednje nedelje u januaru. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret iznenađenja ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete pažnju i to vam je naravno glavno oruđe  zavođenju. Iskoristite svoj šarm , jer pretposlednji vikend u januaru obećavam mnogo avanture.

Vodolija

Očekuju vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da vas podstakne na nove avanture i romantične trenutke. Stalo vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan nacin, pa smišljate novu ljubavnu taktiku. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam novi ljubavni susreti. 

Ribe

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da poštujete nečija osećanja i vreme.  Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive na dejt i sjajno koristite svoj šarm . Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori