Očekuje nas period ispunjen ljubavlju i senzulnaošću. Prepustite se vašim snovima, jer je došlo krajnje vreme da postanu java!

Odvojite vreme za sebe, povežite se sa svojim telom, zaposlite sva svoja osećanja. Dajte sebi sangu preko lepih prizora, zelenila ili umetnosti. Važna je i prijatna muzika, divni mirisi, dodir tela, omiljena hrana. Podsetite sebe na to kako zaslužujete da ugođaj koji hrabri srce, podstiče maštovitost i učvršćuje osećaj vlastite vrednosti.

Mirna energija čini Bika, Jarca, Devicu i Škorpiju veselim i druželjubivim. Lav i Vodolija mogli bi da preteraju u prepuštanju užicima. Rak i Ribe posreduju u napetim situacijama s mudrošću iskusnih ljudi koji umiruju. Ovan i Strelac iskoristiće ove energije stabilnost na poslovnom planu, a Blizanci i Vaga mogu da se oslone na prijatelje, na sastav, pa čak i na sreću u rešavanju trenutnih izazova.

Jeste li bili tvrdoglavi ili previše ponosni u svojim odnosima, stavovima i planovima? Otkrićete čudesno pravilo života - kad popustite i naizgled se predate, kad postanete velikodušni sa svojim vremenom, pažnjom i novcem, otvaraju se i najčvršće zaključana vrata.

Usudimo li se da sanjamo velike stvari jer će tako i naša postignuća biti velika. Možda nećemo ostvariti sve što želimo, ali u ovom trenutku nema granica u onome kako vidimo sebe u budućnosti. Tako da, nemojte biti skromni!

Maštanje je besplatno, a snovi i želje najbolja su motivacija. Ovan, Lav i Strelac maštaju o ljubavi i slavi, o putovanjima i avanturama, širenju poslova, pomeranju vlastitih granica. O ljubavi maštaju i Blizanci, Vaga i Vodoliji, a uz to planiraju da uče, pišu, putuju i pomažu drugima! U planovima Bika, Device i Jarca uvek je stvaranje lepšeg i bogatijeg života, a Rak, Ribe i Škorpija najmaštovitiji su kad je u pitanju, kao i uvek, brižnost i ljubav!

Uspećemo da postignemo znatiželju i otvorenost prema svemu što nam dolazi u susret. Brzo se prilagođavamo, a osećaj sigurnosti i zadovoljstva dolazi onda kad istinski shvatimo i osetimo druge ljude, kad smo spremni dati sebe bez razmišljanja, bez pitanja. Ovo je idealna prilika da savladamo neka lična ograničenja i strahove.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori